kannettava kaiutin

  Laadukas, kannettava stereoääni

  Kannettavassa kaiuttimessa on laadukas stereoääni ja se on suojattu matkapuhelimen aiheuttamilta häiriöiltä. Kiinteä kaapeli on helppo liittää kannettaviin laitteisiin ja ladattava akku mahdollistaa 8 tunnin yhtäjaksoisen soiton. Tutustu kaikkiin ominaisuuksiin

Videot

[trigger to render Video Gallery]

Kuvat

Laadukas, kannettava stereoääni

koko päivän

 • Dynamic Bass Boost - syvimmät ja täyteläisimmät bassoäänet

  Dynamic Bass Boost - syvimmät ja täyteläisimmät bassoäänet

  Innovatiivisen tekniikan ansiosta nämä kompaktit kaiuttimet tuottavat uskomattoman syvän ja täyteläisen bassoäänen. Dynamic Bass Boost -toiminto korostaa musiikin bassoääniä kaikilla äänenvoimakkuuden tasoilla – yhdellä painikkeella!

 • Kevyt, kannettava malli mahdollistaa musiikin kuuntelun milloin vain

  Kevyt, kannettava malli mahdollistaa musiikin kuuntelun milloin vain

  Kestävän, kevyen materiaalin ja kätevän mallin ansiosta voit ottaa kaiuttimet mukaasi kaikkialle.

 • Tyylikkäät kaiuttimet täyttävät huoneen musiikilla

  Tyylikäs kaiutinjärjestelmä näyttää hyvältä kaikissa huoneissa, joten voit nauttia musiikista täysillä kuulokkeiden sijasta.

 • Kuuntele musiikkia ylellisesti stereona

  Hifi-kaiutinjärjestelmä sisältää D-luokan vahvistimen sekä kaksoisbasso- ja -diskanttikaiuttimet täyteläistä bassoa ja selkeää diskanttia varten, jotta voit nauttia musiikista ylellisesti stereona.

 • Digitaalinen vahvistin takaa häiriöttömän äänentoiston

  Äänentoistoa parantaa kaiuttimien digitaalinen vahvistin, joten matkapuhelinsignaalien usein aiheuttamat häiriöt eivät haittaa kuuntelunautintoa.

 • Kiinteä jalusta auttaa suuntaamaan ääntä

  Kun kuuntelet musiikkia, voit suunnata äänen kätevästi tukemalla kaiuttimen uuteen asentoon kiinteän jalustan avulla.

 • Incredible Surround™ parantaa äänen laatua

  Incredible Surround on Philipsin oma äänitekniikka, joka laajentaa merkittävästi äänikenttää ja luo näin sävähdyttävän musiikkielämyksen. Incredible Surround yhdistää vasemman ja oikean kaiuttimen ääniä uudenaikaisella vaihesiirtymätekniikalla, mikä ikään kuin etäännyttää kaiuttimia toisistaan. Tämä tehostaa stereovaikutelmaa huomattavasti ja luo entistä luonnollisemman ääniympäristön. Incredible Surround synnyttää syvemmän ja leveämmän Surround-vaikutelman ilman lisäkaiuttimia.

 • Matkapuhelimen suojaustekniikka takaa häiriöttömän äänen

  Matkapuhelimen suojaustekniikka on edistynyt virtapiirirakenne, joka poistaa matkapuhelinten häiriöt ja takaa häiriöttömän äänen

 • Yleiskäyttö: toimii laitteen 3,5 mm:n kuulokeliitännän kautta

  Käytä kaikkien kannettavien laitteiden kanssa, joissa on 3,5 mm:n kuulokeliitäntä: iPod, iPhone, GoGear, MP3-soittimet, kannettavat tietokoneet, musiikkipuhelimet ja monet muut.

 • Integroitu kaapelinhallinta pitää paikat siistinä

  Integroitu kaapelinhallinta tarkoittaa sitä, että tuote on suunniteltu pitämään kaapelit siistissä järjestyksessä matkojen ja säilytyksen aikana.

Näytä kaikki tekniset tiedot

Viimeksi katsotut tuotteet

Muita kiinnostavia tuotteita