Multimediakaiuttimet 2.1

  HiFi-ääni

  Kun toivot multimediasoittimelta dramaattisia äänielämyksiä, liitä soitin MMS430-kaiutinjärjestelmään. Säädä Dynamic Bass Boost -bassotaso sopivaksi ja nauti 100 W:n musiikkitehosta ja huippukirkkaasta äänestä kaikissa äänenvoimakkuuksissa.

Videot

[trigger to render Video Gallery]

Kuvat

HiFi-ääni

 • Dynamic Bass Boost - syvimmät ja täyteläisimmät bassoäänet

  Dynamic Bass Boost - syvimmät ja täyteläisimmät bassoäänet

  Innovatiivisen tekniikan ansiosta nämä kompaktit kaiuttimet tuottavat uskomattoman syvän ja täyteläisen bassoäänen. Dynamic Bass Boost -toiminto korostaa musiikin bassoääniä kaikilla äänenvoimakkuuden tasoilla – yhdellä painikkeella!

 • Bassotehostustekniikka ja bassoäänen säätö

  Subwooferin ainutlaatuisen muotoilun ansiosta ääni kuuluu syvempänä ja täyteläisempänä. Voit myös säätää bassotason haluamaksesi.

 • Kahdeksankulmainen puinen subwoofer

  Kahdeksankulmaisen puisen subwooferin erikoistukeva rakenne takaa henkeäsalpaavan bassotoiston.

 • Sopii MP3-, CD-, PC- ja TV-kuunteluun

  Voit yhdistää kaiuttimet mihin tahansa laitteeseen. Mahtava tapa hyödyntää multimediaa ja kuunnella MP3-, CD- tai DVD-laitetta tai tietokone- ja TV-ohjelmaa.

 • Avoimet kaiuttimet takaavat uskomattoman selkeän äänen

  Avoin rakenne ja kaiutinten etupaneelissa kangas- tai metallisuojuksen sijaan käytetyt aerodynaamiset suojat parantavat äänentoistoa ja poistavat kaikki mahdolliset häiriöt.

 • Laaja-alainen äänentoisto ja uskomattoman selkeä ääni

  Laadukkaan kaiutintekniikan ja laaja-alaisten äänentoisto-ominaisuuksien ansiosta voit nauttia uskomattoman selkeästä äänestä niin korkeita kuin mataliakin ääniä kuunnellessasi.

Näytä kaikki tekniset tiedot

Viimeksi katsotut tuotteet

Muita kiinnostavia tuotteita