kannettava langaton kaiutin

  kannettava langaton kaiutin

  Tehokas, uraauurtava, kannettava

  Philips SHOQBOX XL takaa ilmiömäisen äänen, joka täyttää tilan kuin tilan. SB8600 tukee helppoa langatonta suoratoistoa Bluetoothin välityksellä, ja sen mukana toimitetaan kätevä kantohihna. Tutustu kaikkiin ominaisuuksiin

Videot

[trigger to render Video Gallery]

Kuvat

kannettava langaton kaiutin

Bluetooth® aptX, AAC ja NFC, USB-portti lataamiseen, Sisäinen mikrofoni puheluita varten, 20 W, ladattava akku SB8600/10 Etsi samanlaisia tuotteita

Tehokas, uraauurtava, kannettava

 • Bluetooth-pariliitos yhdellä kosketuksella NFC-yhteensopiviin älypuhelimiin

  Bluetooth-pariliitos yhdellä kosketuksella NFC-yhteensopiviin älypuhelimiin

  Muodosta Bluetooth-pariliitos helposti NFC-tekniikan avulla. Käynnistä kaiutin napauttamalla NFC-yhteensopivalla älypuhelimella tai tablet-laitteella kaiuttimen NFC-tunnistetta, käynnistä Bluetooth-pariliitoksen muodostaminen ja aloita musiikin suoratoisto.

 • Langaton musiikin siirto Bluetoothin kautta

  Langaton musiikin siirto Bluetoothin kautta

  Bluetooth on lyhyen kantaman langatonta tiedonvälitystekniikkaa, joka on sekä kestävää että energiatehokasta. Tekniikan avulla voidaan muodostaa langaton yhteys iPodiin/iPhoneen/iPadiin tai muihin Bluetooth-laitteisiin, kuten älypuhelimiin, tablet-laitteisiin ja kannettaviin tietokoneisiin. Voit nauttia lempimusiikistasi sekä videon tai pelin äänistä tällä helppokäyttöisellä langattomalla kaiuttimella.

 • Luotettava Bluetooth® (aptX® ja AAC) musiikin suoratoisto

  Luotettava Bluetooth® (aptX® ja AAC) musiikin suoratoisto

  Kehittynyt tekniikka parantaa Bluetooth®-suoratoistoa entisestään. Tavallinen Bluetooth®-ääni ei aina tyydytä kuuntelijoita, koska se käyttää SBC-kodeekkia, joka on tarkoitettu tavalliseen äänentoistoon. Philipsin kaiutin käyttää sen sijaan luotettavaa langatonta (aptX® ja AAC) Bluetooth®-tekniikkaa, jonka ansiosta ääni on voimakas ja kristallinkirkas. Yhteensopiva sekä uusien Android™- että Apple iOS -älypuhelimien, tablet-laitteiden ja muiden laitteiden kanssa. Philipsin tarjoama äänenlaatu vastaa odotuksiasi. Langaton musiikki kuulostaa paremmalta kuin koskaan.

 • Digitaalisella äänenkäsittelyllä todentuntuista ja häiriötöntä musiikkia

  Digitaalisella äänenkäsittelyllä todentuntuista ja häiriötöntä musiikkia

  Edistyksellinen äänenkäsittelytekniikka parantaa musiikin toistoa niin, että kaikki äänet resonoivat kristallinkirkkaasti ja jokainen tauko on hiljainen. Philipsin kehittämä digitaalinen äänenkäsittelytekniikka parantaa kompaktien kaiutinkoteloiden suorituskykyä ja takaa selkeän, tarkan ja tehokkaan äänen ilman häiriöitä.

 • Bassorefleksikaiutinjärjestelmän äänentoisto on tukeva

  Bassorefleksikaiutinjärjestelmän äänentoisto on tukeva

  Bassorefleksikaiutinjärjestelmän kompakti kaiutinkotelo tuottaa syvän bassoäänen. Kaiutinkotelojärjestelmä erottuu tavallisista kaiutinkoteloista Bass Pipen avulla. Se on sijoitettu bassokaiuttimeen nähden niin, että alataajuuksien toisto on optimaalinen. Tuloksena on syvempi ja hallitumpi bassoääni, jossa ilmenee vähemmän säröä. Ilmamassa resonoi Bass Pipessa ja synnyttää perinteisen bassokaiuttimen kaltaisen värinän. Kun tämä yhdistyy bassokaiuttimeen, matalat äänet saavat kokonaan uuden ulottuvuuden.

 • Äänituloliitännällä kannettavan musiikin toisto on helppoa

  Äänituloliitännällä kannettavan musiikin toisto on helppoa

  Yhdellä helpolla liitännällä saat musiikkia kannettavista laitteista ja tietokoneista. Liität vain laitteesi Philips-laitteen äänituloliitäntään (3,5 mm). Tietokoneet liitetään tavallisesti kuulokelähdön kautta. Kun laitteet on liitetty, voit toistaa koko musiikkikokoelmasi suoraan ensiluokkaisilla kaiuttimilla. Philips antaa aina parempaa ääntä.

 • USB-portti muiden laitteiden lataamiseen

  USB-portti muiden laitteiden lataamiseen

  Tässä kaiuttimessa on USB-portti, joten laitteen lataaminen on helppoa. Laitteen voi liittää yksinkertaisesti USB-kaapelilla kaiuttimen takaosaan.

 • 2 eri ääniasetusta: ulko- ja sisäkäyttö

  Kaksi ääniasetusta (ulko- ja sisäkäyttötila) on suunniteltu lisäämään käyttömukavuutta ja monipuolisuutta. Sisäkäyttötila takaa voimakkaan basson ja kristallinkirkkaan äänen ja ulkokäyttötila puolestaan voimakkaan bassotehostuksen.

Näytä kaikki tekniset tiedot

Viimeksi katsotut tuotteet

Muita kiinnostavia tuotteita