Mikrojukeboksi

  Oma jukeboksi mukaan

  Lisää elämänteatteriin taustamusiikki hdd070-mikrojukeboksilla. Jukeboksi on pieni, vain luottokortin kokoinen. Tylsistymisestä ei ole pelkoa – jukeboksiin mahtuu 1 000 kappaletta ja siinä on FM-radio. Ota lempikappaleesi mukaasi joka päivä. Tutustu kaikkiin ominaisuuksiin

Videot

[trigger to render Video Gallery]

Kuvat

Oma jukeboksi mukaan

Jopa 1 000 kappaletta ja FM-radio

 • Vaivaton jukeboksitoisto yhdellä painikkeella – SuperPlay™!

  SuperPlay™-toiminnon avulla voit aloittaa musiikin kuuntelun suoraan valitsematta soittolistoja tai yksittäisiä kappaleita. Voit aloittaa jonkin yläluokan (esimerkiksi artisti- tai albumikansion) kappaleiden kuuntelun valitsemalla kyseisen luokan ja painamalla sitten toistopainiketta. Jukeboksi aloittaa kappaleiden toiston luokan lajittelujärjestyksessä, ja voit myös yhdistää SuperPlay™-toiminnon satunnais- ja uusintatoistoon.

 • SuperScroll™-selauksella kappaleet löytyvät nopeasti ja helposti

  Kaksitoimisten hakupainikkeiden avulla löydät kappaleet helposti, kun selaat suuria tietomääriä. Voit käydä soittolistan kappaleet läpi yksi kerrallaan tai siirtyä haluamaasi kappaleeseen nopealla selauksella painamalla SuperScroll™-painiketta hieman kovemmin.

 • USB-massamuistit datatiedostojen tallennukseen ja siirtämiseen

  USB-massamuistilaitteet ovat kätevä tapa tallentaa, varmuuskopioida ja siirtää tiedostoja. Nämä laitteet liitetään tietokoneen USB-porttiin, eikä niiden käyttämiseen tarvita mitään erikoisohjelmistoja (Windows 98- ja Windows ME-käyttöjärjestelmään on asennettava ohjaimet). Laite tulee automaattisesti näkyviin Windowsin Exploreriin siirrettävänä asemana, johon vedät ja pudotat tiedostoja.

Näytä kaikki tekniset tiedot
 • 1 Gt = miljardi tavua. Käytettävissä oleva tallennuskapasiteetti on pienempi.
 • Ladattavilla akuilla on vain tietty määrä latauskertoja ja ne on lopulta vaihdettava. Akun käyttöikä ja latauskertojen määrä vaihtelee käytön ja asetusten mukaan.
 • Tallennuskapasiteetti on laskettu neljä minuuttia kestävien kappaleiden mukaan ja nopeudella 64 kbps (WMA) tai 128 kbps (MP3).
 • Windows Media ja Windows-logo ovat Microsoft Corporationin tavaramerkkejä tai rekisteröityjä tavaramerkkejä Yhdysvalloissa ja/tai muissa maissa.
 • Todellinen siirtonopeus saattaa vaihdella käyttöjärjestelmän ja ohjelmiston määritysten mukaan.

Viimeksi katsotut tuotteet

Muita kiinnostavia tuotteita