Langaton kotiteatterijärjestelmä

  Lisää PC- ja Internet-viihde

  Langatonta PC-multimediaa – musiikkia, elokuvia ja valokuvia – kodin viihdekeskukseen. Langaton Internet-käyttö – online-musiikki, elokuvatrailerit, valokuva-albumit ja Internet-pelit.

Videot

[trigger to render Video Gallery]

Kuvat

Lisää PC- ja Internet-viihde

elokuva- ja musiikkielämyksiin

 • DTS Digital Surround -monikanavaääni kotiteatterille

  DTS Digital Surround -monikanavaääni kotiteatterille

  DTS tuottaa erinomaisen Surround-äänen DVD-elokuvia katseltaessa.

 • Langatonta PC-multimediaa olohuoneeseen

  Tuote liitetään televisioon tai stereoihin, ja PC:n ja tuotteen välille muodostetaan langaton linkki. PC-multimedian sisältöä voi sitten selata TV-ruudulla kaukosäätimellä.

 • Langaton PC-yhteys Wi-Fi USB -sovittimella

  Heti käyttövalmis ratkaisu niille, joilla ei ole langatonta kotiverkkoa. Kytke mukana toimitettu langaton USB-sovitin tietokoneeseen. Liitä vastaanotin televisioon ja/tai stereoihin. Tietokone on näin liitetty vastaanottimeen langattomalla USB-sovittimella.

 • Musiikkia, elokuvia, valokuvia ja pelejä verkossa

  Verkossa olevaa musiikkia, elokuvamainoksia, musiikkivideoita, valokuvia ja Internet-pelejä voi katsoa omassa televisiossa ja kuunnella omilla stereoilla. Tiedostoja ei tarvitse ladata ensin tietokoneeseen – itse asiassa koko tietokonetta ei tarvitse edes käynnistää, vaan Internet-multimediasisältöä voi toistaa suoraan Internetistä yhden painikkeen painalluksella. Toiminnon käyttäminen edellyttää, että käytettävissä on Internet-laajakaistayhteys.

 • Internetin kautta päivitettävä tuote on aina ajan tasalla

  Uudet ominaisuudet, toiminnot ja mediamuodot ladataan laitteeseen automaattisesti Internetistä laajakaistayhteyden kautta.

 • Dolby Digital – elokuvat ja -konsertit Surround-äänellä

  Monikanavaäänen standardit, Dolby Digital ja DTS, perustuvat ihmiskorvan tapaan käsitellä ääntä ja tuottavat laadukasta Surround-ääntä, jonka äänikenttä on erittäin todentuntuinen.

 • Dolby ProLogic II muodostaa Surround-äänen stereolähteestä

  Dolby Pro Logic II on kehittynyt matriisidekooderi, joka käyttää viittä Surround-äänikanavaa (mm. kahta koko alueen Surround-kanavaa), mistä tahansa stereolähteestä.

 • Erinomainen ääni digitaalisella D-luokan vahvistimella

  Digitaalinen D-luokan vahvistin muuntaa analogisen signaalin digitaaliseksi signaaliksi ja vahvistaa signaalia digitaalisesti. Signaali siirtyy tämän jälkeen demodulaatiosuodattimeen, joka tuottaa lopullisen lähtösignaalin. Vahvistettu digitaalinen lähtösignaali on kaikilta ominaisuuksiltaan digitaalisen äänen veroinen, myös äänenlaatunsa puolesta. Lisäksi digitaalinen D-luokan vahvistin on 90 prosenttia tehokkaampi kuin perinteinen AB-vahvistin. Tuloksena on tehokas vahvistin, joka vie vain vähän tilaa.

 • Puhe erottuu selvästi Clearvoice™-tehostuksella

  Clearvoice™ on Philipsin ainutlaatuinen puheen tehostustoiminto, joka erottaa puheen tehokkaasti muista äänistä.

 • Formaatit: DVD, DVD+R/RW, DVD-R/RW, (S)VCD

  Yhteensopivuus useimpien levyformaattien kanssa lisää katselumukavuutta.

 • Musiikki: CD, CD-R/RW ja MP3-CD

  Yhteensopivuus useimpien levyformaattien kanssa lisää kuuntelumukavuutta.

 • Kuvat: CD-kuvalevy (JPEG)

  Voit katsella kuvia mukavasti omasta televisiosta. Yhteensopivuus useimpien levyformaattien kanssa lisää käyttömukavuutta.

Näytä kaikki tekniset tiedot

Viimeksi katsotut tuotteet

Muita kiinnostavia tuotteita