Wake-up Light

  Wake-up Light

  Aloita päiväsi mukavasti

  Wake-up Light herättää sinut helposti ja luonnollisesti, ja olet herätessäsi yhtä energinen kuin kesäaamuina. Wake-up Light perustuu Philipsin satavuotiseen ammattitaitoon valaistuksesta, ja sen terveydelliset hyödyt on todistettu.

Videot

[trigger to render Video Gallery]

Kuvat

Aloita päiväsi mukavasti

Valo, joka herättää sinut luonnollisesti

 • Voimistuva valo vaikuttaa energiahormoneihin positiivisesti

  Voimistuva valo vaikuttaa energiahormoneihin positiivisesti

  Valo voimistuu vähitellen 30 minuutin ajan ennen herätysaikaa. Valo osuu silmiisi, vaikuttaa positiivisesti energiahormoneihin ja valmistelee hellävaraisesti elimistöäsi heräämiseen. Herääminen on miellyttävämpää.

 • 400 luksin valoteho luonnolliseen herätykseen ja lukuvaloksi

  400 luksin valoteho luonnolliseen herätykseen ja lukuvaloksi

  Wake-up Lightissa (HF 3461) on 400 luksin valoteho. Kliiniset kokeet osoittavat, että noin 250 luksin valoteho vaikuttaa energiahormoneihin siten, että heräät entistä pirteämpänä. Lukuvaloksi sopii 300 - 400 luksin valoteho.

 • Kolme luonnonääntä tai miellyttävä merkkiääni

  Kolme luonnonääntä tai miellyttävä merkkiääni

  Herätysaikaan kuulet luonnollisen herätysäänen tai halutessasi miellyttävän merkkiäänen. Äänentaso on aluksi hiljainen ja nousee puolentoista minuutin aikana valitsemallesi tasolle. Valittavanasi on kolme luonnonääntä: aamulinnut metsässä, meren kohina sekä sammakko ja ankka lammessa. Asteittain nouseva äänentaso tekee heräämisestä miellyttävää ja varmistaa, että heräät mahdollisimman lempeästi. Kun ääni saavuttaa valitsemasi tason, vuoteesta nouseminen on helppoa.

 • Digitaalinen FM-radio

  Digitaalinen FM-radio

  Sisäisen digitaaliradion ansiosta voit herätä suosikkikappaleisiisi tai uutisiin joka päivä. Valitse vain suosikkiradiokanavasi ja aseta herätysaika, jolloin radio käynnistyy. Radion äänenvoimakkuus on ensin hiljainen ja nousee asteittain 90 sekunnin aikana valitsemallesi äänenvoimakkuuden tasolle.

 • EU:n lääketieteellisiä laitteita koskevan direktiivin mukainen

  EU:n lääketieteellisiä laitteita koskevan direktiivin mukainen

  todistetusti terveysvaikutteinen ja Euroopan unionin lääketieteellisiä laitteita koskevan direktiivin (MDD) mukaisesti sertifioitu laite

 • 100 vuotta valoasiantuntemusta

  Philips on maailman johtava yritys valaistusteknologian alalla. Sadan vuoden kokemuksensa ansiosta Philipsistä on tullut todellinen asiantuntija, kun puhutaan valosta ja sen vaikutuksista ihmiskehoon. Wake-up Lightissa huipputekniikka ja helppokäyttöisyys yhdistyvät mielekkäällä, ihmisten hyvinvointia edistävällä tavalla.

Näytä kaikki tekniset tiedot

Viimeksi katsotut tuotteet

Muita kiinnostavia tuotteita