Avent

  Philips Avent

  uGrow - Philipsin älykäs itkuhälytin

  Säilytä yhteys lapseesi mistä tahansa

  uGrow on Philipsin älykäs, mobiilisovelluksella ohjattava itkuhälytin, joka mahdollistaa lapsen valvonnan luotettavasti mistä päin kotia – tai maailmaa – tahansa. Puhelinta voi käyttää tavalliseen tapaan, sillä sovellus toimii taustalla. Jos lapsi päästää pienimmänkin äänen, lähetetään siitä ilmoitus, mikä takaa tilanteen tasalla pysymisen. Sovellusta voi käyttää jopa kolme ihmistä samaan aikaan, ja koska se toimii taustalla, akun käyttö on vähäistä. uGrow’n innovatiivinen teknologia takaa lapselle turvallisen alun elämään! Tutustu kaikkiin ominaisuuksiin

  suositeltava hinta: 279,00 €
  21 päivän rahat takaisin -takuu Philipsin verkkokaupasta
 • Säilytä yhteys lapseesi mistä tahansa

  Play Pause
  You need Flash to see video.
  Click here to download it.

Videot

[trigger to render Video Gallery]

Kuvat

Avent uGrow - Philipsin älykäs itkuhälytin

ja SafeConnect Technology, Älypuhelimelle ja tablet-laitteelle, iOS- ja Android-yhteensopiva, Kokeile ilmaista sovellusta SCD860/01 Etsi samanlaisia tuotteita

Säilytä yhteys lapseesi mistä tahansa

ja SafeConnect Technology

 • Aina luotettava yhteys kaikissa verkoissa

  Aina luotettava yhteys kaikissa verkoissa

  uGrow Smart Baby -kameralle luodaan internet-yhteys langattomasti Wi-fi-tekniikalla. Kuvassa näkyy kuvitteellinen esimerkki asunnon pohjapiirroksesta, Wi-Fi-reitittimestä ja Wi-Fi-signaalista. Wi-Fi-signaalin vahvuus vähenee, kun kameran ja Wi-Fi-reitittimen välinen etäisyys kasvaa ja/tai jos signaalin tiellä on esineitä. Parhaan toimivuuden varmistamiseksi on hyvä sijoittaa uGrow Smart Baby ja Wi-Fi-reititin lähelle toisiaan. Vaihtoehtoisesti voidaan käyttää Wi-Fi-signaalin vahvistinta, joka sijoitetaan kameran lähelle.

 • Usean kameran/käyttäjän tuki, kutsu läheisesi katselemaan vauvaasi

  Usean kameran/käyttäjän tuki, kutsu läheisesi katselemaan vauvaasi

  Yhteys on turvallinen ja suojattu. Voit kutsua läheisiäsi katselemaan missä tahansa he ovatkin. Voit lähettää kutsuja mistä tahansa jopa 10 eri käyttäjälle. Yksityisessä tilassa voit päättää ketkä läheisistäsi saavat katsella ja milloin. Sovellus tukee enintään 10:tä kameraa, ja jokaista kameraa voi seurata samanaikaisesti kolme katsojaa.

 • Hälyttimen yhteys riippuu Wi-Fi-yhteydestä

  Hälyttimen yhteys riippuu Wi-Fi-yhteydestä

  Sekä hälyttimen että sovelluksen on oltava yhteydessä internetiin. Hälytin muodostaa yhteyden Wi-Fi-verkon avulla, jolloin hälyttimen toiminta riippuu käytössäsi olevasta Wi-Fi-yhteydestä. Varmista, että Philips Avent Smart -itkuhälytin on sijoitettu Wi-Fi-reitittimen lähelle tai käytä hälyttimen lähellä signaalia voimistavaa Wi-Fi-toistinta tai Powerline-sovitinta, jossa on Wi-Fi-yhteys. Älylaite voidaan yhdistää internetiin joko 3G-, 4G- tai Wi-Fi-yhteydellä. Voit olla aina yhteydessä vauvaasi, missä tahansa olitkin.

 • Mukautetut asetukset ja näyttö

  Mukautetut asetukset ja näyttö

  Älykkään itkuhälyttimen ja sovelluksen kaikki asetukset ovat täysin mukautettavissa. Voit valita käytössä olevan taajuuden sekä sinulle lähetettävät ilmoitukset. Voit myös mukauttaa kaikkia tuotteen ominaisuuksia, kuten yövalon väriä tai ottaa käyttöön tietyn kehtolaulun.

 • Jopa 720p HD -kuvanlaatu päivällä ja yöllä

  Jopa 720p HD -kuvanlaatu päivällä ja yöllä

  Seuraa vauvasi unta päivä- ja yöaikaan. 720p HD -tasoisen kameran videokuvan ja äänen laatu on erinomainen sekä päivällä että yöllä. Päiväaikaan hälytin tallentaa värikuvaa ja yöaikaan mustavalkoista infrapunakuvaa.

 • Taustatilassa hälytin kuluttaa vähemmän virtaa

  Taustatilassa hälytin kuluttaa vähemmän virtaa

  Voit käyttää sovellusta joko aktiivisesti etualalla tai pitää sitä käynnissä taustalla samalla kun käytät puhelimesi tai tablet-laitteesi muita ominaisuuksia. Taustatilassa sovellus kuluttaa vähemmän virtaa ja ilmoittaa heti, kun vauva alkaa itkeä. Saat asiasta heti ilmoituksen, vaikka käyttäisitkin sillä hetkellä toista sovellusta.

 • Kehtolaulut tuudittavat rauhalliseen uneen

  Kehtolaulut tuudittavat rauhalliseen uneen

  Tuudita vauvasi uneen soittamalla hänelle yksi 10 saatavilla olevasta kehtolaulusta. Voit käynnistää kehtolaulujen toiston joko suoraan vauvan huoneeseen sijoitetusta kamerasta tai etänä sovelluksen kautta. Kehtolauluja voi myös ajastaa ja valita, milloin mitäkin laulua toistetaan.

 • Monivärinen yövalo rauhoittaa lapsen uneen

  Monivärinen yövalo rauhoittaa lapsen uneen

  Tuudita vauvasi uneen monivärisen yövalon luoman rauhoittavan värimaailman avulla. Voit käynnistää yövalon joko suoraan vauvan huoneeseen sijoitetusta kamerasta tai etänä sovelluksen kautta. Voit määrittää yövalon värin sekä ajan, jolloin väriä käytetään.

 • TalkBack-toiminto vauvan rauhoitteluun

  TalkBack-toiminto vauvan rauhoitteluun

  Anna vauvan kuulla rauhoittava äänesi sovelluksen kautta missä tahansa oletkin.

 • Huoneen ilmankosteuden ja lämpötilan valvonta ja tallennus

  Huoneen ilmankosteuden ja lämpötilan valvonta ja tallennus

  Älykkäässä Philips Avent Smart -itkuhälyttimessä on sisäänrakennettu anturi, joka tarkkailee vauvan huoneen ilmankosteutta, lämpötilaa ja sieltä kuuluvia ääniä. Mukauttamalla arvoja voit luoda vauvallesi terveen ja parhaan mahdollisen nukkumisympäristön ja pitää sitä yllä. Älykkäällä uGrow-itkuhälyttimellä voit tukea vauvasi tervettä kehitystä.

 • Ikuista vauvasi erityiset hetket

  Ikuista vauvasi erityiset hetket

  Tallenna vauvan suloiset ilmeet myös tämän nukkuessa itkuhälyttimen kuvaustoiminnolla.

 • QR-koodi sovelluksen lataamiseen ja itkuhälyttimen määrittämiseen

  Philips Avent Smart -itkuhälyttimen asennus käy uskomattoman helposti. Lataa vain sovellus ja liitä kamera Wi-Fi-verkkoon sovelluksesta saatavalla QR-koodilla. Kun sovellus käynnistetään ensimmäistä kertaa, se ohjaa käyttäjää selittäen eri painikkeiden toiminnot ja sovelluksen eri ominaisuudet.

Näytä kaikki tekniset tiedot

Viimeksi katsotut tuotteet

Muita kiinnostavia tuotteita