USB Hi-Speed 2011

  HD-mediasoitin

  Muuta televisiosi Smart TV:ksi

  Voit käyttää monenlaista multimediasisältöä vaivattomasti Philips HD -mediasoittimella. Nauti laadukkaista internetin tai tietokonekirjaston videoista, musiikkikappaleista ja valokuvista suoraan TV:ssä. Tiedostoja ei tarvitse muuntaa. Tutustu kaikkiin ominaisuuksiin

Videot

[trigger to render Video Gallery]

Kuvat

HD-mediasoitin

Net TV, Kiinteä Wi-Fi, USB 2.0 HMP7001/12 Etsi samanlaisia tuotteita

Muuta televisiosi Smart TV:ksi

 • DivX Plus HD Certified - DivX-teräväpiirtotoisto

  DivX Plus HD Certified - DivX-teräväpiirtotoisto

  Blue-ray- ja/tai DVD-soittimen DivX Plus HD:n uusimman DivX-tekniikan ansiosta voit nauttia Internetin HD-videoista ja -elokuvista suoraan Philips HDTV:ssä tai tietokoneessa. DivX Plus HD tukee DivX Plus -sisällön (H.264 HD -video ja laadukas AAC-ääni MKV-tiedostosäilössä) toistoa sekä aiempia DivX-videoversioita tarkkuuteen 1080p asti. DivX Plus HD - todellinen digitaalinen teräväpiirtovideo.

 • USB 2.0 -liitäntä ja SD-muistikorttipaikka

  USB 2.0 -liitäntä ja SD-muistikorttipaikka

  Nauti USB 2.0 -liitännän mahdollistamasta nopeasta ja kätevästä valokuvien, videoiden ja MP3-tiedostojen siirrosta. Saat myös lisää tallennustilaa valokuville, videoille ja MP3-tiedostoille Philips-soittimessa, kun asetat SD-kortin kiinteään SD-korttipaikkaan.

 • Katsele valokuvia eri formaateissa

  Katsele valokuvia eri formaateissa

  Voit katsoa kuvia eri formaateissa, mukaan lukien JPEG, JPG, M-JPEG, PNG, TIF, TIFF, GIF, BMP ja HD JPEG – suoraan laajakuva-TV:ssä! Tee olohuoneestasi valokuvagalleria ja jaa ihanat muistosi ystäviesi ja perheesi kanssa.

 • SimplySharen avulla voit nauttia kuvista, musiikista ja elokuvista TV:ssä

  SimplySharen avulla voit nauttia kuvista, musiikista ja elokuvista TV:ssä

  Jaa älypuhelimestasi, tabletista tai tavallisesta tietokoneestasi kuvia, musiikkia ja elokuvia SimplySharen kautta TV-ruutuun.

 • Toista useita videoformaatteja

  Toista runsaasti erilaisia videoformaatteja - myös teräväpiirtoformaatteja, kuten MPEG 1/2/4 (MPEG 4 Part 2), H.264, VC-1, H.263, VP6 (640 x 480), DivX Plus HD, DivX 3/4/5/6, Xvid, RMVB 8/9/10, RM, WMV (V9), AVI, TS, M2TS, TP, TRP, ISO, VOB, DAT, MP4, MPEG, MPG, MOV(MPEG 4, H.264), ASF, FLV (640 x 480), MKV, M4V - eikä tiedostoja tarvitse muuntaa. Paina vain toistopainiketta ja ala katsella huippulaadukkaita videoita tai elokuvia, joissa on surround-äänentoisto.

 • Toista mediasisältöä kiintolevyltä

  Rentoudu ja nauti kiintolevyllä olevasta mediasisällöstä murehtimatta tiedostomuotojen yhteensopivuudesta. Voit toistaa sisältöä luottaen siihen, että Philips-soitin tukee useimpia suosittuja HDD-formaatteja, kuten FAT32, FAT jne.

 • Kuuntele musiikkia erilaisista mediatiedostoista

  Kuuntele suosikkimusiikkiasi - mistä tahansa ääniformaatista - ja nauti kristallinkirkkaasta äänentoistosta. Philips-soitin toistaa useita erilaisia ääniformaatteja: Dolby Digital, AAC, RA, OGG, MKA, MP3, WAV, APE, FLAC, DTS, LPCM, PCM, WMA (V9), IMP/MS ADPCM ja WMA Pro.

 • Kiinteän Wi-Fin avulla voit nauttia liitetyistä tallennusvälineistä langattomasti

  Kiinteän Wi-Fin avulla voit käyttää mediasisältöä langattomasti. Enää ei tarvitse tihrustaa tietokoneen näyttöä. Ota mukava asento ja nauti mediatiedostoista televisiossa – mukavasti omassa olohuoneessasi.

 • DLNA PC Media Link -ohjain tietokoneen ja kotiverkon selaamiseen

  DLNA PC Media Link -ohjaimella pääsee helposti video-, valokuva- ja musiikkisisältöön, joka on tietokoneella tai kotiverkossa. Kun liität mediasoittimen kotiverkkoon, voit käyttää sisältöä saumattomasti kaikista DLNA-sertifioiduista laitteista. Selaa tietokoneen multimediasisältöä soittimessa painikkeen painalluksella.

 • Smart TV online-palvelujen ja multimedian käyttöön TV:ssä

  Smart TV tarjoaa helpon ja langattoman TV:n katselukokemuksen neljällä eri tavalla. Net TV:n avulla voit käyttää runsaasti erilaisia online-sovelluksia TV:ssä: vuokrata elokuvia, käyttää Catch-up TV -palveluja ja nauttia sosiaalisesta mediasta. Helppoa hallintaa: Vaihda kanavaa tai kirjoita tekstiä älypuhelimellasi tai tablet-laitteellasi. SimplySharen kautta suoratoistat kuvia, musiikkia ja videoita tietokoneesta, puhelimesta tai tablet-laitteesta televisioosi.

 • Net TV ja saat suositut verkkopalvelut televisioosi

  Nauti runsaista verkkopalveluista Net TV:n avulla. Voit katsella elokuvia, kuvia, viihdettä ja muuta verkkosisältöä Philipsin HD-mediasoittimen kautta suoraan televisiosta milloin haluat. Liitä soitin suoraan kotiverkkoon kiinteän tai langattoman yhteyden kautta ja selaa sitten sisältöjä kaukosäätimellä. Philips-valikosta voit käyttää suosittuja Net-TV-palveluja sovitettuna televisioruutuun.

Näytä kaikki tekniset tiedot
 • Net-TV: palvelun saatavuus riippuu maasta ja käyttöehdoista.
 • BBC iPlayer -palvelu on käytettävissä vain Isossa-Britanniassa

Viimeksi katsotut tuotteet

Muita kiinnostavia tuotteita