• KA

  Soundbar-kaiutin

  Tehokas ääni televisioon

  HTL5140 on ohut Soundbar-kaiutin, jonka enimmäislähtöteho on 320 W. Tyylikkään metallinhohtoisen kaiuttimen voi asettaa seinälle tai pöydälle, ja siinä on HDMI ARC -liitäntä, HDMI-tuloliitäntä videoille sekä Bluetooth®-yhteys aptX®- ja AAC-tekniikalla musiikin langattomaan toistoon. Tutustu kaikkiin ominaisuuksiin

  21 päivän rahat takaisin -takuu Philipsin verkkokaupasta

Videot

[trigger to render Video Gallery]

Kuvat

Soundbar-kaiutin

2.1-kanavainen langaton subwoofer, Bluetooth® aptX, AAC ja NFC, 1 HDMI ARC -tulo ja -lähtöliitäntä, 320 W HTL5140B/12 Etsi samanlaisia tuotteita

Tehokas ääni televisioon

langattomalla subwooferilla

 • Tehokas 320 watin äänentoisto

  Tehokas 320 watin äänentoisto

  Kaksi yksikköä, joissa kummassakin 4 bassokaiutinta ja 2 diskanttikalottia. Ääni on täydellisen tasapainoinen, ja 320 W:n tehoa täydentää vahvaääninen 17 l:n subwoofer.

 • Dolby Digital ja DTS takaavat erinomaisen Surround-äänen

  Dolby Digital ja DTS takaavat erinomaisen Surround-äänen

  Siirry digitaaliaikaan ja ota kaikki irti musiikista ja elokuvista. Stereomusiikki kuulostaa erinomaiselta, koska Dolby Digital ja DTS Digital Surround parantavat digitaalista musiikkia ja kuvaa ja tekevät kotiteatterin kaiuttimen surround-äänestä todella mukaansatempaavaa.

 • Bluetooth® (aptX® ja AAC) musiikin langattomaan suoratoistoon

  Bluetooth® (aptX® ja AAC) musiikin langattomaan suoratoistoon

  Bluetooth® (aptX® ja AAC) musiikin langattomaan suoratoistoon

 • Bluetooth-pariliitos yhdellä kosketuksella NFC-yhteensopiviin älypuhelimiin

  Bluetooth-pariliitos yhdellä kosketuksella NFC-yhteensopiviin älypuhelimiin

  Muodosta Bluetooth-pariliitos helposti NFC-tekniikan avulla. Käynnistä kaiutin napauttamalla NFC-yhteensopivalla älypuhelimella tai tablet-laitteella kaiuttimen NFC-tunnistetta, käynnistä Bluetooth-pariliitoksen muodostaminen ja aloita musiikin suoratoisto.

 • Virtual Surround -ääni tuottaa todenmukaisen elokuvakokemuksen

  Virtual Surround -ääni tuottaa todenmukaisen elokuvakokemuksen

  Philipsin Virtual Surround -ääni tuottaa täyteläisen ja mukaansatempaavan äänen alle viiden kaiuttimen järjestelmällä. Aikaansa edellä olevat tila-algoritmit toistavat 5.1-kanavaisen ympäristön äänet. Laadukkaat stereoäänilähteet muuttuvat todenmukaiseksi monikanavaiseksi surround-ääneksi. Huone täyttyy äänestä ilman lisäkaiuttimia.

 • EasyLink - ohjaa kaikkia HDMI CEC -laitteita samalla kaukosäätimellä

  EasyLink - ohjaa kaikkia HDMI CEC -laitteita samalla kaukosäätimellä

  EasyLinkin avulla ohjaat useita laitteita, kuten DVD- ja Blue-ray-soittimia, Soundbar-kaiutinta, kotiteatteria sekä TV:eitä, yhdellä kaukosäätimellä. Se käyttää HDMI CEC -protokollaa toimintojen jakamiseen laitteiden välillä HDMI-kaapelin kautta. Voit käyttää kaikkia liitettyjä HDMI CEC -yhteensopivia laitteita samanaikaisesti, yhdellä painikkeella. Valmiustilan ja toiston kaltaiset toiminnot käynnistyvät helposti.

 • Mylar-diskanttikaiutin erittäin tarkkaan äänentoistoon

  Diskanttikaiuttimissa käytetty ainutlaatuinen Mylar-materiaali takaa uskomattoman tarkan äänentoiston. Kaikki ylätaajuuksien äänet toistetaan täydellisesti, joten musiikki herää eloon ja elokuvat kuulostavat siltä kuin niiden pitääkin. 2-tierakenteen keskeinen osa, diskanttikaiutin, parantaa ylätaajuuksia. Tuloksena on puhtaampi, tilavampi ja tarkempi äänentoisto yhdessä bassokaiuttimen kanssa. Parannetun selkeyden ansiosta erotat kaikki musiikin elementit. Kuuntele eri soittimia, kuule laulu selkeämmin ja nauti virkistävän tarkasta musiikista.

 • Erinomainen kuvan- ja äänentoiston laatu HDMI-tuloliitännän kautta

  Nauti elämää suuremmasta 3D-toistosta ja kristallinkirkkaasta 5.1- tai 7.1-äänestä liittämällä soittimen HDMI-liitäntä ei-3D-AV-vastaanottimesi liitäntään.

Näytä kaikki tekniset tiedot

Viimeksi katsotut tuotteet

Muita kiinnostavia tuotteita