Saeco Incanto Täysin automaattinen espressokeitin

Kuuden kahvilaadun valmistus, Integroitu maitokannu ja vaahdotin, Ruostumatonta terästä, Viisiportainen kahvimyllyn säätö HD8917/01 Etsi samanlaisia tuotteita
 • Elegantti muotoilu. Laadukas kahvi.

  Saeco Incanto

  Täysin automaattinen espressokeitin

  HD8917/01 Etsi samanlaisia tuotteita

  Saeco Incanto on luokkansa uusi ykkönen. Tyylikäs, ruostumattomasta teräksestä valmistettu kotelo kätkee sisäänsä huppulaadukasta italialaista tekniikkaa, joka tuottaa taivaallista kahvia kerta kerran jälkeen. Kahviunelmiisi on vastattu. Tutustu kaikkiin ominaisuuksiin

  suositeltava hinta: 899,99 €
  21 päivän rahat takaisin -takuu Philipsin verkkokaupasta

Videot

[trigger to render Video Gallery]

Kuvat

Elegantti muotoilu. Laadukas kahvi.

Herkullista latte macchiatoa yhdellä painikkeen painalluksella

 • Täyskeraaminen kahvimylly takaa täyteläisen maun

  Täyskeraaminen kahvimylly on kestävä ja takaa täyteläisen kahvinautinnon vielä vuosienkin päästä. Keraaminen materiaali optimoi jauhatuksen siten, että vesi uuttuu kahvin läpi tasaisesti ja kahvipapujen aromit säilyvät. Toisin kuin tavallisissa kahvimyllyissä, keraaminen materiaali estää kahvia kuumenemasta liikaa. Näin se ei maistu palaneelta.

 • Hetkessä kuumaa kahvia nopeakäyttöisellä kuumavesisäiliöllä

  Nopeakäyttöisen kuumavesisäiliön ansiosta saat nopeasti täydellistä espressoa ja cappuccinoa myös kiireessä. Alumiinista ja ruostumattomasta teräksestä valmistettu runko on kevyt ja kuumenee nopeasti korkeisiin lämpötiloihin.

 • Laaja valikoima erikoiskahveja yhdellä painalluksella

  Halusitpa espressoa tai latte macchiatoa, kahvinautinto aina vain yhden painalluksen päässä. Voit valita laajasta valikoimasta aina mieleisesi vaihtoehdon, jolla aloittaa päiväsi tai kruunata illallisesi.

 • AquaClean-suodattimella 5 000 kuppia kahvia* ilman kalkinpoistoa

  Saecon patentoitu uutuus, AquaClean-vesisuodatin ottaa täysautomaattisesta kahvinkeittimestäsi kaiken hyödyn irti. Kun vaihdat suodattimen laitteen ilmoitusten mukaan, vesi pysyy puhtaana ilman kalkinpoistoa jopa 5 000 kupillisen ajan*. Kun AquaClean on asennettu suosikki-Saeco-kahvinkeittimeesi, kalkinpoistoilmoitus poistuu käytöstä.

 • Jauhettua kofeiinitonta kahvia

  Joskus on hauska nauttia täyteläistä ja herkullista kahvia ilman kofeiinia. Jauhatusvaihtoehdon ansiosta voit valmistaa kofeiinitonta kahvia milloin haluat.

 • Tyylikäs etuosan muotoilu ruostumattomasta teräksestä

  Korkealaatuisen koneen muotoilu kaikkine yksityiskohtineen huokuu tyylikkyyttä. Koneen ruostumattomasta teräksestä valmistettu vankka etuosa, kirkas näyttöpaneeli ja jämäkän tuntuiset painikkeet ovat täydellinen yhdistelmä tyyliä, helppokäyttöisyyttä ja italialaista ammattitaitoa. Saeco Incanto kruunaa niin modernin kuin perinteisenkin keittiön vuosiksi eteenpäin.

 • Automaattinen puhdistustoiminto – mutkatonta käyttöä

  Automaattinen puhdistusohjelma helpottaa koneen huoltoa ja pidentää sen käyttöikää. Näin voit keskittyä kahvin nauttimiseen koneen puhdistamisen sijaan.

 • Herkullista ja kuumaa cappuccinoa ja latte macchiatoa yhdellä painalluksella

  Integroitu maitokannu vaahdottaa maidon kaksi kertaa, mikä tekee maitovaahdosta vastustamattoman pehmeää. Kaksinkertainen vaahdotus poistaa myös kuplia ja epäpuhtauksia. Samettinen vaahto valuu suoraan kuppiin ilman roiskeita. Juuri oikeanlämpöinen maitovaahto kruunaa aromikkaan kahvisi.

 • Helposti puhdistettava ja täysin irrotettava suodatinyksikkö

  Tehokkuus ja helppokäyttöisyys olivat päätavoitteita, kun Saeco kehitti ensimmäisen suodatinyksikkönsä 30 vuotta sitten. Suodatinyksikkö on yhtä näppärä käyttää vielä tänäkin päivänä. Se on edelleenkin helppo puhdistaa – irrotus ja muutaman sekunnin huuhtelu hanan alla riittää. Suodatin asetetaan paikalleen aivan yhtä helposti.

 • Viisi jauhatusasetusta – valitse mieleisesi aromi

  Eri kahvilaadut vaativat erilaisen jauhatuksen, ja tällä espressokeittimellä onnistut joka kerta. Keittimen viidellä eri jauhatusasetuksella valmistat aina täydellistä kahvia täyteläisimmästä espressojauhatuksesta kevyemmän kahvin karkeaan jauhatukseen.

 • Vahvuuden valinta-asetuksilla juuri oikean vahvuista kahvia

  Kahvin määrän ja lämpötilan lisäksi voit tallentaa sopivan vahvuuden helposti muistitoiminnolla. Jokaisen kahvikupillisen asetukset voidaan myös tallentaa tulevaa käyttöä varten, jolloin saat aina juuri sellaista kahvia kuin haluat. Kone muistaa lempikahvisi varmasti, toisin kuin kahvilan barista.

Näytä kaikki tekniset tiedot

Tämän tuotteen lisätarvikkeet

Näytä kaikki lisätarvikkeet
* suositeltava hinta
 • Kupillisten todellinen määrä vaihtelee kahvilaadun sekä huuhtelu- ja puhdistustapojen mukaan. Kalkinpoistoilmoitus poistuu käytöstä automaattisesti kahdeksan suodattimen jälkeen.

Viimeksi katsotut tuotteet

Muita kiinnostavia tuotteita