Soundbar-kaiutin

  Soundbar-kaiutin

  Uskomattoman kirkas 3.1-kanavainen ääni

  Paranna kotisohvasi elokuvaelämystä selkeämmin erottuvalla äänellä ja Virtual Surround -äänellä. Kuuntele musiikkia suosikkisovelluksistasi ja nauti laadukkaasta ja häiriöttömästä äänestä tällä Google Cast -toimintoa tukevalla soundbar-kaiuttimella. Tutustu kaikkiin ominaisuuksiin

  21 päivän rahat takaisin -takuu Philipsin verkkokaupasta

Videot

[trigger to render Video Gallery]

Kuvat

Soundbar-kaiutin

3.1-kanavainen langaton subwoofer, Google Cast ja Spotify Connect, Bluetooth ja NFC, 1 HDMI ARC -tulo ja -lähtöliitäntä HTL5160B/12 Etsi samanlaisia tuotteita

Uskomattoman kirkas 3.1-kanavainen ääni

Google Cast- ja Spotify Connect -tuki

 • Erilliset keskikanavakaiuttimet selkeyttävät dialogia

  Erilliset keskikanavakaiuttimet selkeyttävät dialogia

  Erillinen keskikanavakaiutin puheäänen taajuuksia varten selkeyttää dialogia ja ankkuroi sen keskelle näyttöä, joten käyttäjä voi helposti uppoutua elokuvan maailmaan.

 • Dolby Digital ja Pro Logic II Surround-ääni

  Dolby Digital ja Pro Logic II Surround-ääni

  Sisäinen Dolby Digital -dekooderi poistaa ulkoisen dekooderin tarpeen – se käsittelee kaikki kuusi äänikanavaa ja luo aidon Surround-äänikokemuksen sekä ällistyttävän luonnollisen ja dynaamisen tunnelman. Dolby Pro Logic II käyttää Surround-käsittelyyn viittä kanavaa stereolähteestä riippumatta.

 • Virtual Surround -ääni tuottaa todenmukaisen elokuvakokemuksen

  Virtual Surround -ääni tuottaa todenmukaisen elokuvakokemuksen

  Philipsin Virtual Surround -ääni tuottaa täyteläisen ja mukaansatempaavan äänen alle viiden kaiuttimen järjestelmällä. Aikaansa edellä olevat tila-algoritmit toistavat 5.1-kanavaisen ympäristön äänet. Laadukkaat stereoäänilähteet muuttuvat todenmukaiseksi monikanavaiseksi surround-ääneksi. Huone täyttyy äänestä ilman lisäkaiuttimia.

 • Bluetooth-pariliitos yhdellä kosketuksella NFC-yhteensopiviin älypuhelimiin

  Bluetooth-pariliitos yhdellä kosketuksella NFC-yhteensopiviin älypuhelimiin

  Muodosta Bluetooth®-pariliitos helposti yhden kosketuksen NFC-tekniikan (Near Field Communications) avulla. Käynnistä kaiutin napauttamalla NFC-yhteensopivalla älypuhelimella tai tablet-laitteella NFC-tunnistetta, käynnistä Bluetooth®-pariliitoksen muodostaminen ja aloita musiikin suoratoisto.

 • EasyLink - ohjaa kaikkia HDMI CEC -laitteita samalla kaukosäätimellä

  EasyLink - ohjaa kaikkia HDMI CEC -laitteita samalla kaukosäätimellä

  EasyLinkin avulla ohjaat useita laitteita, kuten DVD- ja Blue-ray-soittimia, Soundbar-kaiutinta, kotiteatteria sekä TV:eitä, yhdellä kaukosäätimellä. Se käyttää HDMI CEC -protokollaa toimintojen jakamiseen laitteiden välillä HDMI-kaapelin kautta. Voit käyttää kaikkia liitettyjä HDMI CEC -yhteensopivia laitteita samanaikaisesti, yhdellä painikkeella. Valmiustilan ja toiston kaltaiset toiminnot käynnistyvät helposti.

 • Kosketusnäyttö helppoon toiston- ja äänenvoimakkuudenhallintaan

  Kosketusnäyttö helppoon toiston- ja äänenvoimakkuudenhallintaan

  Kosketusnäyttöohjaimilla voit hallita äänenvoimakkuutta ja muita toistoasetuksia painamalla etupaneelin herkkiä kosketusohjaimia.

 • Kaksitiekaiutin takaa selkeän äänen ja suuren dynaamisen alueen

  Kaksitiekaiutin takaa selkeän äänen ja suuren dynaamisen alueen

  Kaksitiekaiutin takaa selkeän äänen ja vaikuttavan dynaamisen alueen

 • Lähetä musiikkia helposti puhelimesta kaiuttimeen Google Castin avulla

  Lähetä musiikkia helposti puhelimesta kaiuttimeen Google Castin avulla

  Kuuntele musiikkia suosikkisovelluksistasi ja nauti laadukkaasta ja häiriöttömästä äänestä. Soundbar-kaiuttimessa on Google Cast -ominaisuus, joten voit toistaa lempimusiikkisovelluksiasi suoraan kaiuttimiisi iPhonesta®, iPadista®, Android-puhelimesta tai -tablet-laitteesta, Mac®- tai Windows®-tietokoneesta tai Chromebookista.

 • Philips Companion -sovellus helpottaa verkon määritystä

  Philips Companion -sovellus helpottaa verkon määritystä

  Philips HCWeSet Manager -sovelluksen kautta voit määrittää uudet kaiuttimesi, yhdistää ne kodin langattomaan verkkoon ja kuunnella musiikkia häiriöttömästi ja hyvällä äänenlaadulla lempisovelluksistasi.* *Ennen kuin musiikkia voidaan toistaa langattomasti sovelluksista, käyttäjän on asennettava sovellus, määritettävä verkkoasetukset sen kautta ja hyväksyttävä palveluehdot ja tietosuojakäytännöt. *Musiikin toistamiseen Spotifysta vaaditaan Spotify Premium -palvelun Connect-ominaisuus.

 • Helppo ja vaivaton Spotify Connect

  Helppo ja vaivaton Spotify Connect

  Spotify Connect -sovelluksella voi helposti selata, hakea ja soittaa musiikkia kotisi missä tahansa huoneessa kaukosäätimenä toimivan älylaitteen avulla. Voit soittaa Spotify-musiikkia suoraan pilvipalvelusta ja samalla käyttää älylaitetta puheluihin ja videoihin jopa kuuluvuusalueen ulkopuolella musiikkia keskeyttämättä. Näin musiikin kuuntelu kuluttaa myös mahdollisimman vähän älylaitteen akkuvirtaa. Voit käyttää Spotifyn kaikkia ominaisuuksia aivan kuten ennenkin aina valmiista soittolistoista suureen näytteenottotaajuuteen. Nauti uudesta musiikista parhaimmillaan.

 • Matalaprofiilinen, sopii täydellisesti televisiosi eteen

  Matalaprofiilinen, sopii täydellisesti televisiosi eteen
 • Erinomainen kuvan- ja äänentoiston laatu HDMI-tuloliitännän kautta

  Nauti elämää suuremmasta 3D-toistosta ja kristallinkirkkaasta 5.1- tai 7.1-äänestä liittämällä soittimen HDMI-liitäntä ei-3D-AV-vastaanottimesi liitäntään.

Näytä kaikki tekniset tiedot
 • Musiikkipalvelun saatavuus riippuu maasta. Lue lisää kyseisen musiikkipalvelun verkkosivustosta.
 • Kaiutin vaatii Spotify Premium -tilin.

Viimeksi katsotut tuotteet

Muita kiinnostavia tuotteita