Soitin urheilullisille

  Uutta urheilullisille

  Juokseminen on hienoa. Musiikin pomppiminen ei. MP3-soittimessa ei ole urheilusuoritusta häiritseviä liikkuvia osia. Tätä innovatiivista mp3-soitinta voi pitää käsivarressa tai vyötäröllä. Mukana vyöhön kiinnitettävä 5-painikkeinen kaukosäädin. Tutustu kaikkiin ominaisuuksiin

Videot

[trigger to render Video Gallery]

Kuvat

Uutta urheilullisille

512 Mt:n digitaalinen soitin

 • MP3- ja WMA-tiedostojen toisto

  MP3- ja WMA-tiedostojen toisto

  Äänenpakkaustekniikka mahdollistaa suurten musiikkitiedostojen pakkaamisen 10 kertaa pienempään kokoon ilman, että äänenlaatu merkittävästi heikkenee. MP3 ja WMA ovat ne pakkausformaatit, joiden ansiosta voit nauttia digitaalisesta musiikista GoGear-soittimessa. Lataa MP3- tai WMA-kappaleita Internetin laillisilta musiikkisivuilta tai muunna CD-levyjesi parhaat palat MP3- tai WMA-musiikkitiedostoiksi ja siirrä ne laitteeseesi.

 • Taajuuskorjain musiikkimakusi mukaan

  Taajuuskorjain musiikkimakusi mukaan

  Taajuuskorjaimella varustetut GoGear-soittimet määrittävät valitulle musiikkityylille parhaiten sopivan äänentaajuusbalanssin. Kuunteletpa sitten jazzia, rockia tai poppia, taajuuskorjaimen valmiit asetukset takaavat musiikkityyliin täydellisesti sopivan toiston.

 • Dynamic Bass Boost -bassotehostus korostaa matalia ääniä elektronisesti.

  Dynamic Bass Boost -bassotehostus korostaa matalia ääniä elektronisesti.

  Dynamic Bass Boost -bassotehostus (DBB) korostaa alataajuuksia ja tuottaa ääntä tasaisesti varsinkin silloin, kun kaiuttimen äänenvoimakkuus on pieni. Bassoääni on aina vakuuttava.

 • Digitaalinen FM-viritin, jossa on 10 kanavan esiasetus

  Digitaalinen FM-viritin, jossa on 10 kanavan esiasetus
 • Digital Media Manager helpottaa mediatiedostojen hallintaa

  Philipsin Digital Media Manager -ohjelman avulla voit siirtää musiikki-, valokuva- sekä videotiedostoja laitteen ja tietokoneen välillä todella helposti. Kun ohjelma on tunnistanut tietokoneeseen liitetyn laitteen, tiedostojen siirtäminen Philips-laitteesta tietokoneeseen ja takaisin käy kätevästi hiiren avulla.

Näytä kaikki tekniset tiedot

Viimeksi katsotut tuotteet

Muita kiinnostavia tuotteita