Digitaalinen videokamera

  Nappaa mukaasi ja napsi ja jaa kuvia

  Tallenna tärkeät hetket upealla ja pienikokoisella 128 Mt:n digitaalisella Keyring019-videokameralla. Kuvaa 25 minuuttia MPEG4-videokuvaa tai ota 200 2,0 megapikselin kuvaa ja nauti MP3-musiikista. Jaa muistosi tietokoneella suoran USB-liitännän avulla. Tutustu kaikkiin ominaisuuksiin

Videot

[trigger to render Video Gallery]

Kuvat

Nappaa mukaasi ja napsi ja jaa kuvia

MPEG4-videokamera + valokuvat + MP3

 • Suoralla USB-liitännällä tiedostot siirtyvät helposti ilman johtoja.

  Suoralla USB-liitännällä tiedostot siirtyvät helposti ilman johtoja.

  Suoraa USB-liitäntää tukevat laitteet voi liittää suoraan tietokoneen USB-porttiin ilman johtoja. Tietokone tunnistaa laitteen automaattisesti siirrettäväksi USB-massamuistiksi (Windows 98 -käyttöjärjestelmiin tarvitaan lisäohjain), jonka jälkeen voit siirtää tiedostoja Windowsin Resurssienhallinnasta (tai Applen Kansioista) laitteeseesi vetämällä ja pudottamalla. Kappaleiden ja tietojen lataaminen ei ole koskaan ollut näin helppoa!

 • Akun lataus suoraan USB Directin kautta

  Akun lataus suoraan USB Directin kautta

  Akun lataaminen USB-portin kautta on vaivattomin tapa ladata laite. Et tarvitse erillisiä latureita tai johtoja – laite tarvitsee vain liittää tietokoneen USB-porttiin.

 • Ulkoinen paristokotelo lisää käyttötunteja

  Ulkoinen paristokotelo on pienikokoinen soittimeen liitettävä kotelo, jossa voit käyttää tavallisia alkaliparistoja. Paristojen virta lisää soittimen käyttöaikaa tunneilla, joten voit nauttia viihteestä entistä kauemmin.

 • Pieninäyttöinen etsin rajaa, sieppaa ja toistaa

  Pieninäyttöisessä etsimessä uusin LCD-tekniikka yhdistyy tarkkaan optiikkaan. Tuloksena on etsin, jonka avulla valokuvauksen ja videokuvauksen kohteet voi rajata tarkasti ja josta voi myös tarkistaa kuvaustuloksen. Etsimen pienikokoinen paneelinäyttö suurennetaan pienellä linssillä, minkä ansiosta se sopii erinomaisesti pieniin laitteisiin, joissa toistettavan kuvan pitää näkyä suurena.

 • Johdossa oleva 5-painikkeinen kaukosäädin kätevään musiikin ohjaukseen

  Philipsin viisipainikkeisella langallisella kaukosäätimellä hallitset toistoa vaivatta. Kaukosäädin liitetään laitteeseen pienikokoisella vastakkeella, ja standardinmukaisen kuulokeliitännän ansiosta kuulokkeiden vaihtaminen käy kätevästi.

 • Tallenna jopa 25 minuuttia laadukasta MPEG4-videokuvaa

  MPEG4-videosieppauksessa videokuva tallennetaan tehokkaasti pakatussa muodossa. MPEG4-pakatut videotiedostot ovat tavallista pienikokoisempia, vaikka niiden äänen- ja kuvanlaatu ovat erinomaiset. Videokuva pakataan MPEG4-muotoon lennossa ja tallennetaan laitteeseen, minkä jälkeen MPEG4-tiedostot voi siirtää tietokoneeseen katseltavaksi ja muokattavaksi.

 • USB-massamuistit datatiedostojen tallennukseen ja siirtämiseen

  USB-massamuistilaitteet ovat kätevä tapa tallentaa, varmuuskopioida ja siirtää tiedostoja. Nämä laitteet liitetään tietokoneen USB-porttiin, eikä niiden käyttämiseen tarvita mitään erikoisohjelmistoja (Windows 98- ja Windows ME-käyttöjärjestelmään on asennettava ohjaimet). Laite tulee automaattisesti näkyviin Windowsin Exploreriin siirrettävänä asemana, johon vedät ja pudotat tiedostoja.

Näytä kaikki tekniset tiedot
 • 1 Mt = miljoona tavua. Käytettävissä oleva tallennuskapasiteetti on pienempi.
 • Ladattavilla akuilla on vain tietty määrä latauskertoja ja ne on lopulta vaihdettava. Akun käyttöikä ja latauskertojen määrä vaihtelee käytön ja asetusten mukaan.
 • Tallennuskapasiteetti on laskettu neljä minuuttia kestävien kappaleiden mukaan ja nopeudella 64 kbps (WMA) tai 128 kbps (MP3).
 • Tallennuskapasiteetti on laskettu 4 MP:n kokoisten kuvien mukaan.
 • Todellinen siirtonopeus saattaa vaihdella käyttöjärjestelmän ja ohjelmiston määritysten mukaan.

Viimeksi katsotut tuotteet

Muita kiinnostavia tuotteita