Matkatelevisio

  Kannettava hybridi-TV

  Tämän kannettavan television avulla voit nauttia digitaalisista TV-lähetyksistä, elektronisesta ohjelmaoppaasta ja muusta laadukkaasta digitaalisesta sisällöstä. Voit myös nauttia valokuvista, DivX-videoista ja MP3/WMA-musiikista sisäisen USB- ja SD-korttipaikan avulla. Tutustu kaikkiin ominaisuuksiin

Videot

[trigger to render Video Gallery]

Kuvat

Matkatelevisio

25, 9 cm (10, 2") laajakuva-LCD PVD1079/12 Etsi samanlaisia tuotteita

Kannettava hybridi-TV

ja USB 2.0 sekä SD-korttipaikat digitaalitiedostoille

 • DVB-T-tuki maksuttomille digitaalisille TV- ja radiokanaville

  DVB-T-tuki maksuttomille digitaalisille TV- ja radiokanaville

  Laajenna viihde-elämystesi skaalaa ja nauti digitaalisten kanavien ohjelmatarjonnasta - maksuttomasti. DVB-T (Digital Video Broadcasting - Terrestrial) -toiminnon ansiosta voit vastaanottaa maksuttomia digitaalisia TV- ja radio-ohjelmia Euroopan alueella. Videosignaalia käsitellään koko ajan digitaalisesti, eikä sitä muunneta analogiseksi missään vaiheessa, joten kuvanlaatu pysyy koko ajan hyvänä.

 • Ladattavalla akulla jopa 3 tunnin käyttöaika*

  Ladattavalla akulla jopa 3 tunnin käyttöaika*

  Philips-soittimessa on kiinteä ladattava akku. Voit nauttia yhdellä latauksella 3 tunnin ajan elokuvista, valokuvista ja musiikista. Soittimen lataaminen on helppoa - liitä vain virtajohto pistorasiaan.

 • USB 2.0 -liitäntä ja SD-muistikorttipaikka

  USB 2.0 -liitäntä ja SD-muistikorttipaikka

  Nauti USB 2.0 -liitännän mahdollistamasta nopeasta ja kätevästä valokuvien, videoiden ja MP3-tiedostojen siirrosta. Saat myös lisää tallennustilaa valokuville, videoille ja MP3-tiedostoille Philips-soittimessa, kun asetat SD-kortin kiinteään SD-korttipaikkaan.

 • Kuuntele MP3- ja WMA-musiikkia

  Kuuntele MP3- ja WMA-musiikkia
 • Zero Bright Dot™ -näyttö takaa optimaalisen kuvanlaadun

  Nauti korkealaatuisista kuvista ilman LCD-näytöissä usein esiintyviä pikselivikoja. LCD-näytöissä on usein virheitä, joita alalla kutsutaan kirkkaiksi pikselivioiksi. Näitä pidettiin ennen LCD-näyttöjen massatuotannon välttämättömänä pahana. Philipsin kannettavien DVD-laitteiden tiukka laadunvalvonta takaa kuitenkin sen, että Philipsin LCD-näytöissä näitä vikoja ei esiinny lainkaan. Kun valitset kannettavan DVD-laitteen, jolla on Philips Zero Bright Dot™ -takuu, voit aina nauttia optimaalisesta kuvanlaadusta.

 • Toista DivX®- ja MPEG4-videoita

  DivX-tuen avulla voit nauttia DivX-koodatusta videokuvasta omassa olohuoneessasi. DivX-mediaformaatti on MPEG4-perusteinen videopakkaustekniikka, jonka avulla voit tallentaa isoja tiedostoja (kuten elokuvia, trailereita ja musiikkivideoita) esimerkiksi CD-R/RW-levylle, muistikorteille ja DVD-videolevylle. DivX-CD-levyjä voi toistaa valikoiduilla DVD-soittimilla, DVD-tallentimilla ja kotiteatterijärjestelmillä.

Näytä kaikki tekniset tiedot

Viimeksi katsotut tuotteet

Muita kiinnostavia tuotteita