BlueTouch

  Pain Relief Patch, ohjaus sovelluksella

  Luonnollinen, lääkkeetön lihasperäisen selkäkivun lievityskeino

  Philips BlueTouch tarjoaa innovatiivista sinivalohoitoa, jonka vaikutus on kaksitehoinen. Laite tuottaa rauhoittavaa lämpöä ja stimuloi typpioksidin vapautumista kehossa, mikä tehostaa paikallista verenkiertoa ja tukee kehon luonnollisia parantumisprosesseja. Tutustu kaikkiin ominaisuuksiin

  suositeltava hinta: 299,00 €
  21 päivän rahat takaisin -takuu Philipsin verkkokaupasta

Videot

[trigger to render Video Gallery]

Kuvat

BlueTouch Pain Relief Patch, ohjaus sovelluksella

Innovatiivinen LED-sinivalotekniikka, Lihasperäiseen selkäkipuun, iOS- ja Android-yhteensopiva, Mukana alaselän hihna PR3743/00 Etsi samanlaisia tuotteita

Luonnollinen, lääkkeetön lihasperäisen selkäkivun lievityskeino

Kipua lievittävä sinivalohoito, jonka teho on kliinisesti todistettu*

 • Ainutlaatuinen sininen LED-valo tehostaa paikallista verenkiertoa

  Ainutlaatuinen sininen LED-valo tehostaa paikallista verenkiertoa

  BlueTouch-laitteessa on 40 sinistä LED-valoa, joiden terapeuttinen sininen valo lämmittää ja stimuloi typpioksidin luonnollista vapautumista kehossa. Verenkierto nopeutuu, jolloin ravintoaineiden ja hapen kuljetus sekä aineenvaihdunta tehostuvat. Näin hoidettavan alueen lihakset toipuvat nopeammin.

 • Rauhoittava lisälämpö selkäkivun lievitykseen

  Rauhoittava lisälämpö selkäkivun lievitykseen

  BlueTouch tuottaa myös lämpöä, joka rentouttaa selän lihaksia ja vähentää näin kipua ja helpottaa oloa.

 • Ohjaa hoitoa älylaitteen Treatment-sovelluksella

  Ohjaa hoitoa älylaitteen Treatment-sovelluksella

  Erityinen sovellus helpottaa Philips BlueTouch -kivunlievityshoidon valintaa ja ohjausta. Treatment-sovellus on saatavilla älypuhelimiin ja tablet-laitteisiin, ja se on yhteensopiva iOS 7 – iOS 10 -järjestelmien sekä Android 4.4 KitKat – Android 7 -järjestelmien kanssa.

 • Lyhyet hoitoajat, kolme voimakkuutta

  Lyhyet hoitoajat, kolme voimakkuutta

  Philips BlueTouch -laitetta voi käyttää enintään kaksi kertaa päivässä. Hoitokerran kesto määräytyy valitun voimakkuuden mukaan. Tilassa 1 (hellävarainen) laitetta voi käyttää kerrallaan enintään 30 minuuttia, tilassa 2 (keskitaso) 20 minuuttia ja tilassa 3 (voimakas) 15 minuuttia. Voimakkuudella säädetään valotehoa ja lämpötilaa, ja asetuksen voi valita omien mieltymysten mukaan. Sinisen LED-valon vaikutustavan ansiosta BlueTouch helpottaa selkäkipua tehokkaasti, kun sitä käytetään päivittäin.

 • Käyttöoppaassa on tietoja kontraindikaatioista

  Älä käytä BlueTouch-laitetta, jos sinulla on jokin käyttöoppaassa luetelluista kontraindikaatioista. Tutustu käyttöoppaan tarkkoihin tietoihin. Kontraindikaatioita ovat esimerkiksi seuraavat: – Sinulla on todettu aurinkoallergia – Käytät steroideja, sillä ne tekevät ihosta ärsytykselle alttiin – Sinulla on jokin kehonsisäinen lääkinnällinen laite (ruuvi tms.) hoitoalueella tai sen läheisyydessä tai jokin aktiivinen implantoitava lääkinnällinen laite (esimerkiksi sydämentahdistin, defibrillaattori, neurostimulaattori, sisäkorvaistute tai aktiivinen lääkettä annosteleva laite) missä tahansa kehon osassa – Olet raskaana

 • Sininen valo ja lämpö parantavat luonnollisesti ja tehokkaasti

  Philips BlueTouch lievittää selkäkipua lääkkeettömästi sinisen valon lämmön ja luonnollista toipumista edistävien ominaisuuksien avulla.

 • Lääkkeetön hoitomuoto

  LED-sinivaloterapian suurin etu on sen luonnollisuus. Sininen valo stimuloi kehon omia prosesseja. Kun sininen LED-valo osuu ihoon, keho vapauttaa typpioksidimolekyylejä kipeään selkälihakseen. Näillä pienillä molekyyleillä on suuri vaikutus, sillä ne lievittävät kipua luonnollisesti.

 • Seuraa hoidon edistymistä päiväkirjakatsauksessa

  Treatment-hoitopäiväkirja on Treatment-sovelluksen osa. Yhdellä päiväkirjatoiminnon painalluksella saat kattavan katsauksen hoitohistoriastasi. Tämän katsauksen avulla voit optimoida selkähoitosi.

 • Tunne tulokset 1–2 viikossa

  Suositeltu käyttöaika on kaksi kertaa päivässä enintään 30 minuutin ajan. Tunnet tulokset 1–2 viikossa.

 • Kokeile itse: 30 päivän rahat takaisin -takuu

  Koe Philips BlueTouch -laitteen teho itse. Testaa sitä vähintään kahden viikon ajan, jotta saat parhaan tuloksen. Jos et ole tyytyväinen, saat rahasi takaisin 30 päivän sisällä ostopäivästä.

Näytä kaikki tekniset tiedot
 • Prof. tri Hubert J. Bardenheuer (University Clinic Heidelberg, Saksa), 24th Interdisciplinary Congress on Pain Therapy and Palliative Care -kokous, Frankfurt/Main, Saksa, esitelmä 7. maaliskuuta 2013 aiheesta BlueTouchin käyttö kroonisen muskuloskeletaalisen selkäkivun hoidossa.

Viimeksi katsotut tuotteet

Muita kiinnostavia tuotteita