BlueControl

  BlueControl

  Tehokas ja kätevä laite psoriaasin hoitoon

  Philips BlueControl – hoida ihottumaasi sinulle sopivana hetkenä. Sininen LED-valo tarjoaa hellävaraisen, UV-säteettömän hoidon. Käyttö ei häiritse arkirutiinejasi, sillä voit käyttää laitetta kotona!*

  90 päivän palautusoikeus

Videot

[trigger to render Video Gallery]

Kuvat

Tehokas ja kätevä laite psoriaasin hoitoon

Sininen LED-valo, jossa ei ole UV-säteilyä

 • Kokeile kotonasi: 90 päivän palautusoikeus

  Kokeile kotonasi: 90 päivän palautusoikeus

  Kokeile itse, kuinka helposti Philips BlueControl -laitetta voi käyttää päivittäisten askareiden yhteydessä. Hoida jokaista läiskää päivittäin 30 minuutin ajan vähintään 4 viikon ajan – huomaat tehon varmasti. Jos et ole tyytyväinen, voit palauttaa tuotteen 90 päivän kuluessa ostopäivästä ja saat rahasi takaisin.

 • Maailman ensimmäinen sinivalohoito psoriaasin hoitoon

  Maailman ensimmäinen sinivalohoito psoriaasin hoitoon

  Philips BlueControl on maailman ensimmäinen kannettava valohoitolaite lievän tai kohtalaisen läiskäpsoriasisihottuman hoitoon. Innovatiivisesti muotoillun, pienikokoisen paristokäyttöisen laitteen avulla pääset nauttimaan sinisen LED-valon hyödyistä helposti arkirutiiniesi lomassa.

 • Hellävarainen UV-säteetön valoterapia

  Hellävarainen UV-säteetön valoterapia

  Sininen LED-valo on näkyvää valoa, ja siksi siihen ei liity ultraviolettisäteilyn riskejä. Philips BlueControl -laitteen 40 sisäänrakennettua sinistä LED-valoa ovat pitkäikäisiä ja energiatehokkaita valonlähteitä. LED-valot on optimoitu nimenomaan psoriaasin hoitoon vuosien tutkimuksen perusteella.

 • Ei kemikaaleja

  Ei kemikaaleja

  Tutkimukset osoittavat, että sininen LED-valo, jota myös Philips BlueControl -laitteessa käytetään, ei vahingoita ihoa.* Sinivalohoito käynnistää ihon luonnollisia prosesseja ja auttaa näin lievittämään ihottumaoireita. Hoito on hyvin hellävarainen, sillä siinä ei käytetä lainkaan kemikaaleja.

 • Kätevästi mukana kulkeva hoitolaite

  Kätevästi mukana kulkeva hoitolaite

  Langattomalla laitteella hoidat ihottumaasi juuri sinulle sopivalla hetkellä. Philips BlueControl -laite kiinnitetään raajaan kiinnitysnauhalla. Kiinnitystä voi säätää tarpeen mukaan hoidon aikana.

 • Lieventää läiskäpsoriasiksen oireita, jotta voit keskittyä elämääsi

  Lieventää läiskäpsoriasiksen oireita, jotta voit keskittyä elämääsi

  Saat helposti hyviä hoitotuloksia – hoito ei häiritse arkirutiinejasi. Kiinnitä laite käsivarteesi tai jalkaasi ja paina painiketta, minkä jälkeen laite kulkee mukanasi päivän askareiden aikana. Philips BlueControl sammuu automaattisesti 30 minuutin käytön jälkeen. Et tarvitse ajastinta!

 • Sinivalo käynnistää ihon luonnollisia prosesseja

  Sinivalo käynnistää ihon luonnollisia prosesseja

  Sininen valo käynnistää ihossa luonnollisia prosesseja, jotka tuovat helpotusta ihottumaoireisiin. Se hidastaa läiskäpsoriasikseen liittyvää kiihtynyttä solutuotantoa ja edistää näin ihon kunnollista uusiutumista.* Sinivalolla on tulehdusta vähentäviä ominaisuuksia, minkä ansiosta se rajoittaa säännöstelemätöntä tulehdusta ja lieventää tulehtuneen ihon oireita.*

 • Kliinisesti todistetut hoitotulokset

  Kliinisesti todistetut hoitotulokset

  Sinisen LED-valon myönteiset vaikutukset läiskäpsoriasiksen oireisiin (esimerkiksi punoitukseen, hilseilyyn ja paksuuteen) on vahvistettu kliinisissä kokeissa.* 12 viikon hoidon aikana oireet lievenivät huomattavasti potilailla, joita tutkittiin kliinisessä tutkimuksessa. Joillakin potilailla ihottumaläiskä hävisi kokonaan. Kokeen jälkeen seurasi yhden kuukauden hoidoton jakso, jonka aikana ihottumaoireet lievenivät edelleen jonkin verran eivätkä pahentuneet. 83 % potilaista arvioi tuotteen käytettävyyden ja mukavuuden ihanteelliseksi tai erinomaiseksi.*

Näytä kaikki tekniset tiedot
 • Philips BlueControl on IIa-luokan lääkinnällinen laite (CE0344) lievän tai keskivaikean tavallisen psoriaasin (psoriasis vulgaris) hoitoon. Ennen lääkärin määräämän lääkityksen muuttamista tai lopettamista tai laitteen käytön aloittamista potilaan tulee keskustella lääkärinsä kanssa ja lukea käyttöohjeet huolellisesti. Lokakuu 2015.
 • Philips BlueControl -laitteessa käytettävä sinivalo ei vahingoita ihoa - Awakowicz P et al. Contributions to Plasma Physics. 2009; 49 (9): 641 - 647.
 • Sinivalosäteily hidastaa ihosolujen tuotantoa - Liebmann J, Born M, Kolb-Bachofen MV. Journal of Investigative Dermatology. 2010; 130: 259 - 269.
 • Sinivalo edistää tulehdusta vähentäviä prosesseja - Fischer M et al. Experimental Dermatology. 2013; 22: 554 - 563.
 • Sinisen LED-valon positiiviset vaikutukset on vahvistettu kliinisissä testeissä - Weinstabl A et al. Dermatology. 2011; 223 (3): 251 - 9.
 • Yli 12 viikon hoidon jälkeen ihottumaoireet lievenivät 84 %:lla potilaista. Joillakin potilailla sinivalo hävitti ihottumaläiskän kokonaan - Pfaff S et al. Dermatology 2015; 231: 24 - 34

Viimeksi katsotut tuotteet

Muita kiinnostavia tuotteita