Digital Voice Tracer

  Digital Voice Tracer

  Anna äänesi tehdä työt

  Digital Voice Traceriin voit sanella asiakirjoja ja muistiinpanoja, kun olet liikkeellä. Toimistossa voit liittää tallentimen tietokoneeseen, siirtää tiedostot ja antaa Dragon NaturallySpeaking -ohjelman kirjoittaa sanelusi puhtaaksi. Tutustu kaikkiin ominaisuuksiin

Videot

[trigger to render Video Gallery]

Kuvat

Digital Voice Tracer

Puheentunnistusversio LFH0660/10 Etsi samanlaisia tuotteita

Anna äänesi tehdä työt

Mobiilisanelu ja puheentunnistus

 • Yhdessä Dragon NaturallySpeaking 10 DVR Editionin kanssa

  Yhdessä Dragon NaturallySpeaking 10 DVR Editionin kanssa

  Dragon NaturallySpeaking 10 - ohjelma on valmis ja maailman myydyin puheentunnistusjärjestelmä vain paranee. Ohjelman tarkkuus ja helppokäyttöisyys on palkittu yli 175 palkinnolla ja se on kiistatta johtava puheentunnistusohjelma. Dragon NaturallySpeaking on entistä nopeampi ja tarkempi. Uusi versio on jopa 20 % edellistä tarkempi. Saneluiden puhtaaksikirjoittaminen sujuu aiempaa puolta nopeammin.

 • Kevyt ja kompakti laite

  Niin pieni ja kevyt, että tuskin huomaat, että se on mukana. Sujauta laite taskuun tai laukkuun ja ota mukaan kaikkialle. Kestävän kotelon ja viehättävän, ergonomisen muotoilun ansiosta haluatkin pitää sen mukana. Digital Voice Tracer on Nuance-sertifioitu, ja se on läpäissyt kaikki Dragon NaturallySpeaking -testit.

 • Erittäin suuri taustavalaistu näyttö parantaa käytettävyyttä

  Suuresta, taustavalaistusta näytöstä näet kaikki tärkeät tiedostojen tiedot yhdellä silmäyksellä myös heikossa valaistuksessa.

 • Yhden painikkeen pikatallennus - virrankatkaisutilasta tallennustilaan

  Käynnistä Digital Voice Tracer ja aloita tallennus heti painamalla tallennuspainiketta jonkin aikaa.

 • Ääniaktivoitava tallennus mahdollistaa tallennuksen käyttämättä käsiä

  Ääniaktivoitavan tallennuksen avulla voit tallentaa kätevästi käyttämättä käsiä. Se aloittaa tallennuksen automaattisesti, kun alat puhua. Tallentaminen loppuu automaattisesti, kun lopetat puhumisen, ja alkaa taas automaattisesti, kun alat puhua uudelleen.

 • Erittäin suuri etukaiutin takaa selkeän toiston

  Suurissa kaiutinohjaimissa on enemmän tehoa luoda muhkea, täyteläinen äänimaailma.

 • Siirrä tallenteita ja tietoja nopealla USB 2.0 -yhteydellä

  2.0 USB -liitännän tiedonsiirtonopeuden ansiosta siirrät tallenteita tietokoneeseen jopa 40-kertaisella nopeudella verrattuna alkuperäiseen USB-standardiin.

 • USB-massamuisti takaa erinomaisen yhteensopivuuden

  USB-massamuistilaitteena Voice Tracer mahdollistaa tiedostojen kätevän tallentamisen, varmuuskopioinnin ja siirtämisen. Voice Tracer liitetään tietokoneeseen USB-yhteydellä, eikä erikoisohjelmistoja tarvitse asentaa. Voice Tracer näkyy automaattisesti siirrettävänä levynä, joten voit siirtää tiedostoja helposti vetämällä ja pudottamalla.

 • Sisältää stereokaulusmikrofonin ja kuulokkeet

  Voice Tracerin mukana toimitetaan kevyet stereokuulokkeet ja monisuuntainen stereokaulusmikrofoni. Mikrofonin herkkyys takaa erinomaisen tallennuslaadun ja stereokuulokkeet tehokkaan äänentoiston.

 • Kirjoita sanelusi automaattisesti puhtaaksi

  Joustavuus on välttämättömyys kiireiselle ammattilaiselle, joka sukkuloi asiakkaiden, kodin ja toimiston välillä. Digital Voice Tracer -laitteen ansiosta voit sanella asiakirjoja ja muistiinpanoja siirtyessäsi paikasta toiseen. Liitä tallennin toimistossa tietokoneeseen, siirrä tiedosto ja Dragon NaturallySpeaking DVR Edition kirjoittaa sanelusi automaattisesti puhtaaksi. Puhtaaksikirjoitusta ei tarvitse enää tehdä käsin, mikä säästää aikaa ja rahaa. Dragon NaturallySpeaking sopii vaativille ja liikkuville ammattilaisille.

 • Ohjelman tarkkuus on nyt jopa 99 %

  Dragon NaturallySpeaking 10 on tarkempi kuin konekirjoitus, eikä ohjelma tee kirjoitusvirheitä. Asiakirjat valmistuvat kolme kertaa nopeammin kuin useimmat ihmiset kirjoittavat koneella ja tarkkuus on jopa 99-prosenttista. Ohjelma sopii täydellisesti liikemiehille ja edistyneille tietokoneen käyttäjille.

 • Luo asiakirjoja kolme kertaa nopeammin kuin useimmat ihmiset kirjoittavat koneella

  Useimmat ihmiset puhuvat yli 120 sanaa minuutissa, mutta kirjoittavat alle 40 sanaa minuutissa. Entä jos voisit luoda asiakirjoja noin kolme kertaa nopeammin Dragon NaturallySpeaking -ohjelmalla pelkästään puhumalla?

Näytä kaikki tekniset tiedot

Viimeksi katsotut tuotteet

Muita kiinnostavia tuotteita