DVD-kotiteatterijärjestelmä

  Ääni ympäröi sinut

  Tämä elegantti tuote on sekä tyylikäs että suorituskykyinen, ja se tarjoaa katselu- ja kuuntelunautintoa tuntikausiksi. Istu siis alas ja uppoudu täysin elokuvien ja musiikin maailmaan mukavasti kotonasi.

Videot

[trigger to render Video Gallery]

Kuvat

Ääni ympäröi sinut

ja Ambisound

 • Ambisoundilla surround-ääni vähemmillä kaiuttimilla

  Ambisoundilla surround-ääni vähemmillä kaiuttimilla

  Ambisound-tekniikka tuottaa upean monikanavaisen surround-äänen pienemmällä määrällä kaiuttimia. Se tarjoaa mukaansatempaavan 5.1-kanavaisen äänielämyksen katsojan istumapaikasta tai huoneen koosta ja muodosta riippumatta, ilman useiden kaiuttimien ja kaapelien sotkua. Psykoakustisen ilmiön, signaalinkäsittelyn ja kaiutinelementtien tarkan kulman yhteisvaikutuksesta Ambisound tuottaa parempaa ääntä entistä vähemmillä kaiuttimilla.

 • HDMI 1080i, huipputarkka videokuvan parannus

  HDMI 1080i, huipputarkka videokuvan parannus

  HDMI on lyhenne sanoista High Definition Multimedia Interface. Kyseessä on suora digitaalinen yhteys, joka välittää digitaalista HD-kuvaa ja digitaalista monikanavaista ääntä. Signaalia ei muuteta missään vaiheessa analogiseksi, joten kuvan ja äänen laatu pysyy loistavana ja kokonaan häiriöttömänä. HDMI on DVI-yhteensopiva.

 • MP3-linjatulo musiikin toistamiseen kannettavissa soittimissa

  MP3-linjatulo musiikin toistamiseen kannettavissa soittimissa

  MP3-linjatulossa käytetään plug&play-tekniikkaa, jonka avulla MP3-sisältöä voi toistaa suoraan kotiteatterijärjestelmässä, kun MP3-soitin kytketään sen kiinteään kuulokeliitäntään. Voit heti nauttia Philips-kotiteatterijärjestelmän loistavasta äänentoistosta ja kuunnella lempimusiikkiasi kannettavasta MP3-soittimesta.

 • Puiset kaiuttimet antavat luonnollisen äänen

  Puiset kaiuttimet antavat luonnollisen äänen

  Luonto tuottaa parasta. Yksi parhaimmista materiaaleista on puu, sillä sen akustiset ominaisuudet tekevät siitä täydellisen materiaalin äänentoistolaitteisiin ja soittimiin. Puun käyttämisellä pianojen ja viulujen kaltaisten soittimien valmistusaineena on hyvät syynsä - samasta syystä näiden kaiuttimien kotelot on valmistettu puusta. Nauti puisten kaiuttimien tarjoamasta rikkaasta ja realistisesta kuuntelukokemuksesta.

 • Kompakti laite mahtuu mihin tahansa

  Kompakti laite mahtuu mihin tahansa
 • Nopea ja helppo asennus

  Nopea ja helppo asennus
 • USB Direct -suoratoisto kuvien ja musiikin toistamiseen USB Flash -asemista

  Kytke laitteesi Philips DVD-laitteen USB-porttiin. Digitaaliset kappaleesi soitetaan ja valokuvasi näytetään suoraan laitteesta. Nyt voit jakaa suosikkihetkesi perheen ja ystävien kanssa.

Näytä kaikki tekniset tiedot

Viimeksi katsotut tuotteet

Muita kiinnostavia tuotteita