DVD Video

  Kannettava DVD-laite

  Nauti DVD-levyistä ja digitaalivideosta matkalla

  PET810 on kompakti kannettava viihdyttäjä! Voit katsella DVD-elokuvia 20,3 cm (8") TFT-LCD-näytöstä ja nauttia digitaalisista MPEG4- ja DivX-tallenteista. Akun ja autosovittimen ansiosta virransaanti on taattu matkoillakin.

Videot

[trigger to render Video Gallery]

Kuvat

Nauti DVD-levyistä ja digitaalivideosta matkalla

 • Toistaa DVD-, DVD+R- ja DVD+RW-levyt

  Toistaa DVD-, DVD+R- ja DVD+RW-levyt

  Soitin on yhteensopiva useimpien markkinoilla olevien DVD- ja CD-levyjen kanssa. DVD-, DVD+R- ja DVD+RW-levyt - kaikkia voi toistaa soittimella. DVD+RW on lyhenne DVD-asemasta, jossa voi käyttää molempia yleisiä DVD-tallennuslevymuotoja. Samoin DVD+RW tunnistaa yleisen tallennuslevymuodon.

 • Katso elokuvia 16:9 laajakuvakoossa

  Katso elokuvia 16:9 laajakuvakoossa

  Jaa elokuvia ja digitaalivalokuvia perheen ja ystävien kanssa. 16:9-laajakuvasuhde on vakiokuvasuhde niin tavallisissa kuin high definition -digitaalitelevisioissa. Luonnollinen 16:9-kuvasuhde merkitsee videonäyttöä ilman mustia palkkeja kuvan ylä- ja alareunassa ja ilman laadun heikkenemistä skaalaamisen eli kuvan sovittamisen vuoksi.

 • Mukana autosovitin ja kätevä kaukosäädin

  Mukana autosovitin ja kätevä kaukosäädin

  Autosovittimen lisäksi voit katsella DVD-levyjä kannettavalla soittimella myös kotona liittämällä sen televisioon. Rentoudu ja nauti suosikkilevyistäsi kaukosäätimen avulla.

 • Kaksi kuulokeliitintä hauskaan viihteen jakamiseen

  Kaksi kuulokeliitintä hauskaan viihteen jakamiseen
 • DivX-toisto: tiiviisti pakattua videokuvaa

  DivX®-tuen avulla voit nauttia DivX®-koodatusta videokuvasta omassa olohuoneessasi. DivX®-mediaformaatti on MPEG4-perusteinen videopakkaustekniikka, jonka avulla voit tallentaa isoja tiedostoja (kuten elokuvia, elokuvamainoksia ja musiikkivideoita) esimerkiksi CD-R/RW-levylle, muistikorteille ja DVD-videolle. DivX® CD -levyjä voi toistaa valikoiduilla DVD-videoilla, DVD-tallentimilla ja kotiteatterijärjestelmillä.

 • MPEG4-toisto takaa laadukkaan videopakkauksen

  MPEG4-tekniikka mahdollistaa tallennettavien elokuvien pakkaamisen jopa MPEG-kokoa 7–10 kertaa pienempään kokoon ilman, että äänen tai kuvan laatu heikkenee. MPEG4-tiedostot voi tallentaa CD-ROM-levylle, muistikortille tai DVD-levylle, ja niitä voi toistaa DVD-laitteilla, DVD-tallentimilla ja kotiteatterijärjestelmillä.

 • Kuljetuslaukku vakiovarusteena

  Kuljetuslaukku tuo lisää käyttömukavuutta ja suojaa

Näytä kaikki tekniset tiedot
 • Ladattavilla akuilla on vain tietty määrä latauskertoja ja ne on lopulta vaihdettava. Akun käyttöikä ja latauskertojen määrä vaihtelee käytön ja asetusten mukaan.
 • DivX, DivX Certified ja niiden logot ovat DivXNetworks, Inc:n tavaramerkkejä, joiden käyttöön Philipsillä on lisenssi.

Viimeksi katsotut tuotteet

Muita kiinnostavia tuotteita