DVD playback

  Kannettava DVD-laite

  Ohut lehtiömalli

  Katsele valokuviasi diaesityksinä tai pikkukuvina Philipsin PET723:n 7 tuuman TFT LCD -näytössä. Voit myös toistaa DVD- ja CD-levyjä sekä MP3-tiedostoja sekä katsella DivX®-elokuvia milloin ja tahansa! Tutustu kaikkiin ominaisuuksiin

Videot

[trigger to render Video Gallery]

Kuvat

Kannettava DVD-laite

17, 8 cm (7") laajakuva-LCD, DivX-toisto PET723/12 Etsi samanlaisia tuotteita

Ohut lehtiömalli

SD-korttipaikka ja DivX®-videotoiston tuki

 • 17,8 cm (7") TFT LCD -värinäyttö, 16:9-laajakuvamuoto

  17,8 cm (7") TFT LCD -värinäyttö, 16:9-laajakuvamuoto

  LCD-värinäytössä kuvat heräävät eloon. Suosikkivalokuviesi ja -elokuviesi yksityiskohdat ja värien eloisuus vastaavat laadukkaita paperikuvia. 16:9-laajakuvasuhde on vakiokuvasuhde niin tavallisissa kuin high definition -digitaalitelevisioissa. Luonnollinen 16:9-kuvasuhde merkitsee videonäyttöä ilman mustia palkkeja kuvan ylä- ja alareunassa ja ilman laadun heikkenemistä skaalaamisen eli kuvan sovittamisen vuoksi.

 • Katsele kuvia suoraan muistikorteilta tai DVD- ja CD-levyiltä

  Katsele kuvia suoraan muistikorteilta tai DVD- ja CD-levyiltä

  Tallenna suosikkikuvasi CD- tai DVD-levylle, muistikortille tai USB-massamuistilaitteeseen ja näytä ne kuvaesityksenä Philips-soittimessa. Täydellisen tiedostojen siirrettävyyden ansiosta voit nauttia valokuvien esittelystä. Aseta levy, muistikortti tai USB-massamuistilaite soittimeen ja digitaalivalokuvasi näytetään suoraan laitteessa. Nyt voit muistella hienoja hetkiä perheen ja ystävien kanssa milloin haluat!

 • Nauti DVD-, DVD+/-R- ja DVD+/-RW-, (S)VCD-, DivX®- ja MPEG4-elokuvista

  Nauti DVD-, DVD+/-R- ja DVD+/-RW-, (S)VCD-, DivX®- ja MPEG4-elokuvista

  DivX®-tuen avulla voit nauttia DivX®-koodatusta videokuvasta omassa olohuoneessasi. DivX®-mediaformaatti on MPEG4-perusteinen videopakkaustekniikka, jonka avulla voit tallentaa isoja tiedostoja (kuten elokuvia, elokuvamainoksia ja musiikkivideoita) esimerkiksi CD-R/RW-levylle, muistikorteille ja DVD-videolle. DivX® CD -levyjä voi toistaa valikoiduilla DVD-videoilla, DVD-tallentimilla ja kotiteatterijärjestelmillä.

 • Jaa JPEG-kuvatiedostot CD-kuvalevyllä

  Jaa JPEG-kuvatiedostot CD-kuvalevyllä

  Voit katsella kuvia mukavasti matkalla. Yhteensopivuus useimpien levyformaattien kanssa lisää käyttömukavuutta.

 • Jopa 2 tunnin elokuvatoisto ladattavalla akulla*

  Jopa 2 tunnin elokuvatoisto ladattavalla akulla*

  Philips-soittimessa on kiinteä ladattava akku. Voit nauttia yhdellä latauksella kahden tunnin ajan elokuvista, valokuvista ja musiikista. Soittimen lataaminen on helppoa - liitä vain virtajohto pistorasiaan.

 • Mukana autosovitin ja kätevä kaukosäädin

  Mukana autosovitin ja kätevä kaukosäädin

  Autosovittimen lisäksi voit katsella DVD-levyjä kannettavalla soittimella myös kotona liittämällä sen televisioon. Rentoudu ja nauti suosikkilevyistäsi kaukosäätimen avulla.

 • Toista diaesityksiä, yksittäisiä kuvia tai pikkukuvia

  Toista diaesityksiä, yksittäisiä kuvia tai pikkukuvia
 • Toistaa MP3-CD-, CD- ja CD-RW-musiikkia

  MP3 on mullistava pakkaustekniikka, jolla voidaan tiivistää suuret digitaaliset musiikkitiedostot jopa kymmenesosaan alkuperäisestä koosta äänen laadun siitä juurikaan kärsimättä. Yhdelle CD-levylle voi tallentaa 10 tuntia musiikkia.

 • Vähän painikkeita, helppo käyttää

  Kätevä kannettava soitin on suunniteltu niin, että sitä on helppo käyttää liikkeellä ollessa. Aseta vain levy soittimeen ja nauti suosikki-DVD-levyistäsi. Laitteen pikapainikkeet ovat helppokäyttöisiä ja laite on yhteensopiva useimpien yleisten DVD-/VCD-/CD-levyjen kanssa, joten odotettavissa on suuri nautinto kaikkialla.

Näytä kaikki tekniset tiedot

Viimeksi katsotut tuotteet

Muita kiinnostavia tuotteita