Langaton puhelin

  Näet soittajan

  Nyt voit nähdä soittajan kasvot pelkän numeron sijaan. SE7-sarjan puhelinten upea värinäyttö tehostaa katseluelämystä. Värikuvien ja animoitujen kuvakkeiden katseleminen sekä pelien pelaaminen on tällä puhelimella entistä antoisampaa.

Videot

[trigger to render Video Gallery]

Kuvat

Näet soittajan

 • Fotocall - Näyttää soittavan henkilön valokuvan

  Kun puhelin soi, näytössä näkyy kuva, jonka olet yhdistänyt soittajaan. Näin voit tunnistaa soittajan nopeasti ja kätevästi. Lisäksi voit valita tietyn soittoäänen kyseiselle soittajalle.

 • Animoitu kuvakevalikko

  Animoidussa kuvakevalikossa on käytetty hyväksi kaikkia täysvärinäytön ominaisuuksia. Näin käyttöliittymä on visuaalisesti miellyttävä, ja navigointi on helppoa.

 • Sopivat erityisesti sisäisten pelien pelaamiseen

  Tee puhelimesta stressilelu. Istu alas, valitse hyvä peli ja tee uusi ennätys!

 • Lataa kuvia, valokuvia ja soittoääniä USB-portin avulla

  Voit kätevästi siirtää kuvia, valokuvia tai soittoääniä tietokoneeltasi puhelimeen USB-portin kautta.

 • SIM-kortin kopiointitoiminto

  SIM-kortin kopiointitoiminnon avulla voit siirtää matkapuhelimesi koko puhelinmuistion kotipuhelimeen muutamassa sekunnissa.

 • Pidä yhteyttä tekstiviesteillä

  Tekstiviesti on helppo tapa siirtää tietoja puhelinlinjoilla. Teksti kirjoitetaan ottamatta yhteyttä, ja kun se on valmis, voit lähettää sen niin monelle henkilölle kuin haluat.

 • Crystal Clear -äänenlaatu

  Digitaalisen yhteyden käyttö poistaa käytännössä häiriöt, kohinan ja suhinan. Se parantaa vastaajaan jätettyjen viestien kuultavuutta ja sen avulla voi jopa nauhoittaa ja toistaa musiikkia.

 • Kaiutinpuhelin - langattomat puhelut

  Handsfree-tilan sisäänrakennettu kaiutin vahvistaa soittajan äänen, joten voit puhua ja kuunnella pitämättä luuria korvalla puhelun aikana. Erityisen kätevä toiminto silloin, kun haluat jakaa puhelun muiden kanssa ja tehdä samalla muistiinpanoja.

Näytä kaikki tekniset tiedot

Viimeksi katsotut tuotteet

Muita kiinnostavia tuotteita