Soundbar-kotiteatteri

  Täydennä HDTV-elämyksesi

  Herätä elokuvat ja pelit eloon surround-äänellä. 300 watin äänitehon, integroidun HDMI-keskittimen ja subwooferin ansiosta voit nauttia laadukkaasta kuvasta ja äänestä ilman sotkua! Tutustu kaikkiin ominaisuuksiin

Videot

[trigger to render Video Gallery]

Kuvat

Täydennä HDTV-elämyksesi

tehokkaalla subwooferilla

 • Dolby Virtual -kaiuttimien surround-ääni on todenmukainen

  Dolby Virtual -kaiuttimien surround-ääni on todenmukainen

  Dolby Virtual -kaiuttimet ovat hienostunutta äänen virtualisointitekniikkaa, joka tuottaa täyteläistä surround-ääntä kahdella kaiuttimella. Aikaansa edellä olevat tila-algoritmit toistavat 5.1-kanavaisen ympäristön äänet. DVD-toistoa tehostaa 2-kanavaisen ympäristön laajennus. Yhdessä Dolby Pro Logic II -äänenkäsittelyn kanssa laadukkaat stereo-äänilähteet muuttuvat todenmukaiseksi monikanavaiseksi surround-ääneksi. Huone täyttyy äänestä ilman lisäkaiuttimia.

 • EasyLink - ohjaa kaikkia HDMI CEC -laitteita samalla kaukosäätimellä

  EasyLink - ohjaa kaikkia HDMI CEC -laitteita samalla kaukosäätimellä

  EasyLinkin avulla ohjaat useita laitteita, kuten DVD- ja Blue-ray-soittimia sekä Soundbar-kaiuttimia, kotiteattereita ja televisioita, yhdellä kaukosäätimellä. Se käyttää HDMI CEC -protokollaa toimintojen jakamiseen laitteiden välillä HDMI-kaapelin kautta. Voit käyttää kaikkia liitettyjä HDMI CEC -yhteensopivia laitteita samanaikaisesti, yhdellä painikkeella. Valmiustilan ja toiston kaltaiset toiminnot käynnistyvät helposti.

 • MP3 Link toistaa musiikin kannettavista mediasoittimista

  MP3 Link toistaa musiikin kannettavista mediasoittimista

  MP3 Link sallii MP3-tiedostojen toistamisen kotiteatterijärjestelmässä suoraan kannettavasta mediasoittimesta. Liitä vain kannettava MP3-soitin MP3 Link -liitäntään ja anna Philipsin kotiteatterijärjestelmän toistaa MP3-musiikkia. MP3 Link tuo kannettavan musiikin olohuoneeseen.

 • SoundBar, sopii parhaiten väh. 81 cm (32") taulutelevisiolle

  SoundBar, sopii parhaiten väh. 81 cm (32") taulutelevisiolle

  SoundBar-kotiteatterikaiutin tekee olohuoneesta hienostuneen ja arvokkaan. Vaikka se on suunniteltu vähintään 81 cm (32") televisioihin, se sopii kaikkien taulutelevisioiden alle - kaikenlaisiin sisustuksiin ja elämäntyyleihin.

 • USB Link -suoratoisto kuvien ja musiikin toistamiseen USB Flash -asemista

  USB Link -suoratoisto kuvien ja musiikin toistamiseen USB Flash -asemista

  USB eli Universal Serial Bus on standardoitu väyläprotokolla, jonka avulla voi kätevästi liittää tietokoneita, oheislaitteita tai kulutuselektroniikan laitteita. USB Linkin ansiosta tarvitsee vain liittää USB-laite, valita musiikki tai valokuvat, ja toiston voi aloittaa.

 • Kiinteä HDMI-keskitin liittää laitteet televisioon kätevästi

  Kiinteä HDMI-keskitin liittää laitteet televisioon kätevästi

  HDMI-keskittimellä voit liittää kaikki laitteet televisioon helposti ilman johtoviidakkoa. Sen ansiosta voit nauttia parhaasta mahdollisesta äänenlaadusta katsellessasi taulutelevisiota. Voit liittää kaikki HDMI-laitteet kotiteatterijärjestelmän HDMI-keskittimeen ja liittää taulutelevision vain yhdellä kaapelilla. Siten voit katsella elokuvia tai TV-ohjelmia teräväpiirtolaatuisina ilman hankalia johtoja!

 • Kokonaislähtöteho 300 W RMS

  Kokonaislähtöteho 300 W RMS
 • Sijoitettavissa seinälle tai pöydälle

  Sijoitettavissa seinälle tai pöydälle
Näytä kaikki tekniset tiedot

Viimeksi katsotut tuotteet

Muita kiinnostavia tuotteita