Soundbar-kaiutin

  Uskomattoman todentuntuinen tilaääni mihin tahansa televisioon

  Philipsin HTL7140B-Soundbar-kaiutin hyödyntää uusinta patentoitua Ambisound-tekniikkaa ja tuottaa syvän tilaäänen. 5.1-kanavainen tilaääni, 320 watin kokonaisteho ja suunnatut kaiutinelementit luovat odottamattoman laajan äänimaiseman. Tutustu kaikkiin ominaisuuksiin

  21 päivän rahat takaisin -takuu Philipsin verkkokaupasta

Videot

[trigger to render Video Gallery]

Kuvat

Soundbar-kaiutin

5.1-kanavainen langaton subwoofer, Bluetooth® aptX, AAC ja NFC, HDMI 4K–2K, Ambisound-tekniikka HTL7140B/12 Etsi samanlaisia tuotteita

Uskomattoman todentuntuinen tilaääni mihin tahansa televisioon

langattomalla subwooferilla

 • Ambisound-tekniikalla aito tilaääni

  Ambisound-tekniikalla aito tilaääni

  Virtaviivainen Soundbar ja Ambisound-tekniikka tuottaa upean monikanavaisen surround-äänen. Se tarjoaa mukaansatempaavan 5.1-kanavaisen äänielämyksen katsojan istumapaikasta tai huoneen koosta ja muodosta riippumatta, ilman useiden kaiuttimien ja kaapelien sotkua. Psykoakustiikan, signaalinkäsittelyn ja kaiutinelementtien tarkan kulman yhteisvaikutuksesta Ambisound tuottaa uskomattoman laajan ja todentuntuisen tilaäänen.

 • 5.1-kanavaisella tilaäänellä uskomaton todentuntuinen tilaääni

  5.1-kanavaisella tilaäänellä uskomaton todentuntuinen tilaääni

  HTL7140B-kaiuttimen 5.1-kanavainen tilaääni on uskomattoman todentuntuinen ja jättää varjoonsa useimpien Soundbar-kaiuttimien 2.1-kanavaisen äänen. HTL7140B-kaiuttimen 6 sisäänrakennettua vahvistinta takaavat upean äänenlaadun. 5.1-kanavaiset järjestelmät käyttävät samoja kaiutinkanavia ja -määrityksiä: oikea ja vasen etukaiutin, keskikaiutin, kaksi surround-kaiutinta ja subwoofer. Järjestelmä tukee Dolby Digital Pro Logic 2 -tekniikkaa.

 • Selkeä ääni erillisellä keskikaiuttimella

  Selkeä ääni erillisellä keskikaiuttimella

  Useimmat markkinoilla olevat Soundbar-kaiuttimet ovat 2.1-kanavaisia. Niissä ei ole erillistä keskikaiutinta, joten ääni ei ole selkeä. HTL7140B-kaiuttimessa on kaksi erillistä kauitinelementtiä, joissa on omat vahvistimensa, jolloin niiden äänisignaalin prosessointitapa on erilainen. Äänen huolellisen prosessoinnin avulla saadaan aikaan laajempi äänikenttä verrattuna samaa ääntä tuottaviin kaiuttimiin. Näin äänikentästä saadaan soundbaria pidempi. Tämä helpottaa esimerkiksi ulkomaisten TV-ohjelmien ja elokuvien sekä uutisten seuraamista.

 • Nauti Ultra HD -sisällöstä HDMI 4K2K -tekniikalla

  Nauti Ultra HD -sisällöstä HDMI 4K2K -tekniikalla

  HDMI 4K2K -tekniikassa käytetään HDMI 1.4 -standardia, joka mahdollistaa videosisällön toistamisen Ultra HD -tarkkuudella. Useimmiten tällä tarkkuudella viitataan 4K-tarkkuuteen, joka on suurimmillaan 4 096 x 2 160 pikseliä eli neljä kertaa tavallisen HD-näytön pikselimäärä. Ultra HD pitää sisällään myös pikselimäärältään pienemmän 4K-tarkkuuden (3 840 x 2 160). HDMI 1.4 -standardi tukee molempia tekniikoita. Nykyiset 4K-näytöt asettavat monet kotiteatterijärjestelmät jo lähes samalla viivalle kaupallisten elokuvateattereiden kanssa. Kyseinen standardi on sisällytetty kaiuttimiin, mikä tekee niistä valmiin tulevaisuuden haasteisiin.

 • Dolby Digital ja DTS takaavat erinomaisen Surround-äänen

  Dolby Digital ja DTS takaavat erinomaisen Surround-äänen

  Siirry digitaaliaikaan ja ota kaikki irti musiikista ja elokuvista. Stereomusiikki kuulostaa erinomaiselta, koska Dolby Digital ja DTS Digital Surround parantavat digitaalista musiikkia ja kuvaa ja tekevät kotiteatterin kaiuttimen surround-äänestä todella mukaansatempaavaa.

 • Tarkasti suunnatuilla kaiutinelementeillä laajempi ääniala

  Tarkasti suunnatuilla kaiutinelementeillä laajempi ääniala

  45 asteen kulmaan asennetut diskanttikaiuttimet toistavat korkeita ääniä sivusuunnassa ja laajentavat siten äänialaa myös korkeille taajuuksille. Eteen asennettujen kaiutinelementtien, suunnattujen diskanttikaiuttimien ja patentoidun signaalin- ja akustiikkaprosessointitekniikan avulla muodostettua laaja-alaista ääntä kutsutaan nimellä Ambisound.

 • Bluetooth® (aptX® ja AAC) musiikin langattomaan suoratoistoon

  Bluetooth® (aptX® ja AAC) musiikin langattomaan suoratoistoon

  Bluetooth® (aptX® ja AAC) musiikin langattomaan suoratoistoon

 • Bluetooth-pariliitos yhdellä kosketuksella NFC-yhteensopiviin älypuhelimiin

  Bluetooth-pariliitos yhdellä kosketuksella NFC-yhteensopiviin älypuhelimiin

  Muodosta Bluetooth-pariliitos helposti NFC-tekniikan avulla. Käynnistä kaiutin napauttamalla NFC-yhteensopivalla älypuhelimella tai tablet-laitteella kaiuttimen NFC-tunnistetta, käynnistä Bluetooth-pariliitoksen muodostaminen ja aloita musiikin suoratoisto.

Näytä kaikki tekniset tiedot

Viimeksi katsotut tuotteet

Muita kiinnostavia tuotteita