Soundbar-kaiutin

  Soundbar-kaiutin

  Tehokas ääni televisioon

  Philipsin huippuohut HTL6145C-soundbar-kaiutin tuottaa laadukkaan äänentoiston ja muhkeat bassot. Ohuen subwoofer-kaiuttimen joustava sijoittelu viimeistelee vaikuttavan elämyksen. Tutustu kaikkiin ominaisuuksiin

  21 päivän rahat takaisin -takuu Philipsin verkkokaupasta

Videot

[trigger to render Video Gallery]

Kuvat

Soundbar-kaiutin

2.1-kanavainen langaton ohut subwoofer, Bluetooth® aptX, AAC ja NFC, 1 HDMI ARC -tulo ja -lähtöliitäntä, Ohut: vain 29, 8 mm HTL6145C/12 Etsi samanlaisia tuotteita

Tehokas ääni televisioon

ja ohut, langaton subwoofer

 • Tuplarefleksijärjestelmä tuottaa muhkean basson

  Tuplarefleksijärjestelmä tuottaa muhkean basson

  Useimmissa markkinoilla olevissa subwoofereissa on yksi bassoportti ja yksi ohjain, mutta voimakkaaseen ja selkeään bassoon tarvitaan kaksi bassoporttia. Kaksi porttia luo subwooferin sisään suuremman tilan, mikä kasvattaa ilmavirtaa, vähentää äänen vääristymistä ja luo suuremman bassoäänen. Tuplarefleksijärjestelmän kaksi 6,5 tuuman ohjainta ja kaksi bassoporttia tuottavat selkeästi paremman basson kuin normaalit subwooferit.

 • Kristallinkirkkaat äänet ensiluokkaisen pehmeillä diskanttikaloteilla

  Kristallinkirkkaat äänet ensiluokkaisen pehmeillä diskanttikaloteilla

  Philipsin Crystal Clear Sound -tekniikka toistaa äänet kirkkaasti ja terävästi, joten äänen alkuperäiset ominaisuudet säilyvät hämmästyttävän tarkasti. Crystal Clear Sound toistaa äänilähteen - toimintaelokuvan, musikaalin tai live-esityksen - luonnollisesti, tarkasti ja ilman häiriöitä. Crystal Clear Sound -tekniikalla varustetuissa Philips-kotiteattereissa ääntä ei pyritä käsittelemään, joten alkuperäisen äänen puhtaus säilyy. Tuloksena on tarkempaa ääntä, joka hellii korviasi.

 • Bluetooth® (aptX® ja AAC) musiikin langattomaan suoratoistoon

  Bluetooth® (aptX® ja AAC) musiikin langattomaan suoratoistoon

  Bluetooth® (aptX® ja AAC) musiikin langattomaan suoratoistoon

 • Bluetooth-pariliitos yhdellä kosketuksella NFC-yhteensopiviin älypuhelimiin

  Bluetooth-pariliitos yhdellä kosketuksella NFC-yhteensopiviin älypuhelimiin

  Muodosta Bluetooth-pariliitos helposti NFC-tekniikan avulla. Käynnistä kaiutin napauttamalla NFC-yhteensopivalla älypuhelimella tai tablet-laitteella kaiuttimen NFC-tunnistetta, käynnistä Bluetooth-pariliitoksen muodostaminen ja aloita musiikin suoratoisto.

 • Virtual Surround -ääni tuottaa todenmukaisen elokuvakokemuksen

  Virtual Surround -ääni tuottaa todenmukaisen elokuvakokemuksen

  Philipsin Virtual Surround -ääni tuottaa täyteläisen ja mukaansatempaavan äänen alle viiden kaiuttimen järjestelmällä. Aikaansa edellä olevat tila-algoritmit toistavat 5.1-kanavaisen ympäristön äänet. Laadukkaat stereoäänilähteet muuttuvat todenmukaiseksi monikanavaiseksi surround-ääneksi. Huone täyttyy äänestä ilman lisäkaiuttimia.

 • Dolby Digital ja DTS takaavat erinomaisen Surround-äänen

  Dolby Digital ja DTS takaavat erinomaisen Surround-äänen

  Siirry digitaaliaikaan ja ota kaikki irti musiikista ja elokuvista. Stereomusiikki kuulostaa erinomaiselta, koska Dolby Digital ja DTS Digital Surround parantavat digitaalista musiikkia ja kuvaa ja tekevät kotiteatterin kaiuttimen surround-äänestä todella mukaansatempaavaa.

 • Ohut langaton subwoofer voidaan sijoittaa vaaka-tai pystyasentoon

  Ohut langaton subwoofer voidaan sijoittaa vaaka-tai pystyasentoon
 • Erinomainen kuvan- ja äänentoiston laatu HDMI-tuloliitännän kautta

  Nauti elämää suuremmasta 3D-toistosta ja kristallinkirkkaasta 5.1- tai 7.1-äänestä liittämällä soittimen HDMI-liitäntä ei-3D-AV-vastaanottimesi liitäntään.

 • Tehokas 320 watin äänentoisto

  6 neodyymibossokaiutinta ja 2 huippuluokan pehmeää diskanttikalottia, jotka tuottavat kristallinkirkkaita korkeita ääniä. Kaiuttimien lähtöteho on 320 W, ja tätä voimaa täydentää tehokas 8 tuuman ja 220 W:n subwoofer. HTL6140 on poikkeuksellisen ohut ja kuulostaa mahtavalta.

Näytä kaikki tekniset tiedot

Viimeksi katsotut tuotteet

Muita kiinnostavia tuotteita