Flash Audio -soitin

    Digitaalinen musiikki menossa mukana.

    Nauti MP3- ja WMA-musiikista tien päällä Philips SA4110:n avulla. AAA-pariston ansiosta voit kuunnella musiikkia päivät pitkät. Tutustu kaikkiin ominaisuuksiin

Videot

[trigger to render Video Gallery]

Kuvat

Digitaalinen musiikki menossa mukana.

MP3- ja WMA-musiikkitoistolla

  • MP3- ja WMA-tiedostojen toisto

    MP3- ja WMA-tiedostojen toisto

    Äänenpakkaustekniikka mahdollistaa suurten musiikkitiedostojen pakkaamisen 10 kertaa pienempään kokoon ilman, että äänenlaatu merkittävästi heikkenee. MP3 ja WMA ovat ne pakkausformaatit, joiden ansiosta voit nauttia digitaalisesta musiikista GoGear-soittimessa. Lataa MP3- tai WMA-kappaleita Internetin laillisilta musiikkisivuilta tai muunna CD-levyjesi parhaat palat MP3- tai WMA-musiikkitiedostoiksi ja siirrä ne laitteeseesi.

  • Äänitallennus kaikenlaiseen äänen tallentamiseen kaikkialla

    Äänitallennus kaikenlaiseen äänen tallentamiseen kaikkialla

    Äänentallennus tekee GoGear-soittimesta sanelukoneen. Levyjen ja radion kuuntelemisen lisäksi voit siis sanella koulu- ja työmuistiinpanoja, ostoslistoja sekä puhelinnumeroita – tai vaikka laulaa halutessasi. Kun painat tallennuspainiketta ja puhut mikrofoniin, ääni pakataan ja tallennetaan sisäiseen muistiin. Äänentallennus tekee soittimesta kevyesti mukana kulkevan sanelukoneen, jolla voit tallentaa mitä tahansa milloin haluat!

  • Nauti musiikista jopa 10 tuntia*

    Nauti musiikista jopa 10 tuntia*

    Soittimella voit toistaa musiikkia tai kuunnella radiota 10 tuntia yhteen menoon – yhdellä latauksella.

  • Pienikokoinen, vaatteisiin kiinnitettävä ja helposti kannettava

    Pienikokoinen, vaatteisiin kiinnitettävä ja helposti kannettava

    Kätevästi kannettava Philips GoGear -soitin on valmis käyttöön. Kevyen ja kompaktin laitteen äänentoisto on vertaansa vailla. Viihdettä ei ole koskaan ollut näin helppo ottaa mukaan.

  • Musiikkityylin mukainen äänentoisto taajuuskorjaimella

    Musiikkityylin mukainen äänentoisto taajuuskorjaimella

    Taajuuskorjaimella varustetut GoGear-soittimet määrittävät valitulle musiikkityylille parhaiten sopivan äänentaajuusbalanssin. Kuunteletpa sitten jazzia, rockia tai poppia, taajuuskorjaimen valmiit asetukset takaavat musiikkityyliin täydellisesti sopivan toiston.

  • Nopeat lataukset PC:ltä USB 2.0:n* kautta

    Nopeat lataukset PC:ltä USB 2.0:n* kautta

    Suurien musiikki- ja videotiedostojen siirtäminen tietokoneesta kannettavaan MP3-soittimeen tai -videosoittimeen on helppoa soittimen mukana toimitettavan USB 2.0 -laitteen ansiosta. Liitä vain laite tietokoneen USB 2.0 -porttiin kaapelilla ja aloita nopea siirto. Musiikki seuraa mukanasi kaikkialle.

  • Plug and play

    Plug and play

    Plug-and-play -toiminto mahdollistaa musiikin, kuvien, videoiden tai data-tiedostojen siirtämisen tietokoneesta soittimeen helposti. Liitä GoGear -MP3- tai -MP3-videosoitin tietokoneeseen laitteen mukana toimitetulla kaapelilla. Tietokone tunnistaa automaattisesti soittimen siirrettäväksi Flash-muistilaitteeksi. Voit vetää ja pudottaa tiedostot helposti niin Windowsin Resurssienhallinnassa kuin Apple Macintoshissakin. Täytä GoGear-soitin musiikilla ja nauti – missä ja milloin tahansa.

Näytä kaikki tekniset tiedot

Viimeksi katsotut tuotteet

Muita kiinnostavia tuotteita