Lumea

Ihokarvojen IPL-poistojärjestelmä

  Lumea

  Ihokarvojen IPL-poistojärjestelmä

  Estä uusien karvojen kasvaminen

  Philips Lumea IPL -ihokarvojenpostojärjestelmä estää uusien ihokarvojen kasvun uskomattomalla tavalla. Säännöllisesti käytettynä Philips Lumea IPL -laitteen hellävaraiset valoimpulssit pitävät ihon silkinpehmeänä päivästä toiseen. Tutustu kaikkiin ominaisuuksiin

Videot

[trigger to render Video Gallery]

Kuvat

Lumea Ihokarvojen IPL-poistojärjestelmä

Sopii vain vartalolle, Säärien käsittely 15 minuutissa, Käyttöikä >100 000 valoimpulssia, Johdoton muotoilu SC2001/00 Etsi samanlaisia tuotteita

Estä uusien karvojen kasvaminen

IPL-ihokarvojenpoisto: nauti sileästä ihosta joka päivä

 • Sileä iho joka päivä

  Sileä iho joka päivä

  Philips Lumea lähettää hellävaraisia valoimpulsseja ihokarvojen juuriin. Näin karvat irtoavat luonnollisesti ja karvankasvu estyy. Toistamalla käsittelyn säännöllisesti ihosi pysyy sileänä joka päivä.

 • Vaivattoman tehokas

  Vaivattoman tehokas

  Kliiniset tutkimuksemme ovat osoittaneet karvankasvun merkittävää vähenemistä jo kahdella kahden viikon välein tehdyllä käsittelykerralla. Optimaaliset tulokset saatiin, kun käsittely tehtiin neljästä viiteen kertaa kahden viikon välein. Näiden tulosten säilyttämiseksi käsittely on toistettava muutaman viikon välein. Kliiniset tutkimukset osoittavat, että tulokset säilyvät parhaiten, jos käsittely toistetaan kahden–neljän viikon aikavälillä. Käsittelykertojen väliä voi kuitenkin pidentää karvankasvun nopeudesta riippuen.

 • Turvallinen käyttää kotona

  Turvallinen käyttää kotona

  Philips Lumea käyttää IPL (Intense Pulsed Light) -valotekniikkaa, jota vastaavaa tekniikkaa kauneudenhoidon ammattilaisetkin käyttävät. Philips on soveltanut tämän tekniikan turvalliseen ja tehokkaaseen kotikäyttöön. Philips teki läheistä yhteistyötä johtavien ihotautilääkärien kanssa mullistavan ihokarvojenpoistojärjestelmän kehittämiseksi. Laajoja kuluttajatutkimuksia tehtiin yli 10 vuoden ajan yli 1 500 vapaaehtoisen avulla.

 • Viisi valotehoasetusta

  Viisi valotehoasetusta

  Philips Lumean viisi valotehoasetusta takaavat hellävaraisen, mutta tehokkaan käsittelyn. Oikein käytettynä Philips Lumean IPL-käsittely on turvallinen ja hellävarainen käyttää myös herkillä kehon ja ihon alueilla.

 • Langatonta käyttömukavuutta

  Langatonta käyttömukavuutta

  Lumean ainutlaatuinen langattomuus takaa sen, että voit käsitellä minkä tahansa alueen juuri silloin, kun haluat.

 • Vaihto-osia ei tarvita

  Vaihto-osia ei tarvita

  Philips Lumea on toimintavalmis heti pakkauksesta otettaessa. Sen lisäksi ei tarvita vaihtolamppuja tai geelejä.

 • Käyttöalueet

  Käyttöalueet

  Voit käyttää laitetta huoletta ihokarvojen poistamiseen sääristä, kainaloista, bikinirajoista, käsivarsista sekä vatsan alueelta.

 • Sopivat ihokarva- ja ihotyypit

  Sopivat ihokarva- ja ihotyypit

  Philips Lumea tehoaa hyvin (luonnostaan) tummanvaaleisiin, ruskeisiin ja mustiin ihokarvoihin. Philips Lumea EI muiden valoon perustuvien käsittelyjen tavalla tehoa punaisiin, erittäin vaaleisiin, valkoisiin tai harmaisiin ihokarvoihin. Philips Lumea EI myöskään sovellu henkilöille, joilla on erittäin tumma iho.

Näytä kaikki tekniset tiedot

Viimeksi katsotut tuotteet

Muita kiinnostavia tuotteita