InfraCare-infrapunalamppu

  Tehokas kivunlievitys

  Philips InfraCare -lämpölamppu lievittää tehokkaasti lihas- ja nivelkipuja. 300 watin infrapunalämpö on erittäin miellyttävää ja tunkeutuu syvälle ihoon, stimuloi verenkiertoa ja lievittää kipua tehokkaasti 40 x 30 cm:n alueilla tehtävällä puolivartalohoidolla. Tutustu kaikkiin ominaisuuksiin

Videot

[trigger to render Video Gallery]

Kuvat

InfraCare-infrapunalamppu

300 W, Laajan alueen hoitokäsittely, Digitaalinen ajastin HP3631/01 Etsi samanlaisia tuotteita

Tehokas kivunlievitys

Syvälle vaikuttava infrapunalämpö

 • 300 watin infrapunahalogeenilamppu

  300 watin infrapunahalogeenilamppu

  Philips InfraCare HP 3631 -lämpölamppu lievittää tehokkaasti kipuja 40 x 30 cm:n kokoisilla kehon alueilla, kuten hartioissa ja niskassa, alaselässä, reisissä ja käsivarsissa. InfraCare-laitteessa on innovatiivista infrapunatekniikkaa. Erikoisoptiikka, suodatin ja voimakas 300 watin lamppu mahdollistavat laajan alueen hoidon (40 x 30 cm). Lämpö tuntuu paljon miellyttävämmältä, sillä infrapunalämpö jakautuu tasaisemmin hoidettavalle alueelle.

 • Säädettävä kallistuskulma

  Säädettävä kallistuskulma

  Infrapunalamppua voi helposti kääntää taaksepäin jopa 40 astetta.

 • Hoitoaikaa voi säädellä digitaalisen ajastimen avulla

  Hoitoaikaa voi säädellä digitaalisen ajastimen avulla

  Voit säädellä hoitoaikaa helposti asettamalla suositellun tai haluamasi ajan minuutteina. Digitaaliajastin laskee ajan kulumisen ja antaa äänimerkin hoitoajan loputtua.

 • Syvältä vaikuttava infrapunalämpö

  Syvältä vaikuttava infrapunalämpö

  Infrapunavalon on todistettu tehokkaasti lievittävän kipu- ja särkytiloja, joita kipeät lihakset ja jäykät nivelet aiheuttavat. Infrapunavalon tuottama miellyttävä lämpö tunkeutuu syvälle ihoon, vilkastuttaa verenkiertoa ja lämmittää lihaksia. Kun kipu lihaksissa rauhoittuu, lihakset myös rentoutuvat. Lämpö pehmittää kudoksia, vähentää samalla jäykkyttä ja lisää nivelten liikkuvuutta.

Näytä kaikki tekniset tiedot

Viimeksi katsotut tuotteet

Muita kiinnostavia tuotteita