Kannettava DVD-laite

  DVD playback

  Kannettava DVD-laite

  Musiikki matkustaa mukanasi

  Nyt voit matkoillakin rentoutua ja uppoutua elokuvien maailmaan loistavan ja kompaktin PET704:n avulla, sillä siinä on 7 tuuman TFT-nestekidenäyttö. Nauti DVD-elokuvasuosikeistasi, kuuntele musiikkia MP3-CD- tai CD-kappaleina tai katsele JPEG-valokuvia milloin tahansa, missä tahansa.

Videot

[trigger to render Video Gallery]

Kuvat

Musiikki matkustaa mukanasi

 • Toista DVD-, DVD+/-R-, DVD+/-RW- ja (S)VCD-levyjä

  Toista DVD-, DVD+/-R-, DVD+/-RW- ja (S)VCD-levyjä

  Philips-soitin on yhteensopiva useimpien markkinoilla olevien DVD-levyjen kanssa. DVD, DVD+/-R, DVD+/-RW ja (S)VCD - kaikkia voi toistaa soittimella. DVD+/-R on lyhenne DVD-asemasta, jossa voi käyttää molempia yleisiä DVD-tallennuslevymuotoja. Samoin DVD+/-RW tunnistaa molemmat yleiset tallennuslevymuodot. SVCD on lyhenne sanoista Super VideoCD. SVCD-levyn laatu on paljon parempi, erityisesti terävyyden suhteen, kuin VCD-levyn, paremman tarkkuuden vuoksi.

 • Jaa JPEG-kuvatiedostot CD-kuvalevyllä

  Jaa JPEG-kuvatiedostot CD-kuvalevyllä

  Voit katsella kuvia mukavasti matkalla. Yhteensopivuus useimpien levyformaattien kanssa lisää käyttömukavuutta.

 • 17,8 cm (7") laadukas TFT LCD -värinäyttö

  17,8 cm (7") laadukas TFT LCD -värinäyttö

  Tarkassa LCD-värinäytössä kuvat heräävät eloon. Suosikkivalokuviesi ja -elokuviesi yksityiskohdat ja värien eloisuus vastaavat laadukkaita paperikuvia.

 • Katso elokuvia 16:9 laajakuvakoossa

  Katso elokuvia 16:9 laajakuvakoossa

  Jaa elokuvia ja digitaalivalokuvia perheen ja ystävien kanssa. 16:9-laajakuvasuhde on vakiokuvasuhde niin tavallisissa kuin high definition -digitaalitelevisioissa. Luonnollinen 16:9-kuvasuhde merkitsee videonäyttöä ilman mustia palkkeja kuvan ylä- ja alareunassa ja ilman laadun heikkenemistä skaalaamisen eli kuvan sovittamisen vuoksi.

 • Kiinteät ja laadukkaat stereokaiuttimet

  Kiinteät ja laadukkaat stereokaiuttimet

  Stereokaiuttimet tuottavat laadukasta ääntä ja vapauttavat kuuntelemista. Nauti musiikista milloin ja missä tahansa kiinteistä stereokaiuttimista, joiden kautta voit toistaa musiikkia helposti irrottamalla kuulokkeiden liittimen.

 • Mukana autosovitin ja kätevä kaukosäädin

  Mukana autosovitin ja kätevä kaukosäädin

  Autosovittimen lisäksi voit katsella DVD-levyjä kannettavalla soittimella myös kotona liittämällä sen televisioon. Rentoudu ja nauti suosikkilevyistäsi kaukosäätimen avulla.

 • Jaa ilo kahdella kuulokeliitännällä

  Jaa ilo kahdella kuulokeliitännällä

  Kaksoiskuulokeliitännän ansiosta voit jakaa musiikkielämyksen. Liitä laitteeseen kahdet kuulokkeet ja nauti viihteestä kaksinkertaisesti kaverisi tai rakkaasi kanssa!

 • Toistaa MP3-CD-, CD- ja CD-RW-musiikkia

  MP3 on mullistava pakkaustekniikka, jolla voidaan tiivistää suuret digitaaliset musiikkitiedostot jopa kymmenesosaan alkuperäisestä koosta äänen laadun siitä juurikaan kärsimättä. Yhdelle CD-levylle voi tallentaa 10 tuntia musiikkia.

 • Ladattavalla akulla jopa 2,5 tunnin toistoaika

  Kiinteästä ja kompaktista akusta riittää virtaa pitkään. Yhdellä latauksella voi videota katsella jopa 2,5 tuntia.

Näytä kaikki tekniset tiedot

Viimeksi katsotut tuotteet

Muita kiinnostavia tuotteita