2100 series Täysin automaattinen espressokeitin

Kolmen kahvilaadun valmistus, Easy Cappuccino -keitin, hopea ja musta HD8652/51 Etsi samanlaisia tuotteita
 • Hyvää cappuccinoa pienellä koneella

  2100 series

  Täysin automaattinen espressokeitin

  HD8652/51 Etsi samanlaisia tuotteita

  Herkullisen espresson ja täyteläisen cappuccinon valmistus on yksinkertaista. Uusilla 2100-sarjan keittimillä suosikkijuomasi valmistuu yhdellä kosketuksella. Pienet ja helppokäyttöiset keittimet mahtuvat myös helposti keittiöösi. Tutustu kaikkiin ominaisuuksiin

  21 päivän rahat takaisin -takuu Philipsin verkkokaupasta

Videot

[trigger to render Video Gallery]

Kuvat

Hyvää cappuccinoa pienellä koneella

Cappuccinoa tuoreesta maidosta yhdellä kosketuksella

 • Höyryävää espressoa, kahvia ja cappuccinoa yhdellä painikkeen painalluksella

  Valmista vastajauhetuista pavuista täydellinen espresso. Kahvi valmistuu muutamassa sekunnissa ja vain yhdellä painikkeen painalluksella. Uusi Easy Cappuccino -keitin tekee cappuccinon valmistamisesta helpompaa kuin koskaan. Kahden annoksen toiminnon ansiosta voit valmistaa myös kaksi kupillista kahvia samalla kertaa.

 • Laadukkaat täyskeraamiset jauhimet on tehty kestämään

  Keraaminen materiaali on kestävä ja hiljainen käyttää eikä kulu helposti. Sen ansiosta kahvi on aina ensiluokkaisesti jauhettua, ja saat kaiken irti kahvipavuista yli 15 000 kupillisen ajan.

 • Nopeakäyttöinen kuumavesisäiliö takaa aina kuuman kahvin

  Heitä hyvästit haalealle kahville. Nopeakäyttöisen kuumavesisäiliön ansiosta saat kuumaa kahvia ja cappuccinoa hetkessä ensimmäisestä kupillisesta lähtien.

 • Säädä kahvin vahvuutta säätimellä

  Vahvuuden säätimen ansiosta saat aina juuri oikean vahvuisen espresson tai cappuccinon. Voit valita näppärästi jauhettavan kahvin määrän ja valita juomasi vahvuuden. Saat täydellisen kahvinautinnon vain yhdellä napin painalluksella.

 • Tallenna suosikkikupillisesi asetukset muistitoiminnolla

  Muistitoiminnon ansiosta voit valmistaa aina juuri sopivan vahvuista kahvia ja cappuccinoa sekä säädellä kahvin määrää kupissa. Saat aina oman makusi mukaisen kupillisen kahvia tai cappuccinoa.

 • Säädettävillä jauhatusasetuksilla kahvia jokaiseen makuun

  Myllyn viidellä jauhatusasetuksella valmistat aina täydellistä kahvia täyteläisimmästä espressojauhatuksesta kevyemmän kahvin karkeaan jauhatukseen.

 • Pienikokoinen, etupuolelta käytettävä keitin mahtuu mihin tahansa keittiöön

  Keittiösi koolla ei ole väliä: tämä laite mahtuu pienimpiinkin tiloihin ja sen vesi- ja jätesäiliöön pääsee käsiksi kätevästi etupuolelta. Mikään ei häiritse kahvinautintoasi!

 • Selkeä käyttöliittymä on vaivaton käyttää

  Selkeän käyttöliittymän suuret painikkeet ja yksinkertaiset toiminnot helpottavat koneen käyttöä ja LED-merkkivalot osoittavat, mitä laite milloinkin tekee.

 • Ulkoinen maitosäiliö on helppo puhdistaa ja säilyttää

  Ulkoinen maitosäiliö tekee maukkaan cappuccinon valmistamisesta vaivatonta. Se on helppo irrottaa laitteesta ja laittaa jääkaappiin säilytykseen. Cappuccinon valmistaminen haluamastasi maidosta onnistuu helpommin kuin koskaan.

 • Poista maitojäämät maidonpuhdistustoiminnolla

  Tehokas maidonpuhdistustoiminto takaa kahvinkeittimen hygieenisyyden. Samalla kun sinä nautit cappuccinostasi, toiminto poistaa maitojäämät laitteesta muutamassa sekunnissa.

 • Irrotettava suodatinyksikkö parantaa hygieniaa

  Suodatinyksikkö on jokaisen täysin automaattisen kahvikoneen sydän. Yksikkö on puhdistettava kerran viikossa. Tässä mallissa suodatinyksikön käsittely on helppoa yksikön sivulta käsin. Yksikkö irtoaa yhdellä napsautuksella, ja se on helppo puhdistaa huuhtelemalla hanan alla.

 • Automaattinen puhdistusohjelma

  Espressokeitin puhdistaa kahvipiirinsä automaattisesti vedellä laitteen käynnistyksen tai sammutuksen yhteydessä. Näin valmistamasi kahvi on aina puhdasta ja mahdollisimman tuoretta.

Näytä kaikki tekniset tiedot

Tämän tuotteen lisätarvikkeet

Näytä kaikki lisätarvikkeet
* suositeltava hinta

Viimeksi katsotut tuotteet

Muita kiinnostavia tuotteita