Digitaalikamera

  Digitaalikamera

  Nappaa mukaasi ja napsi kuvia

  Kaikenlaisten tilanteiden kuvaamiseen – näppärä 128 Mt:n Keyring 008-digitaalikamera. Kapasiteetti 1 600 kuvaa, tarkkuus VGA-luokkaa ja mahdollisuus siirtää kuvat PC:lle suoran USB-liitännän avulla. Nappaa kamera mukaasi ja ikuista muistot! Tutustu kaikkiin ominaisuuksiin

Videot

[trigger to render Video Gallery]

Kuvat

Nappaa mukaasi ja napsi kuvia

128 Mt:n digitaalikamera (VGA)

 • Suoralla USB-liitännällä tiedostot siirtyvät helposti ilman johtoja.

  Suoralla USB-liitännällä tiedostot siirtyvät helposti ilman johtoja.

  Suoraa USB-liitäntää tukevat laitteet voi liittää suoraan tietokoneen USB-porttiin ilman johtoja. Tietokone tunnistaa laitteen automaattisesti siirrettäväksi USB-massamuistiksi (Windows 98 -käyttöjärjestelmiin tarvitaan lisäohjain), jonka jälkeen voit siirtää tiedostoja Windowsin Resurssienhallinnasta (tai Applen Kansioista) laitteeseesi vetämällä ja pudottamalla. Kappaleiden ja tietojen lataaminen ei ole koskaan ollut näin helppoa!

 • Akun lataus suoraan USB Directin kautta

  Akun lataus suoraan USB Directin kautta

  Akun lataaminen USB-portin kautta on vaivattomin tapa ladata laite. Et tarvitse erillisiä latureita tai johtoja – laite tarvitsee vain liittää tietokoneen USB-porttiin.

 • USB-massamuistit datatiedostojen tallennukseen ja siirtämiseen

  USB-massamuistilaitteet ovat kätevä tapa tallentaa, varmuuskopioida ja siirtää tiedostoja. Nämä laitteet liitetään tietokoneen USB-porttiin, eikä niiden käyttämiseen tarvita mitään erikoisohjelmistoja (Windows 98- ja Windows ME-käyttöjärjestelmään on asennettava ohjaimet). Laite tulee automaattisesti näkyviin Windowsin Exploreriin siirrettävänä asemana, johon vedät ja pudotat tiedostoja.

Näytä kaikki tekniset tiedot

Viimeksi katsotut tuotteet

Muita kiinnostavia tuotteita