Kannettavat kaiuttimet

  Kannettavat kaiuttimet

  Suuri äänentoisto pienessä koossa

  Nämä kannettavat kaiuttimet ovat kuin sinulle tehdyt! Kaksoiskaiuttimet toistavat stereoääntä kaikkiin laitteisiin sopivan 3,5 mm:n audio-in-yleiskaapelin kautta. Kiinteät ladattavat akut mahdollistavat musiikin kuuntelun missä tahansa. Musiikkinautinto on taattu! Tutustu kaikkiin ominaisuuksiin

Videot

[trigger to render Video Gallery]

Kuvat

SoundShooter Kannettavat kaiuttimet

Suuri äänentoisto pienessä koossa

 • Sisäinen ladattava akku mahdollistaa toiston missä tahansa

  Sisäinen ladattava akku mahdollistaa toiston missä tahansa

  Soita musiikkia täysillä - milloin ja missä vain. Kiinteän ladattavan akun ansiosta voit kuunnella omaa musiikkiasi ilman virtajohtoviidakkoa tai pistokkeen haeskelua. Nauti kannettavan musiikin vapaudesta!

 • Kokonaislähtöteho 4 W RMS

  Kokonaislähtöteho 4 W RMS

  RMS (Root Mean Square) on neliöllinen keskiarvo, jolla tavallisesti mitataan äänitehoa tai oikeastaan äänivahvistimesta kaiuttimeen siirrettävää tehoa, jota mitataan watteina. Kaiuttimeen siirretyn sähkövirran määrä ja sen herkkyys määrittää luodun äänitehon. Vahvistimia rajoittaa sähköenergia, jonka ne voivat vahvistaa, ja kaiuttimia sähköenergia, jonka ne voivat muuntaa äänienergiaksi väärentämättä äänisignaalia. Mitä korkeampi wattiarvo sitä parempi kaiuttimen toistama ääniteho.

 • Laadukas stereoääni parempaa musiikkinautintoa varten

  Laadukas stereoääni parempaa musiikkinautintoa varten

  Erilleen sijoitettuna nämä kannettavat kaiuttimet tuottavat luonnollisen stereoäänimaailman. Vaikutelma on realistinen ja miellyttävä.

 • Yksi johto sekä lataukseen että musiikin toistoon

  Yksi johto sekä lataukseen että musiikin toistoon

  Philips-kaiuttimessa on vain yksi johto akun latausta varten ja musiikin toistoon aux-in-liitännän kautta. Vältyt turhilta johdoilta ja pääset nauttimaan täydellisestä äänenlaadusta.

Näytä kaikki tekniset tiedot

Viimeksi katsotut tuotteet

Muita kiinnostavia tuotteita