MP3-soitin

    MP3-soitin

    Kuuntele musiikkia myös liikkeellä ollessasi

    Kompaktin Philips GoGear Mix -MP3-soittimen kiinteä USB-liitin nopeuttaa tiedostojensiirtoa – kaapeleita ei tarvita. Intuitiivista värinäyttöä on helppo käyttää ja voit nauttia musiikista jopa 25 tunnin ajan. Tutustu kaikkiin ominaisuuksiin

Videot

[trigger to render Video Gallery]

Kuvat

Kuuntele musiikkia myös liikkeellä ollessasi

Värinäyttöä on kätevä käyttää

  • FM-radio, jossa on 20 pikavalintaa, auttaa musiikinnälkään

    FM-radio, jossa on 20 pikavalintaa, auttaa musiikinnälkään

    Digitaalinen FM-radio kasvattaa GoGear-laitteen musiikkivalikoimaa. Viritä asema, jonka haluat tallentaa pikavalintaan ja tallenna se pitämällä pikavalintapainiketta alhaalla. Voit tallentaa jopa 20 radioasemaa ja kuunnella suosikkiohjelmiasi missä vain.

  • MP3- ja WMA-tiedostojen toisto

    MP3- ja WMA-tiedostojen toisto

    Äänenpakkaustekniikka mahdollistaa suurten musiikkitiedostojen pakkaamisen 10 kertaa pienempään kokoon ilman, että äänenlaatu merkittävästi heikkenee. MP3 ja WMA ovat ne pakkausformaatit, joiden ansiosta voit nauttia digitaalisesta musiikista GoGear-soittimessa. Lataa MP3- tai WMA-kappaleita Internetin laillisilta musiikkisivuilta tai muunna CD-levyjesi parhaat palat MP3- tai WMA-musiikkitiedostoiksi ja siirrä ne laitteeseesi.

  • Taajuuskorjain musiikkimakusi mukaan

    Taajuuskorjain musiikkimakusi mukaan

    Taajuuskorjaimella varustetut GoGear-soittimet määrittävät valitulle musiikkityylille parhaiten sopivan äänentaajuusbalanssin. Kuunteletpa sitten jazzia, rockia tai poppia, taajuuskorjaimen valmiit asetukset takaavat musiikkityyliin täydellisesti sopivan toiston.

  • Vedä ja pudota kappaleet helposti - ohjelmia ei tarvita

    Vedä ja pudota kappaleet helposti - ohjelmia ei tarvita

    Voit kopioida musiikkikokoelmasi helposti ja nopeasti tietokoneesta GoGear-soittimeen. Liitä GoGear-soitin tietokoneeseen ja valitse Windowsin® Resurssienhallinnassa kappaleet tai kansiot, jotka haluat kopioida soittimeen. Vedä sitten valitut kohteet GoGear-soittimen musiikkikansioon. Erittäin helppoa! Et tarvitse ylimääräisiä ohjelmistoja.

  • Äänitallennus kaikenlaiseen äänen tallentamiseen kaikkialla

    Äänitallennus kaikenlaiseen äänen tallentamiseen kaikkialla

    Äänentallennus tekee GoGear-soittimesta sanelukoneen. Levyjen ja radion kuuntelemisen lisäksi voit siis sanella koulu- ja työmuistiinpanoja, ostoslistoja sekä puhelinnumeroita – tai vaikka laulaa halutessasi. Kun painat tallennuspainiketta ja puhut mikrofoniin, ääni pakataan ja tallennetaan sisäiseen muistiin. Äänentallennus tekee soittimesta kevyesti mukana kulkevan sanelukoneen, jolla voit tallentaa mitä tahansa milloin haluat!

  • Pienikokoinen, vaatteisiin kiinnitettävä ja helposti kannettava

    Pienikokoinen, vaatteisiin kiinnitettävä ja helposti kannettava

    Kätevästi kannettava Philips GoGear -soitin on valmis käyttöön. Kevyen ja kompaktin laitteen äänentoisto on vertaansa vailla. Viihdettä ei ole koskaan ollut näin helppo ottaa mukaan.

  • Jopa 25 tuntia musiikkia

    Jopa 25 tuntia musiikkia
  • Ulos työnnettävä USB-liitin helppoon tiedostojen siirtoon – ilman kaapeleita

    Ulos työnnettävä USB-liitin helppoon tiedostojen siirtoon – ilman kaapeleita
Näytä kaikki tekniset tiedot
  • Tallennuskapasiteetti on laskettu neljä minuuttia kestävien kappaleiden mukaan ja nopeudella 64 kbps (WMA) tai 128 kbps (MP3).
  • Todellinen siirtonopeus saattaa vaihdella käyttöjärjestelmän ja ohjelmiston määritysten mukaan.
  • 1 Gt = miljardi tavua. Käytettävissä oleva tallennuskapasiteetti on pienempi.
  • Ladattavilla akuilla on vain tietty määrä latauskertoja ja ne on lopulta vaihdettava. Akun käyttöikä ja latauskertojen määrä vaihtelee käytön ja asetusten mukaan.

Viimeksi katsotut tuotteet

Muita kiinnostavia tuotteita