Saeco

  Saeco Intuita

  Täysin automaattinen espressokeitin

  Espressoa tuoreista pavuista

  Saeco Intuita -espressokeittimen ansiosta nautit vastajauhetuista pavuista tehtyä espressoa yhden painikkeen painalluksella. Voit valita oman aromisi, ja laite on helppokäyttöinen, mukautettava ja helppo puhdistaa Tutustu kaikkiin ominaisuuksiin

Videot

[trigger to render Video Gallery]

Kuvat

Saeco Intuita Täysin automaattinen espressokeitin

Kolmen kahvilaadun valmistus, Klassinen maidonvaahdotin, Musta, Viisiportainen kahvimyllyn säätö HD8750/11 Etsi samanlaisia tuotteita

Espressoa tuoreista pavuista

Valitse haluamasi aromi tällä espressokeittimellä

 • Viisi jauhatusasetusta – valitse mieleisesi aromi

  Viisi jauhatusasetusta – valitse mieleisesi aromi

  Eri kahvilaadut vaativat erilaisen jauhatuksen, ja tällä espressokeittimellä onnistut joka kerta. Keittimen viidellä eri jauhatusasetuksella valmistat aina täydellistä kahvia täyteläisimmästä espressojauhatuksesta kevyemmän kahvin karkeaan jauhatukseen.

 • Täyskeraaminen kahvimylly takaa täyteläisen maun

  Täyskeraaminen kahvimylly takaa täyteläisen maun

  Täyskeraaminen kahvimylly on kestävä ja takaa täyteläisen kahvinautinnon vielä vuosienkin päästä. Keraaminen materiaali optimoi jauhatuksen siten, että vesi uuttuu kahvin läpi tasaisesti ja kahvipapujen aromit säilyvät. Toisin kuin tavallisissa kahvimyllyissä, keraaminen materiaali estää kahvia kuumenemasta liikaa. Näin se ei maistu palaneelta.

 • Helposti puhdistettava ja täysin irrotettava suodatinyksikkö

  Helposti puhdistettava ja täysin irrotettava suodatinyksikkö

  Tehokkuus ja helppokäyttöisyys olivat päätavoitteita, kun Saeco kehitti ensimmäisen suodatinyksikkönsä 30 vuotta sitten. Suodatinyksikkö on yhtä näppärä käyttää vielä tänäkin päivänä. Se on edelleenkin helppo puhdistaa – irrotus ja muutaman sekunnin huuhtelu hanan alla riittää. Suodatin asetetaan paikalleen aivan yhtä helposti.

 • Automaattinen puhdistustoiminto – mutkatonta käyttöä

  Automaattinen puhdistustoiminto – mutkatonta käyttöä

  Automaattinen puhdistusohjelma helpottaa koneen huoltoa ja pidentää sen käyttöikää. Näin voit keskittyä kahvin nauttimiseen koneen puhdistamisen sijaan.

 • Samettinen maitovaahto klassisella maidonvaahdottimella

  Samettinen maitovaahto klassisella maidonvaahdottimella

  Klassinen maidonvaahdotin sopii kaikille, jotka haluavat esitellä kahvinvalmistustaitojaan, ja sen käyttö on helppoa. Muutamassa sekunnissa saat pehmeän ja samettisen vaahdon, joka kruunaa aamukahvisi.

Näytä kaikki tekniset tiedot

Tämän tuotteen lisätarvikkeet

Näytä kaikki lisätarvikkeet
* suositeltava hinta

Viimeksi katsotut tuotteet

Muita kiinnostavia tuotteita