Yleiskaukosäädin

  TV2

  Yleiskaukosäädin

  Täydellistä hallintaa!

  Tämän yleiskaukosäätimen tekniikka ja muotoilu ovat omaa luokkaansa. Tutustu kaikkiin ominaisuuksiin

Videot

[trigger to render Video Gallery]

Kuvat

Yleiskaukosäädin

Kuusi laitetta samassa SBCRU760/00 Etsi samanlaisia tuotteita

Täydellistä hallintaa!

Automaattinen taustavalo, älykäs oppimistoiminto

 • Useiden laitteiden käyttö yhdellä painalluksella

  Useiden laitteiden käyttö yhdellä painalluksella

  Helppo yhden painalluksen tekniikka mahdollistaa makrojen käyttämisen painikkeella useiden komentojen toteuttamisen. Makro yhdistää useita esiohjelmoituja komentoja yhteen painikkeeseen, joten pääset yhdellä painalluksella käyttämään useita eri toimintoja.

 • 6 laitteen kaukosäädin: TV, videot, STB, DVD, CD ja vahvistin.

  Voit korvata kaukosäädinrykelmän yhdellä jämerällä ohjaimella, jolla television, videonauhurin, satelliittivastaanottimen, digisovittimen tai kaapelivastaanottimen, DVD-videon, CD-soittimen ja viritinvahvistimen käyttäminen sujuu merkistä riippumatta.

 • Kätevä toisen kaukosäätimen infrapunakoodin sieppaus

  Oppimistoiminnolla tarkoitetaan sitä, että kaukosäädin sieppaa ja tallentaa toisen laitteen infrapunasignaalit myöhempää käyttöä varten. Jos laitekoodeja ei ole ohjelmoitu käytönaikaiseen tietokantaan, koodit voidaan selvittää alkuperäisestä kaukosäätimestä yksinkertaisesti osoittamalla laitetta kaukosäätimellä.

 • Valmis käytettäväksi Philips-laitteiden kanssa

  Jos käyttäjän laitteet ovat Philips-merkkisiä, yleiskaukosäädintä ei tarvitse ohjelmoida, koska kaikki painikkeet on määritetty valmiiksi Philips-laitteita varten.

 • Tyylikäs kromiviimeistely

  Tyylikäs kromiviimeistelty kaukosäädin ei kalpene nykypäivän laitteiden rinnalla.

 • Käyttöliittymä valaistaan, kun käyttäjä nostaa kaukosäätimen

  Painikkeita ei enää tarvitse arvailla pimeässä. Kun käyttäjä nostaa kaukosäätimen käteensä, painikkeiden (tai nestekidenäytön) valo syttyy automaattisesti.

 • Laitemerkkien automaattinen haku

  Uuden kaukosäätimen ottaminen käyttöön on vaivatonta: voit määrittää kaukosäätimen hakemaan automaattisesti laitettasi parhaiten vastaavaa koodia.

 • Kaukosäätimen määritys suoraan syöttämällä koodi

  Jos kaukosäätimesi ei tunnista laitemerkkiäsi automaattisesti, voit syöttää laitteeseen manuaalisesti käyttöohjeissa olevasta laiteluettelosta löytämäsi koodin.

 • Yleiskaukosäätimen puhelinneuvonnasta saa tukea ja neuvoja

  Jos sinulla on yleiskaukosäätimeen liittyvä kysymys tai ongelma tai jos alkuperäisen säätimen toimintoa ei ole yleiskaukosäätimen koodikirjastossa, ota yhteys puhelinneuvontaan. Neuvonta on käytettävissä viikon jokaisena päivänä.

 • URC-tukipalvelu Internet-sivuston kautta

  Saat kaukosäätimellesi täydellistä tukipalvelua Philips URC -sivustosta, jossa on ilmoitettu kaikkien merkkien kaikki koodit.

Näytä kaikki tekniset tiedot

Viimeksi katsotut tuotteet

Muita kiinnostavia tuotteita