Kahvinkeittimet
Automaattiset Saeco-espressokeittimet
Täysin automaattinen espressokeitin

Saeco GranBaristo Avanti Täysin automaattinen espressokeitin

18 kahvilaadun valmistus, Integroitu maitokannu ja vaahdotin, Teräs/antrasiitti, Viisiportainen kahvimyllyn säätö HD8977/01 Etsi samanlaisia tuotteita
 • Koe kaikkien aikojen edistyksellisin kahvielämys kotonasi

  Saeco GranBaristo Avanti

  Täysin automaattinen espressokeitin

  HD8977/01 Etsi samanlaisia tuotteita

  Saeco GranBaristo Avanti tarjoaa 18 vastustamatonta juomaa. Voit käyttää omaa älylaitettasi vaihtoehtojen mukauttamiseen makusi mukaan ja jopa kahvien keittämiseen. Myös laitteen huolto onnistuu näppärästi seuraamalla sovelluksen selkeitä ohjeita*. Tutustu kaikkiin ominaisuuksiin

  suositeltava hinta: 1 999,00 €
  21 päivän rahat takaisin -takuu Philipsin verkkokaupasta

Videot

[trigger to render Video Gallery]

Kuvat

Koe kaikkien aikojen edistyksellisin kahvielämys kotonasi

Valmista tablet-laitteen avulla jopa 18 erilaista juomaa*

 • Keitä 18 erilaista juomaa suoraan älylaitteestasi

  Täydellinen kahvi on kätesi ulottuvilla. Lataa Saeco Avanti -sovellus tablet-laitteeseen tai älypuhelimeen, ja muodosta siitä suojattu Bluetooth 4.0 -yhteys GranBaristo Avanti -espressokeittimeen, joka on ensimmäinen verkkoon yhdistettävä täysin automaattinen keitin. Valittavanasi on 18 vastustamatonta juomaa. Keitä juoma suoraan älylaitteesi kautta tai käytä keittimessä olevia yhden painalluksen painikkeita.

 • Muokkaa juomia ja tallenna ne helposti sovelluksen avulla

  Saeco Avanti -sovellus tarjoaa valtavan määrän asetuksia, joiden avulla voit valmistaa täydellisen juoman täysin makusi mukaan. Jokaisen juoman vahvuutta, kokoa, lämpötilaa ja makua on helppo muokata, ja tiedot voi tallentaa. Voit siis kokeilla monenlaisia herkullisia juomia helposti nojatuolista käsin ja tallentaa lukemattoman määrän juomia sovellukseesi.

 • Voit helposti tarjota vieraille juomia, jotka on valmistettu heidän oman makunsa mukaan

  Vieraiden viihdyttäminen on entistä helpompaa. Anna tablet-laitteesi kiertää vieraalta toiselle. Jokainen vieras voi lisätä jonoon juomansa – kahvi, cappuccino, latte macchiato tai muu – ja muokata sen makunsa mukaiseksi. Saeco Avanti -sovellus on henkilökohtainen hovimestarisi, joka keittää juomat yksi toisensa jälkeen. Jokainen vieras saa varmasti makunsa mukaisen juoman.

 • Keittimen huolto on helppoa sovelluksen selkeiden ohjeiden avulla

  Automaattisen espressokeittimesi huoltaminen on helpompaa kuin koskaan ennen. Saeco Avanti -sovellus ohjaa sinut tarvittavien vaiheiden läpi, jotta saat pidettyä keittimesi puhtaana ja kahvisi maistuu täydelliseltä. Video pysähtyy jokaisen vaiheen jälkeen, ja voit katsella jokaisen vaiheen niin monta kertaa kuin haluat.

 • Säädettävä suodatuspaine kahville ja espressolle

  Saeco GranBaristo tarjoaa patentoidun VariPresso-suodatinyksikön ansiosta ennennäkemättömän laajan juomavalikoiman eri tarpeisiin. Sen salaisuus on säädettävä suodatuspaine, jonka voit asettaa korkeaksi täyteläistä espressoa varten tai alhaisemmaksi perinteistä pitkää kahvia varten.

 • Herkullista ja kuumaa cappuccinoa ja latte macchiatoa yhdellä painalluksella

  Jokaisen valmistamasi kahvin kruunaa silkkinen maitovaahto, joka hemmottelee makunystyröitäsi. Kannu vaahdottaa maidon kaksi kertaa ja kaataa sitten vaahdon juuri sopivan lämpöisenä kuppiin ilman roiskeita. Hygieenistä kannua voi säilyttää kätevästi jääkaapissa.

 • Täyskeraaminen kahvimylly takaa täyteläisen maun

  Täyskeraaminen kahvimylly on kestävä ja takaa täyteläisen kahvinautinnon vielä vuosienkin päästä. Keraaminen materiaali optimoi jauhatuksen siten, että vesi uuttuu kahvin läpi tasaisesti ja kahvipapujen aromit säilyvät. Toisin kuin tavallisissa kahvimyllyissä, keraaminen materiaali estää kahvia kuumenemasta liikaa. Näin se ei maistu palaneelta.

 • Viisi jauhatusasetusta – valitse mieleisesi aromi

  Eri kahvilaadut vaativat erilaisen jauhatuksen, ja tällä espressokeittimellä onnistut joka kerta. Keittimen viidellä eri jauhatusasetuksella valmistat aina täydellistä kahvia täyteläisimmästä espressojauhatuksesta kevyemmän kahvin karkeaan jauhatukseen.

 • Yhdellä sormella irrotettava suodatinyksikkö tekee puhdistamisesta vaivatonta

  Saeco GranBaristo on ainoa täysin automaattinen espressokeitin, jossa on yhdellä sormella irrotettava suodatinyksikkö helppoa puhdistusta varten.

 • Kuumaa kahvia hetkessä Thermospeed-tekniikalla

  Nauti höyryävän kuumasta kahvista ilman odottelua. Kuumavesisäiliön Saeco Thermospeed -tekniikka kuumentaa kahvipiirin hetkessä, kun keitin käynnistetään. Tekniikka myös estää lämmön karkaamisen ja varmistaa, että ensimmäinenkin kahvikupillinen on höyryävän kuuma.

 • AquaClean-suodattimella 5 000 kuppia kahvia* ilman kalkinpoistoa

  Saecon patentoitu uutuus, AquaClean-vesisuodatin ottaa täysautomaattisesta kahvinkeittimestäsi kaiken hyödyn irti. Kun vaihdat suodattimen laitteen ilmoitusten mukaan, vesi pysyy puhtaana ilman kalkinpoistoa jopa 5 000 kupillisen ajan*. Kun AquaClean on asennettu suosikki-Saeco-kahvinkeittimeesi, kalkinpoistoilmoitus poistuu käytöstä.

 • Kahvia vaivattomasti vähällä vedellä

  Uusi suodatinyksikkö vähentää huuhtelutoiminnon vedenkulutusta 80 %. Näin saat valmistettua enemmän juomia ilman, että joudut välillä täyttämään vesisäiliön.

Näytä kaikki tekniset tiedot

Tämän tuotteen lisätarvikkeet

Näytä kaikki lisätarvikkeet
* suositeltava hinta
 • Avanti-sovellus on yhteensopiva seuraavien laitteiden kanssa: iPad 3 / 4 / Air / Mini retina, jossa vähintään iOS7-versio, Samsung Galaxy Tab 3 (8,0 tuumaa) / Tab 4 (10,1 tuumaa) / Note pro LTE (12,2 tuumaa), Nexus 7 2013 (7 tuumaa) ja Sony Xperia Z LTE (10,1 tuumaa), jossa vähintään Android 4.3 -versio ja vähintään Bluetooth 4.0 -versio.
 • Saeco GranBaristo Avantissa on sovellustuki valmiina, mutta älylaitetta ei toimiteta laitteen mukana. Lataa Saeco Avanti -sovellus seuraavasta osoitteesta: http://www.saeco.com/avanti-app
 • Kupillisten todellinen määrä vaihtelee kahvilaadun sekä huuhtelu- ja puhdistustapojen mukaan. Kalkinpoistoilmoitus poistuu käytöstä automaattisesti kahdeksan suodattimen jälkeen.

Viimeksi katsotut tuotteet

Muita kiinnostavia tuotteita