Streamium

  Langaton hifijärjestelmä Android™-laitteelle

  Toista musiikkia tietokoneesta ja internetistä - langattomasti

  Heittäydy LivingSoundin äänen vietäväksi jokaisessa kotisi huoneessa monihuonetoiminnolla. Suoratoista Philips NP3900/12 -hifijärjestelmällä PC- tai Mac-tietokoneen musiikkia ja internet-radioita. Ohjaa toistoa kosketusvärinäytössä tai etäsovelluksen avulla.

Videot

[trigger to render Video Gallery]

Kuvat

Streamium Langaton hifijärjestelmä Android™-laitteelle

Toista musiikkia tietokoneesta ja internetistä - langattomasti

Hulluna ääneen

 • Suoratoista musiikkia ja valokuvia langattomasti PC-/MAC-koneesta

  Suoratoista musiikkia ja valokuvia langattomasti PC-/MAC-koneesta

  Nyt voit suoratoistaa musiikkia PC-/MAC-tietokoneesta Philips-äänentoistolaitteeseen – ilman hankalia kaapeleita. Jaa suosikkikappaleitasi toisten kanssa bileissä tai nauti niistä mukavasti kotonasi. Voit tehdä samoin valokuville ja katsella niitä samalla, kun kuuntelet musiikkia. Langaton suoratoisto vapauttaa PC-/MAC-tietokoneesi aarteet.

 • Helppo selaus täysvärisessä kosketusnäytössä

  Helppo selaus täysvärisessä kosketusnäytössä

  Kosketusnäyttö mahdollistaa laitteen ohjaamisen tavallisten painikkeiden sijasta näytössä olevilla kosketuspainikkeilla. Kosketusnäyttö, joka tulee nestekidenäyttöön kun käyttäjä käynnistää laitteen, sisältää kaikki laitteen ohjaamisessa tarvittavat toiminnot. Kosketusnäyttöohjauksessa käytetään nestekidetekniikan lisäksi kosketuksen tunnistimia ja tehokasta mikroprosessoria. Kun käyttäjä koskettaa jotakin näytön osaa, signaali lähtee prosessoriin, joka toteuttaa siihen liittyvän komennon.

 • Tee älypuhelimestasi Philipsin AV-tuotteiden kaukosäädin

  Tee älypuhelimestasi Philipsin AV-tuotteiden kaukosäädin

  Philipsin MyRemote-sovelluksen ansiosta voit käyttää iPhone-, iPod Touch- tai Android-älypuhelinta verkossa olevien Philips-AV-tuotteiden kaukosäätimenä. Sovellus tunnistaa automaattisesti kodin Wi-Fi-verkkoon liitetyn Philipsin Blu-ray-soittimen, kotiteatterin tai Streamium-äänentoistojärjestelmän, ja voit ohjata laitteita kaikkialla kotonasi. Jos verkossa on useampia Philipsin AV-tuotteita, sovellus antaa sinun vaihdella niiden välillä ja ohjata kutakin erikseen. Tämän ilmaisen sovelluksen on luonut Philips.

 • Suoratoista yli 10 miljoonaa kappaletta Napsterista*

  Suoratoista yli 10 miljoonaa kappaletta Napsterista*

  Hanki Napsterilla kaikki musiikki, mitä olet ikinä halunnut - Napster on online-musiikkipalvelu, joka tarjoaa sinulle yli 10 miljoonaa kappaletta yli 790 000 esittäjältä, 980 000 albumia ja kaikki tyylit. Philips-mikrojärjestelmällä pääset Napsteriin helposti LCD-näyttöpaneelin kuvakevalikosta ja saat kaiken haluamasi musiikin - nopeasti ja helposti. Vain muutamalla napsautuksella Napsterin laaja kirjasto on käytössäsi PC:ltä tai MAC:sta ja Philipsin järjestelmällä soitat musiikkia langattomasti. Uudista musiikinkuuntelutapasi nyt.

 • Löydä ja kuuntele tuhansia internet-radiokanavia

  Löydä ja kuuntele tuhansia internet-radiokanavia

  Streamiumissa on tuhansia internet-radiokanavia. Kuuntele musiikkia kaikkialta maailmasta. Liitä Streamium internetiin ja kuuntele suosikkiohjelmiasi äänentoistojärjestelmän kautta, ilman PC- tai MAC-tietokonetta.

 • Toimii kodin laajakaistayhteyden ja Wi-Fi-reitittimen kanssa

  Toimii kodin laajakaistayhteyden ja Wi-Fi-reitittimen kanssa

  Philipsin hifijärjestelmän Ethernet-portti mahdollistaa plug-and-play-internet-yhteyden DHCP-protokollan kautta. Järjestelmä on myös B/G Wi-Fi -sertifioitu, joten se on yhteensopiva kaikkien markkinoilla olevien B/G Wi-Fi -sertifioitujen reitittimien kanssa. Helppokäyttöisessä järjestelmässä on yhden kosketuksen WPS (Wi-Fi Protected Setup), joka takaa suojatun Wi-Fi-yhteyden muutamassa sekunnissa.

 • FullSound tuo musiikkiin täyteläisemmän bassotoiston ja selkeyden

  FullSound tuo musiikkiin täyteläisemmän bassotoiston ja selkeyden

  Philipsin innovatiivinen FullSound-tekniikka palauttaa äänen yksityiskohdat pakattuun musiikkiin. Se parantaa musiikin laatua huomattavasti, joten musiikkikokemuksesi on täydellinen ilman häiriöitä. Äänen jälkikäsittelyalgoritmiin perustuva FullSound yhdistää Philipsin maineikkaan asiantuntemuksen musiikintoiston alalla ja uuden DSP (Digital Signal Processor) -tekniikan tehon. Tuloksena on entistä täyteläisempi bassotoisto, parempi laulun toisto ja soitinten selkeys sekä selkeämmät yksityiskohdat. Koe pakattu musiikki tavalla, joka koskettaa ja tanssittaa.

 • LivingSound - laaja, vangitseva stereoääni

  LivingSound - laaja, vangitseva stereoääni

  Philipsin LivingSound-tekniikka, jolle on haettu patenttia, laajentaa kuuluvuutta merkittävästi, joten voit uppoutua musiikin maailmaan laajemmalla alueella. LivingSound yhdistää useita ääniprosesseja ja palauttaa äänimaiseman runsauden ja tilaominaisuudet, jotka usein menetetään käytettäessä kompaktia stereojärjestelmää. Tuloksena on odottamattoman laaja äänimaisema, joka levittäytyy tasaisesti koko tilaan. Voit nauttia stereoäänestä entistä laajemmalla alueella.

 • Kokonaislähtöteho 30 W RMS

  Kokonaislähtöteho 30 W RMS
 • Katsele levyjen kansitaidetta värikuvina

  Elävöitä kuuntelukokemusta värillisillä levyjen kansikuvilla. Levyyn kuuluva grafiikka on mukana musiikkitiedostossa ja näkyy automaattisesti kun kappale valitaan ja sitä toistetaan. Kansitaide yksinkertaisesti saa musiikin eloon.

Näytä kaikki tekniset tiedot
 • Napster on saatavana vain Saksassa ja Iso-Britanniassa

Viimeksi katsotut tuotteet

Muita kiinnostavia tuotteita