Soundbar-kotiteatteri

  Upea surround-ääni ilman kaapelisotkua

  Yli 80 % äänihaasteeseen* osallistuneista piti Philips AmbiSoundia parhaana. Philips SoundBar, Ambisound ja 3D Blu-ray-teräväpiirtotoisto ovat täydellinen kotiteatterijärjestelmä - kaikki samassa paketissa. Tutustu kaikkiin ominaisuuksiin

Videot

[trigger to render Video Gallery]

Kuvat

Upea surround-ääni ilman kaapelisotkua

Hulluna ääneen

 • Philips Net TV ja Wi-Fi: suositut verkkopalvelut televisiossasi

  Nauti runsaista verkkopalveluista Net-TV:n avulla. Voit katsella elokuvia, kuvia, viihdettä ja muuta verkkosisältöä suoraan televisiosta milloin haluat. Liitä kotiteatteri suoraan kotiverkkoosi joko Ethernet-yhteydellä ja valitse katsottava sisältö kaukosäätimellä. Philips-valikosta voit käyttää suosittuja Net-TV-palveluja sovitettuna televisioruutuun. DLNA-sertifioidussa PC-verkossa voit katsella videoita tai tietokoneeseen tallennettuja kuvia kaukosäätimellä.

 • Ambisoundilla surround-ääni vähemmillä kaiuttimilla

  Ambisoundilla surround-ääni vähemmillä kaiuttimilla

  Ambisound-tekniikka tuottaa upean monikanavaisen surround-äänen pienemmällä määrällä kaiuttimia. Se tarjoaa mukaansatempaavan 5.1-kanavaisen äänielämyksen katsojan istumapaikasta tai huoneen koosta ja muodosta riippumatta, ilman useiden kaiuttimien ja kaapelien sotkua. Psykoakustisen ilmiön, signaalinkäsittelyn ja kaiutinelementtien tarkan kulman yhteisvaikutuksesta Ambisound tuottaa parempaa ääntä entistä vähemmillä kaiuttimilla.

 • Full HD 3D Blu-ray täydelliseen 3D-elokuvakokemukseen

  Full HD 3D Blu-ray täydelliseen 3D-elokuvakokemukseen

  Lumoudu 3D-elokuvista omassa olohuoneessasi Full HD 3D -TV:n kanssa. Active 3D tuottaa uusimpien nopeavaihtonäyttöjen avulla todentuntuista syvyyttä täydellä 1080 x 1920 -HD-tarkkuudella. Full HD 3D -katseluelämys syntyy, kun kuvia katsotaan erityislaseilla, jotka on ajoitettu avaamaan ja sulkemaan vasen ja oikea linssi vaihtuvien kuvien mukaan. Blu-ray-levyillä on tarjolla runsaasti korkealaatuisia 3D-elokuvia. Lisäksi Blu-ray mahdollistaa pakkaamattoman Surround-äänen käytön ja uskomattoman elävän kuuntelukokemuksen.

 • DLNA-verkkoyhteys musiikin ja videoiden siirtoon tietokoneesta

  DLNA-verkkoyhteys musiikin ja videoiden siirtoon tietokoneesta

  DLNA-verkkoyhteyden avulla pääsee helposti valokuva- ja musiikkisisältöön, joka on tietokoneella tai kotiverkossa. Se käyttää DLNA-protokollalla varustettua Ethernet (LAN) -yhteyttä, joka varmistaa, että DLNA-sertfioidut tuotteet ovat yhteensopivia. Liittämällä TV:si, kotiteatterisi tai Blu-ray-soittimesi kotiverkkoon pääset käyttämään kaikkia DLNA-sertifioituja laitteita. Voit käyttää viihdesisältöä yhdellä painikkeella helppokäyttöisessä käyttöliittymässä.

 • Dolby TrueHD ja DTS-HD tuottaa hifi-surround-äänen

  Dolby TrueHD ja DTS-HD tuottaa hifi-surround-äänen

  Dolby TrueHD ja DTS-HD Master Audio Essential takaavat erinomaisen äänen Blu-ray-levyiltä. Äänentoisto on käytännössä studiomasternauhatasoa, joten kuulet taatusti äänet sellaisina kuin ne on tarkoitettu. Dolby TrueHD ja DTS-HD Master Audio Essential täydentävät katsomis- ja kuuntelukokemuksesi.

 • SoundBar, sopii parhaiten väh. 102 cm (40") taulutelevisiolle

  SoundBar, sopii parhaiten väh. 102 cm (40") taulutelevisiolle

  SoundBar tekee olohuoneesta hienostuneen ja arvokkaan. Vaikka se on suunniteltu vähintään 102 cm (40") televisioihin, se sopii kaikkien taulutelevisioiden alle - kaikenlaisiin sisustuksiin ja elämäntyyleihin.

 • Kompakti ja tyylikäs muotoilu, laadukasta harjattua alumiinia

  Kompakti ja tyylikäs muotoilu, laadukasta harjattua alumiinia
Näytä kaikki tekniset tiedot
 • Perustuu Synovaten marraskuussa 2010 Saksassa tekemään kuluttajatestiin, jossa vertailukohteena johtava kilpaileva valmistaja. Tiedot on talletettu.
 • Voit tarkistaa Video on Demand -maksuvideopalvelun saatavuuden maassasi osoitteessa www.philips.com/blu-ray.

Viimeksi katsotut tuotteet

Muita kiinnostavia tuotteita