Digitaalinen AV-vastaanotin

  Kuule kaikki

  Aiotko muuntaa DVD-videosi, tallennuslaitteesi tai jopa videonauhurisi täydelliseksi kodin viihdekeskukseksi? Liitä ne vain tähän pienikokoiseen ja tyylikkääseen digitaaliseen vastaanottimeen ja uppoudu elokuvien ja musiikin maailmaan.

Videot

[trigger to render Video Gallery]

Kuvat

Kuule kaikki

 • DTS, Dolby Digital & Pro Logic II Surround-ääni

  DTS, Dolby Digital & Pro Logic II Surround-ääni

  Sisäinen DTS- ja Dolby Digital -dekooderi poistaa ulkoisen dekooderin tarpeen – se käsittelee kaikki kuusi äänikanavaa ja luo aidon Surround-äänikokemuksen sekä ällistyttävän luonnollisen ja dynaamisen tunnelman. Dolby Pro Logic II käyttää Surround-käsittelyyn viittä kanavaa stereolähteestä riippumatta.

 • Kiinteä FM/MW-viritin

  Kiinteä FM/MW-viritin
 • Edistynyt Class D Amplifier™ – pieni, mutta tehokas

  Kun kyseessä on täydellinen audiolaatu, ei säröille jää sijaa. Digitaalivahvistimet tuottavat huomattavasti vähemmän lämpöä kuin tavalliset analogivahvistimet, minkä ansiosta niiden suojaus voidaan toteuttaa vähemmän tilaa vievästi. Philips Class D Amplifier™ -vahvistimet on suunniteltu vähentämään elektromagneettisia häiriöitä ja ne tuottavatkin merkittävästi laadukkaamman äänen kuin kilpailijoiden vahvistimet. Lisäksi Class D Amplifier™ -kaiuttimien closed loop -muotoilu vaimentaa säröjä ja vähentää äänenlaadun hävikkiä. Lopputuloksena on parempi äänenlaatu huomattavasti pienemmästä vahvistimesta.

 • Kartiomaiset diskanttikalotit parantavat SACD-ääntä ylätaajuuksilla

  Kartiomaiset diskanttikalotit parantavat SACD-ääntä ylätaajuuksilla sieppaamalla äänen jokaisen nyanssin ja vaihtelun. Tähän käytetään äärimmäisen kevyttä ja jäykkää LEXAR-ainesosasta tehtyä kalvoa, joka saa kaiuttimet tuottamaan suuremman äänitaajuusskaalan. Heijastinlevyn erityinen kartiomainen muoto takaa leveämmän äänen jakautumisen, minkä ansiosta ylätaajuudet ovat hämmästyttävän selkeitä ja kirkkaita sekä ääniaistimus kaiken kaikkiaan tasapainoisempi.

 • 6-kanavainen analoginen tuloliitäntä suoraa yhteyttä varten

  Voit liittää vastaanottimesi 6-kanavaiseen analogiseen tuloliitäntään suoraan monikanavaisen DVD/SACD-soittimen analogisen lähtöliitännän.

 • Optinen liitäntä ja digitaalinen koaksiaaliliitäntä

  Optinen liitäntä ja digitaalinen koaksiaaliliitäntä on paras yhdistelmä digitaaliäänen liitäntään. Dolby Digital-, MPEG2-, PCM- ja dts-digitaalisiirto AV-laitteelta vastaanottimeen onnistuu yhdellä johdolla.

 • Kotiteatteri pystyyn vaivattomasti

  Philipsin aloitusopas auttaa järjestelmän alkuasennuksessa. Kytkennät sekä kuva- että ääniasetukset neuvotaan selkeästi värien ja kuvien avulla. Nämä asennuksen perusvaiheet on kuvattu pakkauksessa yhdellä sivulla ja havainnollistettu värikuvin.

Näytä kaikki tekniset tiedot

Viimeksi katsotut tuotteet

Muita kiinnostavia tuotteita