• Lisänäyttö autokäyttöön

    LCD-lisänäyttö

    PAC131/00 Etsi samanlaisia tuotteita

    Nauti viihteestä tien päällä kaksin verroin paremmin Philipsin 7 tuuman TFT LCD PAC131 -lisänäytön avulla. Liitä se Philipsin kannettavaan DVD-soittimeen ja nauti DVD-elokuvista ja JPEG-kuvista. Täydellistä viihdettä automatkoille mukana toimitettavan kätevän autotelineen ansiosta.

Videot

[trigger to render Video Gallery]

Kuvat

Lisänäyttö autokäyttöön

Toimii Philipsin kannettavien DVD-soittimien kanssa*

  • 7 tuuman laadukas TFT LCD -värinäyttö

    7 tuuman laadukas TFT LCD -värinäyttö

    Tarkassa LCD-värinäytössä kuvat heräävät eloon. Suosikkivalokuviesi ja -elokuviesi yksityiskohdat ja värien eloisuus vastaavat laadukkaita paperikuvia.

  • Katso elokuvia 16:9 laajakuvakoossa

    Katso elokuvia 16:9 laajakuvakoossa

    Jaa elokuvia ja digitaalivalokuvia perheen ja ystävien kanssa. 16:9-laajakuvasuhde on vakiokuvasuhde niin tavallisissa kuin high definition -digitaalitelevisioissa. Luonnollinen 16:9-kuvasuhde merkitsee videonäyttöä ilman mustia palkkeja kuvan ylä- ja alareunassa ja ilman laadun heikkenemistä skaalaamisen eli kuvan sovittamisen vuoksi.

  • Kätevä autoteline on helppokäyttöinen

    Kätevä autoteline on helppokäyttöinen

    Nauti viihteestä tien päällä ottamalla kannettava DVD-laite mukaan! Ainutlaatuinen autoteline on helppo käyttää, ja näppärän vivun avulla soittimen irrottaminen käy käden käänteessä. Voit ottaa kannettavan DVD-laitteen mukaasi ja jättää pelkän telineen autoon.

  • Zero Bright Dot™ -näyttö takaa optimaalisen kuvanlaadun

    Nauti korkealaatuisista kuvista ilman LCD-näytöissä usein esiintyviä pikselivikoja. LCD-näytöissä on usein virheitä, joita alalla kutsutaan kirkkaiksi pikselivioiksi. Näitä pidettiin ennen LCD-näyttöjen massatuotannon välttämättömänä pahana. Philipsin kannettavien DVD-laitteiden tiukka laadunvalvonta takaa kuitenkin sen, että Philipsin LCD-näytöissä näitä vikoja ei esiinny lainkaan. Kun valitset kannettavan DVD-laitteen, jolla on Philips Zero Bright Dot™ -takuu, voit aina nauttia optimaalisesta kuvanlaadusta.

  • Suojapussi

    Kevyt kangas suojaa valettuja koteloita naarmuilta.

Näytä kaikki tekniset tiedot

Viimeksi katsotut tuotteet

Muita kiinnostavia tuotteita