2000 series Täysin automaattinen espressokeitin

Yhden kahvilaadun valmistus, Musta, Viisiportainen kahvimyllyn säätö HD8650/91 Etsi samanlaisia tuotteita
 • Maista suosikkipapujesi aromi

  2000 series

  Täysin automaattinen espressokeitin

  HD8650/91 Etsi samanlaisia tuotteita

  Juotpa millaista kahvia tahansa, täyteläinen kahvi syntyy tuoreista pavuista. Keraaminen kahvimylly ei kuumenna papuja liikaa, joten kahvin aromit pääsevät oikeuksiinsa. Tutustu kaikkiin ominaisuuksiin

  21 päivän rahat takaisin -takuu Philipsin verkkokaupasta

Videot

[trigger to render Video Gallery]

Kuvat

Maista suosikkipapujesi aromi

Täyskeraaminen kahvimylly takaa täydellisen maun

 • Espressoa vastajauhetuista pavuista yhdellä painikkeen painalluksella

  Valmista vastajauhetuista pavuista täydellinen espresso tai vaikka kaksi. Kahvi valmistuu muutamassa sekunnissa ja vain yhdellä painikkeen painalluksella.

 • Täyskeraaminen kahvimylly – täyteläistä kahvia

  Nyt voit heittää hyvästit palaneelta maistuvalle kahville. Täyskeraaminen kahvimylly on suunniteltu suojaamaan kahvipapuja ylikuumenemiselta. Keraaminen materiaali on kestävä ja hiljainen käyttää.

 • Aina oikeanlaista kahvia säädettävillä jauhatusasetuksilla

  Myllyn viidellä jauhatusasetuksella valmistat aina täydellistä kahvia täyteläisimmästä espressojauhatuksesta kevyemmän kahvin karkeaan jauhatukseen.

 • Muistitoiminnolla juuri sinun makusi mukaista kahvia

  Muistitoiminnon ansiosta voit valmistaa aina juuri sopivan vahvuista kahvia sekä säädellä kahvin määrää kupissa. Nauti erinomaisesta kahvista lempikupistasi – yhdellä painikkeen painalluksella.

 • Helppokäyttöinen käyttöliittymä on vaivaton käyttää

  Selkeän käyttöliittymän suuret painikkeet ja yksinkertaiset toiminnot helpottavat koneen käyttöä. Saat aina parasta mahdollista kahvia.

 • Pienen kokonsa ja kätevien etupaneelissa sijaitsevien toimintojensa ansiosta se mahtuu mihin tahansa keittiöön

  Keittiösi koolla ei ole väliä: tämä laite mahtuu pienimpiinkin tiloihin ja sen vesi- ja jätesäiliöön pääsee käsiksi kätevästi etupuolelta. Hyvän kahvin valmistus on nyt helppoa.

 • Täysin irrotettava suodatinyksikkö helpottaa puhdistamista

  Suodatinyksikkö on jokaisen täysin automaattisen kahvikoneen sydän. Yksikkö on puhdistettava kerran viikossa. Meidän mallissamme suodatinyksikön käsittely on helppoa yksikön sivulta käsin. Yksikkö irtoaa yhdellä napsautuksella ja se on helppo puhdistaa huuhtelemalla hanan alla.

 • Automaattinen puhdistus- ja kalkinpoisto-ohjelma

  Espressokeitin puhdistaa kahvipiirinsä automaattisesti vedellä laitteen käynnistyksen tai sammutuksen yhteydessä. Näin valmistamasi kahvi on aina puhdasta ja mahdollisimman tuoretta. Säännöllinen kalkinpoisto pidentää espressokeittimen käyttöikää. Kun kalkinpoisto on tarpeen, keitin antaa varoituksen. Lisäksi saat tarvittaessa näytölle selkeät ohjeet automaattisen kalkinpoiston suorittamiseen.

Näytä kaikki tekniset tiedot

Tämän tuotteen lisätarvikkeet

Näytä kaikki lisätarvikkeet
* suositeltava hinta

Viimeksi katsotut tuotteet

Muita kiinnostavia tuotteita