DVD-komponentti-mikrohifijärjestelmä

  DVD-komponentti-mikrohifijärjestelmä

  Hulluna ääneen

  Philipsin komponenttirakenteinen DVD-hifijärjestelmä ja sen SoundSphere-kaiuttimet toistavat ääntä niin luonnollisesti ja todentuntuisesti, että tuntuu, kuin esiintyjät olisivat aivan nenäsi edessä. Elävä ja intuitiivinen värinäyttö rikastaa kuuntelukokemusta.

Videot

[trigger to render Video Gallery]

Kuvat

Hulluna ääneen

Koe live-esityksen tunteet

 • 2 x 50 W RMS Hi-Fi-ääni ja luokan D digitaalivahvistin

  2 x 50 W RMS Hi-Fi-ääni ja luokan D digitaalivahvistin

  Digitaalisella D-luokan vahvistimella ja 2 x 50 W RMS-musiikkiteholla täytät huoneen musiikilla. Vahvistin muuntaa analogisen signaalin digitaaliseksi signaaliksi ja vahvistaa signaalia. Signaali siirtyy tämän jälkeen demodulaatiosuodattimeen, joka tuottaa lopullisen lähtösignaalin. Vahvistettu digitaalinen lähtösignaali on kaikilta ominaisuuksiltaan digitaalisen äänen veroinen, myös äänenlaatunsa puolesta. Lisäksi vahvistin on 90 prosenttia tehokkaampi kuin perinteinen AB-vahvistin. Tuloksena on pieni, mutta tehokas vahvistin.

 • Alumiinikaiuttimien optimaalinen jäykkyys takaa autenttisen äänentoiston

  Alumiinikaiuttimien optimaalinen jäykkyys takaa autenttisen äänentoiston

  Anna luonnon tehdä parhaansa. Luonnolliset materiaalit ovat osoittautuneet ylivertaisiksi äänentoistolaitteissa. Alumiinista valmistetut kaiuttimet ovat jäykkiä ja muodostavat ihanteellisen kotelon, joka estää luontaisesti tärinää, optimoi ääniaaltojen leviämisen ja tarjoaa autenttisen äänentoiston. Kaiuttimet näyttävät hyvältä, ja tuloksena on toisto, joka on uskollinen alkuperäistallenteelle.

 • Helppoa hallintaa LCD-värinäytössä

  Helppoa hallintaa LCD-värinäytössä

  Elävöitä kuuntelukokemusta LCD-värinäytön avulla ja hallitse musiikkitiedostoja helposti ja mukavasti. Albumien kansitaide näkyy näytössä, kun kuuntelet. Kappaleet näkyvät lajin, esittäjän tai albumin mukaan monirivisessä LCD-näytössä, mistä voit valita niitä helposti.

 • Kullatut kaiutinliittimet takaavat häiriöttömän signaalin lähetyksen

  Kullatut kaiutinliittimet takaavat häiriöttömän signaalin lähetyksen

  Kullatuilla kaiutinliittimillä tuottavat paremman äänisignaalin perinteisiin pikaliitäntöihin verrattuna. Ne myös vähentävät vahvistimen ja kaiuttimen välistä signaalihäviötä ja varmistavat mahdollisimman luonnollisen äänentoiston.

 • Toistomuodot: DVD, DivX ®, MP3, DRM-suojaamaton AAC, WMA, FLAC, OGG ja JPG

  Toistomuodot: DVD, DivX ®, MP3, DRM-suojaamaton AAC, WMA, FLAC, OGG ja JPG

  Toistomuodot: DVD, DivX ®, MP3, DRM-suojaamaton AAC, WMA, FLAC, OGG ja JPG.

 • SoundSphere antaa luonnollisen, syvän ja laajan äänivaikutelman

  SoundSphere antaa luonnollisen, syvän ja laajan äänivaikutelman

  Nauti musiikin lumosta, kun SoundSphere toistaa kaikki äänet esittäjän haluamalla tavalla. SoundSphere toistaa äänet selkeästi ja luonnollisesti ja antaa syvän, laajan vaikutelman. Tuloksena on tarkka äänentoisto, ja tunnet kuin esittäjät olisivat suoraan edessäsi. SoundSphere-kaiuttimien diskanttikaiutin riippuu kaiutinkotelon yläpuolella. Siten se toistaa ääntä tavallista selkeämmin ja kaikkiin suuntiin. Tarkka äänen sekoitussuunnittelu ja bassokaiuttimen huolellinen sijoittelu suhteessa diskanttikaiuttimeen vähentävät häiriöitä ja takaavat luonnollisen äänen.

 • Selaa USB-laitteeseen tallennettua musiikkia ja valokuvia

  Selaa USB-laitteeseen tallennettua musiikkia ja valokuvia

  Lataa musiikkikokoelmasi USB-massamuistilaitteeseen ja kuuntele missä tahansa. Järjestelmä hakee musiikkisisällön kiinteän USB-liitännän kautta. Järjestelmässä voit selata kaikkea musiikkisisältöä helposti albumin, esittäjän, lajin tai kappaleen mukaan. Kuunnellessasi musiikkia voit myös katsella valokuvia.

 • FullSound tuo musiikkiin täyteläisemmän bassotoiston ja selkeyden

  FullSound tuo musiikkiin täyteläisemmän bassotoiston ja selkeyden

  Philipsin innovatiivinen FullSound-tekniikka palauttaa äänen yksityiskohdat pakattuun musiikkiin. Se parantaa musiikin laatua huomattavasti, joten musiikkikokemuksesi on täydellinen ilman häiriöitä. Äänen jälkikäsittelyalgoritmiin perustuva FullSound yhdistää Philipsin maineikkaan asiantuntemuksen musiikintoiston alalla ja uuden DSP (Digital Signal Processor) -tekniikan tehon. Tuloksena on entistä täyteläisempi bassotoisto, parempi laulun toisto ja soitinten selkeys sekä selkeämmät yksityiskohdat. Koe pakattu musiikki tavalla, joka koskettaa ja tanssittaa.

 • HDMI 1080p takaa erittäin terävän ja tarkan kuvan

  HDMI 1080p takaa erittäin terävän ja tarkan kuvan

  HDMI (High-Definition Multimedia Interface) on suora digitaaliliitäntä, jonka avulla voi siirtää digitaalista HD-videokuvaa ja digitaalista monikanavaääntä. Signaalia ei muuteta missään vaiheessa analogiseksi, joten kuvan ja äänen laatu pysyy loistavana ja kokonaan häiriöttömänä.

Näytä kaikki tekniset tiedot

Viimeksi katsotut tuotteet

Muita kiinnostavia tuotteita