Digitaalikamera

  Digitaalikamera

  Nappaa mukaasi ja napsi kuvia

  Kaikenlaisten tilanteiden kuvaamiseen – näppärä 128 Mt:n Keyring 010-digitaalikamera. Kapasiteetti 300 kuvaa, tarkkuus 2,0 megapikseliä ja mahdollisuus siirtää kuvat PC:lle suoran USB-liitännän avulla. Nappaa kamera mukaasi ja ikuista muistot! Tutustu kaikkiin ominaisuuksiin

Videot

[trigger to render Video Gallery]

Kuvat

Nappaa mukaasi ja napsi kuvia

2 megapikselin digitaalikamera

 • Suoralla USB-liitännällä tiedostot siirtyvät helposti ilman johtoja.

  Suoralla USB-liitännällä tiedostot siirtyvät helposti ilman johtoja.

  Suoraa USB-liitäntää tukevat laitteet voi liittää suoraan tietokoneen USB-porttiin ilman johtoja. Tietokone tunnistaa laitteen automaattisesti siirrettäväksi USB-massamuistiksi (Windows 98 -käyttöjärjestelmiin tarvitaan lisäohjain), jonka jälkeen voit siirtää tiedostoja Windowsin Resurssienhallinnasta (tai Applen Kansioista) laitteeseesi vetämällä ja pudottamalla. Kappaleiden ja tietojen lataaminen ei ole koskaan ollut näin helppoa!

 • Akun lataus suoraan USB Directin kautta

  Akun lataus suoraan USB Directin kautta

  Akun lataaminen USB-portin kautta on vaivattomin tapa ladata laite. Et tarvitse erillisiä latureita tai johtoja – laite tarvitsee vain liittää tietokoneen USB-porttiin.

 • Pieni ja kätevä – paino vain 45 grammaa

  Pieni ja kätevä – paino vain 45 grammaa
 • USB-massamuistit datatiedostojen tallennukseen ja siirtämiseen

  USB-massamuistilaitteet ovat kätevä tapa tallentaa, varmuuskopioida ja siirtää tiedostoja. Nämä laitteet liitetään tietokoneen USB-porttiin, eikä niiden käyttämiseen tarvita mitään erikoisohjelmistoja (Windows 98- ja Windows ME-käyttöjärjestelmään on asennettava ohjaimet). Laite tulee automaattisesti näkyviin Windowsin Exploreriin siirrettävänä asemana, johon vedät ja pudotat tiedostoja.

Näytä kaikki tekniset tiedot
 • 1 Mt = miljoona tavua. Käytettävissä oleva tallennuskapasiteetti on pienempi.
 • Ladattavilla akuilla on vain tietty määrä latauskertoja ja ne on lopulta vaihdettava. Akun käyttöikä ja latauskertojen määrä vaihtelee käytön ja asetusten mukaan.
 • Tallennuskapasiteetti on laskettu neljä minuuttia kestävien kappaleiden mukaan ja nopeudella 64 kbps (WMA) tai 128 kbps (MP3).
 • Tallennuskapasiteetti on laskettu 5 MP:n kokoisten kuvien mukaan.
 • Todellinen siirtonopeus saattaa vaihdella käyttöjärjestelmän ja ohjelmiston määritysten mukaan.

Viimeksi katsotut tuotteet

Muita kiinnostavia tuotteita