Flash Audio -soitin

  Flash Audio -soitin

  Digitaalinen musiikki menossa mukana.

  Kuuntele MP3- ja WMA-musiikkia, kun pidät mukanasi Philipsin soitinta. Voit mukauttaa laitteen tyyliisi vaihdettavien kuorien avulla. Nauti lempimusiikistasi koko päivän AAA-paristolla. Tutustu kaikkiin ominaisuuksiin

Videot

[trigger to render Video Gallery]

Kuvat

Digitaalinen musiikki menossa mukana.

vaihtuvilla kuorilla

 • MP3-, WMA- tai DRM-musiikin toisto musiikkipalveluista

  MP3-, WMA- tai DRM-musiikin toisto musiikkipalveluista

  GoGear-soitin tukee Microsoftin uusinta Windows DRM (Media Digital Rights Management) -tekniikkaa, jonka avulla se tunnistaa ja toistaa musiikkia, joka on ostettu tai tilattu internetin palveluista käyttämällä samaa tekniikkaa. Voit myös luoda MP3- tai WMA-musiikkitiedostoja kopioimalla CD-levyjä ja siirtämällä ne soittimeen nautittaviksi.

 • Äänitallennus kaikenlaiseen äänen tallentamiseen kaikkialla

  Äänitallennus kaikenlaiseen äänen tallentamiseen kaikkialla

  Äänentallennus tekee GoGear-soittimesta sanelukoneen. Levyjen ja radion kuuntelemisen lisäksi voit siis sanella koulu- ja työmuistiinpanoja, ostoslistoja sekä puhelinnumeroita – tai vaikka laulaa halutessasi. Kun painat tallennuspainiketta ja puhut mikrofoniin, ääni pakataan ja tallennetaan sisäiseen muistiin. Äänentallennus tekee soittimesta kevyesti mukana kulkevan sanelukoneen, jolla voit tallentaa mitä tahansa milloin haluat!

 • Nopeat lataukset PC:ltä USB 2.0:n* kautta

  Nopeat lataukset PC:ltä USB 2.0:n* kautta

  Suurien musiikki- ja videotiedostojen siirtäminen tietokoneesta kannettavaan MP3-soittimeen tai -videosoittimeen on helppoa soittimen mukana toimitettavan USB 2.0 -laitteen ansiosta. Liitä vain laite tietokoneen USB 2.0 -porttiin kaapelilla ja aloita nopea siirto. Musiikki seuraa mukanasi kaikkialle.

 • Pienikokoinen, vaatteisiin kiinnitettävä ja helposti kannettava

  Pienikokoinen, vaatteisiin kiinnitettävä ja helposti kannettava

  Kätevästi kannettava Philips GoGear -soitin on valmis käyttöön. Kevyen ja kompaktin laitteen äänentoisto on vertaansa vailla. Viihdettä ei ole koskaan ollut näin helppo ottaa mukaan.

 • Nauti musiikista jopa 10 tuntia*

  Nauti musiikista jopa 10 tuntia*

  Soittimella voit toistaa musiikkia tai kuunnella radiota 10 tuntia yhteen menoon – yhdellä latauksella.

 • Plug and play

  Plug and play

  Plug-and-play -toiminto mahdollistaa musiikin, kuvien, videoiden tai data-tiedostojen siirtämisen tietokoneesta soittimeen helposti. Liitä GoGear -MP3- tai -MP3-videosoitin tietokoneeseen laitteen mukana toimitetulla kaapelilla. Tietokone tunnistaa automaattisesti soittimen siirrettäväksi Flash-muistilaitteeksi. Voit vetää ja pudottaa tiedostot helposti niin Windowsin Resurssienhallinnassa kuin Apple Macintoshissakin. Täytä GoGear-soitin musiikilla ja nauti – missä ja milloin tahansa.

 • Musiikkityylin mukainen äänentoisto taajuuskorjaimella

  Musiikkityylin mukainen äänentoisto taajuuskorjaimella

  Taajuuskorjaimella varustetut GoGear-soittimet määrittävät valitulle musiikkityylille parhaiten sopivan äänentaajuusbalanssin. Kuunteletpa sitten jazzia, rockia tai poppia, taajuuskorjaimen valmiit asetukset takaavat musiikkityyliin täydellisesti sopivan toiston.

 • FM-radiokuulokkeet sopivat kaikkiin kannettaviin soittimiin

  Nyt voit kuunnella suosikkiradiokanaviasi milloin tahansa ilman kannettavan soittimen FM-viritintä. Viritintoiminnon ansiosta voit kuunnella FM-musiikkia aina kun haluat. Voit myös sulkea radion ja liittää kuulokkeet kannettavaan soittimeen ja kuunnella haluamaasi musiikkia. Tauotonta FM-musiikkia jopa 15 tuntia vaihdettavan nappipariston ansiosta.

Näytä kaikki tekniset tiedot

Viimeksi katsotut tuotteet

Muita kiinnostavia tuotteita