SoundBar DVD -kotiteatteri

  SoundBar DVD -kotiteatteri

  Kotiteatteri uudelle tasolle

  Ambisoundin ansiosta HTS8100 takaa monikanavaisen surround-äänen minkälaisessa tilassa tahansa. 1-osainen integroitu järjestelmä sopii helposti kotiin kuin kotiin ja takaa täydellisen kotiteatterielämyksen, jonka äänen ja kuvan laatu on erinomainen.

Videot

[trigger to render Video Gallery]

Kuvat

Kotiteatteri uudelle tasolle

ja Ambisound

 • Ambisoundilla surround-ääni vähemmillä kaiuttimilla

  Ambisoundilla surround-ääni vähemmillä kaiuttimilla

  Ambisound-tekniikka tuottaa upean monikanavaisen surround-äänen pienemmällä määrällä kaiuttimia. Se tarjoaa mukaansatempaavan 5.1-kanavaisen äänielämyksen katsojan istumapaikasta tai huoneen koosta ja muodosta riippumatta, ilman useiden kaiuttimien ja kaapelien sotkua. Psykoakustisen ilmiön, signaalinkäsittelyn ja kaiutinelementtien tarkan kulman yhteisvaikutuksesta Ambisound tuottaa parempaa ääntä entistä vähemmillä kaiuttimilla.

 • HDMI 1080p takaa erittäin terävän ja tarkan kuvan

  HDMI 1080p takaa erittäin terävän ja tarkan kuvan

  Videokuvan HDMI 1080p -parannus tuottaa kristallinkirkasta kuvaa. Nyt voit katsoa normaalitarkkuuksisia elokuvia teräväpiirtotarkkuudella, mikä lisää yksityiskohtia ja tekee kuvasta todenmukaisemman. Progressive Scan (1080p:n p-kirjain) poistaa TV-kuvaruudun viivarakenteen, mikä osaltaan parantaa kuvan terävyyttä. Lisäksi HDMI tarjoaa suoran digitaalisen yhteyden, jonka kautta voi siirtää pakkaamatonta digitaalista teräväpiirtokuvaa ja digitaalista monikanavaääntä. Niitä ei muunneta analogiseksi missään vaiheessa, joten kuvan ja äänen laatu on täysin häiriötöntä.

 • Faroudja DCDi tuottaa uskomattoman laadukkaan videokuvan

  Faroudja DCDi tuottaa uskomattoman laadukkaan videokuvan

  Voit katsella uskomattoman terävää ja laadukasta videokuvaa Progressive Scan -yhteensopivasta TV:stä Faroudja DCDi -tekniikan avulla. Tämä ominaisuus vähentää epätasaisia reunoja lomitetusta tavallisen tarkkuuden videokuvasta, erityisesti liikkeen toistosta - näin toimintakohtauksista tulee luonnollisempia. Tarkempi, sulavampi kuva vie katseluelämyksen uudelle tasolle.

 • Smart Surround optimoi Surround-asetukset automaattisesti

  Smart Surround optimoi Surround-asetukset automaattisesti

  Nauti parhaasta mahdollisesta äänestä ilman, että sinun on muutettava Surround-asetuksia joka kerta, kun vaihdat levyä tai siirryt elokuvan katselusta musiikin kuunteluun. Päinvastoin kuin tavallinen 5.1-järjestelmä, jossa on monikanavaiset Surround-oletusasetukset, Smart Surround muuttaa automaattisesti Surround-asetukset sopimaan juuri siihen musiikkiin, jota kuuntelet stereotilassa, tai monikanavaiseen elokuvaan, jota katselet.

 • DoubleBASS korostaa ja syventää bassoja

  DoubleBASS korostaa ja syventää bassoja

  DoubleBASS takaa, että syvimmätkin bassoäänet kuuluvat pienikokoisista subwoofereista. Se tallentaa matalat taajuudet ja muuntaa ne subwooferin kuultavissa olevalle alueelle - äänessä on enemmän ytyä, ja kuuntelukokemus on täydellinen.

 • Pehmeät diskanttikalotit tuottavat puhtaan ja kirkkaan äänen

  Pehmeät diskanttikalotit tuottavat puhtaan ja kirkkaan äänen

  Pehmeät diskanttikalotit toistavat keski- ja ylätaajuudet kirkkaasti. Ne tuottavat selkeämmän äänenlaadun.

 • Hienostunut muotoilu sopii kaikkiin taulutelevisioihin

  Hienostunut muotoilu sopii kaikkiin taulutelevisioihin

  Huipputekniikkaa tyylikkäässä kuoressa: tämä kotiteatterijärjestelmä tuo olohuoneeseen hienostuneen ilmeen. Philipsin taulutelevisioita vastaava muotoilu ja viimeistely näyttää hyvältä muidenkin taulutelevisioiden rinnalla - tämä järjestelmä sopii yhteen taulutelevisiosi, sisustuksesi ja elämäntyylisi kanssa

 • MP3-linjatulo musiikin toistamiseen kannettavissa soittimissa

  MP3-linjatulo musiikin toistamiseen kannettavissa soittimissa

  MP3-linjatulossa käytetään plug&play-tekniikkaa, jonka avulla MP3-sisältöä voi toistaa suoraan kotiteatterijärjestelmässä, kun MP3-soitin kytketään sen kiinteään kuulokeliitäntään. Voit heti nauttia Philips-kotiteatterijärjestelmän loistavasta äänentoistosta ja kuunnella lempimusiikkiasi kannettavasta MP3-soittimesta.

 • USB Direct -suoratoisto kuvien ja musiikin toistamiseen USB Flash -asemista

  Kytke laitteesi Philips DVD-laitteen USB-porttiin. Digitaaliset kappaleesi soitetaan ja valokuvasi näytetään suoraan laitteesta. Nyt voit jakaa suosikkihetkesi perheen ja ystävien kanssa.

Näytä kaikki tekniset tiedot

Viimeksi katsotut tuotteet

Muita kiinnostavia tuotteita