Kahvinkeittimet
Täysin automaattinen espressokeitin
Täysin automaattinen espressokeitin

3000 series Täysin automaattinen espressokeitin

Kahden kahvilaadun valmistus, Klassinen maidonvaahdotin, Musta, Viisiportainen kahvimyllyn säätö HD8821/01 Etsi samanlaisia tuotteita
 • Lempikahvisi on yhden kosketuksen päässä

  3000 series

  Täysin automaattinen espressokeitin

  HD8821/01 Etsi samanlaisia tuotteita

  Keraaminen mylly jauhaa täydellisen maun tuoreista pavuista, eikä kuumenna niitä liikaa. Klassinen maidonvaahdotin luo juomaan täydellisen maitovaahdon. Tutustu kaikkiin ominaisuuksiin

  suositeltava hinta: 499,00 €
  21 päivän rahat takaisin -takuu Philipsin verkkokaupasta

Videot

[trigger to render Video Gallery]

Kuvat

Lempikahvisi on yhden kosketuksen päässä

Ainutlaatuinen täysin keraaminen kahvimylly takaa täydellisen maun

 • Espressoa vastajauhetuista pavuista yhdellä painikkeen painalluksella

  Valmista vastajauhetuista pavuista täydellinen espresso tai vaikka kaksi. Kahvi valmistuu muutamassa sekunnissa ja vain yhdellä painikkeen painalluksella.

 • Herkullinen maitovaahto perinteisellä vaahdottimella

  Klassisella maidonvaahdottimella, jota baristat kutsuvat ”pannarelloksi”, höyrytät maitovaahdon cappuccinoon helposti. Vapauta sisäinen baristasi ja valmista herkullisia maitopohjaisia kahvijuomia perinteiseen tyyliin.

 • Täyskeraaminen kahvimylly – täyteläistä kahvia

  Nyt voit heittää hyvästit palaneelta maistuvalle kahville. Täyskeraaminen kahvimylly on suunniteltu suojaamaan kahvipapuja ylikuumenemiselta. Keraaminen materiaali on kestävä ja hiljainen käyttää.

 • Aina oikeanlaista kahvia säädettävillä jauhatusasetuksilla

  Myllyn viidellä jauhatusasetuksella valmistat aina täydellistä kahvia täyteläisimmästä espressojauhatuksesta kevyemmän kahvin karkeaan jauhatukseen.

 • Muistitoiminnolla juuri sinun makusi mukaista kahvia

  Muistitoiminnon ansiosta voit valmistaa aina juuri sopivan vahvuista kahvia sekä säädellä kahvin määrää kupissa. Nauti erinomaisesta kahvista lempikupistasi – yhdellä painikkeen painalluksella.

 • Helppokäyttöinen käyttöliittymä on vaivaton käyttää

  Selkeän käyttöliittymän suuret painikkeet ja yksinkertaiset toiminnot helpottavat koneen käyttöä. Saat aina parasta mahdollista kahvia.

 • Säädettävä kahvisuutin kaikenkokoisille kupeille

  Olipa lempikuppisi minkä kokoinen tahansa, kahvisuutin on säädettävissä sopivaan asentoon yhdellä kädenliikkeellä. Suuttimen avulla kahvin aromit säilyvät ja kahvi on sopivan kuumaa. Korkeimmassa asennossa suuttimen alle mahtuu jopa 15 cm korkea latte macchiato -lasi.

 • Vaivaton kahvinautinto ja tehokas suorituskyky kompaktissa koossa

  Vaikka keitin on kompakti, sen kahvipapu-, vesi- ja jätesäiliöt ovat suuret. Keitin vie vain vähän tilaa, eikä sen suuria säiliöitä tarvitse täyttää niin usein. Älykkäässä ja täysin automaattisessa keittimessä on erinomainen suorituskyky ja sitä on erittäin helppo käyttää. Vesisäiliön tilavuus on 1,8 litraa ja kahvipapusäiliöön mahtuu kerralla 250 g papuja. Jätesäiliöön mahtuvat jopa 15 käyttökerran jätteet.

 • Täysin irrotettava suodatinyksikkö helpottaa puhdistamista

  Suodatinyksikkö on jokaisen täysin automaattisen kahvikoneen sydän. Yksikkö on puhdistettava kerran viikossa. Meidän mallissamme suodatinyksikön käsittely on helppoa yksikön sivulta käsin. Yksikkö irtoaa yhdellä napsautuksella ja se on helppo puhdistaa huuhtelemalla hanan alla.

 • Automaattinen puhdistus- ja kalkinpoisto-ohjelma

  Espressokeitin puhdistaa kahvipiirinsä automaattisesti vedellä laitteen käynnistyksen tai sammutuksen yhteydessä. Näin valmistamasi kahvi on aina paitsi erinomaista myös mahdollisimman tuoretta. Käyttöliittymän LED-merkkivalot syttyvät, kun kalkinpoisto on tarpeen, jolloin koneen käyttöikä pysyy mahdollisimman pitkänä.

Näytä kaikki tekniset tiedot

Tämän tuotteen lisätarvikkeet

Näytä kaikki lisätarvikkeet
* suositeltava hinta

Viimeksi katsotut tuotteet

Muita kiinnostavia tuotteita