Mikrojukeboksi

  Ominta musiikkia omalla tavalla

  Helppokäyttöinen GoGear-mikrojukeboksi HDD084 tuo sinulle mahdollisuuden nauttia MP3- tai WMA-musiikista. Se on niin pieni, että sen voi piilottaa luottokortin taakse! Voit etsiä haluamasi kappaleen nopeasti SuperScroll-selauksella ja tallentaa helposti ääntä. Tutustu kaikkiin ominaisuuksiin

Videot

[trigger to render Video Gallery]

Kuvat

Ominta musiikkia omalla tavalla

Helppokäyttöinen jukeboksi matkalle

 • MP3- ja WMA-tiedostojen toisto

  MP3- ja WMA-tiedostojen toisto

  Äänenpakkaustekniikka mahdollistaa suurten musiikkitiedostojen pakkaamisen 10 kertaa pienempään kokoon ilman, että äänenlaatu merkittävästi heikkenee. MP3 ja WMA ovat ne pakkausformaatit, joiden ansiosta voit nauttia digitaalisesta musiikista GoGear-soittimessa. Lataa MP3- tai WMA-kappaleita Internetin laillisilta musiikkisivuilta tai muunna CD-levyjesi parhaat palat MP3- tai WMA-musiikkitiedostoiksi ja siirrä ne laitteeseesi.

 • Äänitallennus kaikenlaiseen äänen tallentamiseen kaikkialla

  Äänitallennus kaikenlaiseen äänen tallentamiseen kaikkialla

  Äänentallennus tekee GoGear-soittimesta sanelukoneen. Levyjen ja radion kuuntelemisen lisäksi voit siis sanella koulu- ja työmuistiinpanoja, ostoslistoja sekä puhelinnumeroita – tai vaikka laulaa halutessasi. Kun painat tallennuspainiketta ja puhut mikrofoniin, ääni pakataan ja tallennetaan sisäiseen muistiin. Äänentallennus tekee soittimesta kevyesti mukana kulkevan sanelukoneen, jolla voit tallentaa mitä tahansa milloin haluat!

 • Pieni ja kätevä – paino vain 45 grammaa

  Pieni ja kätevä – paino vain 45 grammaa
 • SuperScroll™-selauksella kappaleet löytyvät nopeasti ja helposti

  Kaksitoimisten hakupainikkeiden avulla löydät kappaleet helposti, kun selaat suuria tietomääriä. Voit käydä soittolistan kappaleet läpi yksi kerrallaan tai siirtyä haluamaasi kappaleeseen nopealla selauksella painamalla SuperScroll™-painiketta hieman kovemmin.

 • Vaivaton jukeboksitoisto yhdellä painikkeella – SuperPlay™!

  SuperPlay™-toiminnon avulla voit aloittaa musiikin kuuntelun suoraan valitsematta soittolistoja tai yksittäisiä kappaleita. Voit aloittaa jonkin yläluokan (esimerkiksi artisti- tai albumikansion) kappaleiden kuuntelun valitsemalla kyseisen luokan ja painamalla sitten toistopainiketta. Jukeboksi aloittaa kappaleiden toiston luokan lajittelujärjestyksessä, ja voit myös yhdistää SuperPlay™-toiminnon satunnais- ja uusintatoistoon.

 • Päivitettävä ohjelmisto

  Pysy ajan tasalla Philipsin ohjelmistopäivitysten avulla. Tarjoamme uusia ominaisuuksia, toimintoja ja mediaformaatteja on jatkuvasti, jotta Philips-tuotteesi pysyisi aina parhaassa terässä. Philipsin tukisivustolta saat helposti ajantasaiset päivitystiedot automaattisesti sähköpostiisi. Uusien ohjelmistopäivityksien haku ja lataaminen on helppoa, ja näin laitteesi pysyy aina päivitettynä uusimmilla ominaisuuksilla, toiminnoilla ja mediaformaateilla. Lataa uusimmat päivitykset osoitteesta www.philips.com/support, ja päivitä soittimesi uusimmilla ohjelmistoilla.

Näytä kaikki tekniset tiedot
 • 1 Gt = miljardi tavua. Käytettävissä oleva tallennuskapasiteetti on pienempi.
 • Ladattavilla akuilla on vain tietty määrä latauskertoja ja ne on lopulta vaihdettava. Akun käyttöikä ja latauskertojen määrä vaihtelee käytön ja asetusten mukaan.
 • Tallennuskapasiteetti on laskettu neljä minuuttia kestävien kappaleiden mukaan ja nopeudella 64 kbps (WMA) tai 128 kbps (MP3).
 • Windows Media ja Windows-logo ovat Microsoft Corporationin tavaramerkkejä tai rekisteröityjä tavaramerkkejä Yhdysvalloissa ja/tai muissa maissa.
 • Todellinen siirtonopeus saattaa vaihdella käyttöjärjestelmän ja ohjelmiston määritysten mukaan.
 • FM-radio on saatavana vain joillakin alueilla myynnissä olevissa malleissa. FM-radiota ei tällä hetkellä ole saatavana eurooppalaisessa mallissa.

Viimeksi katsotut tuotteet

Muita kiinnostavia tuotteita