PC-pelioheislaitteet

  Näe, kuule ja tunne peli

  Uusi tapa tuntea PC-pelien tehot: Philips amBX -PC-pelioheislaitteet tuovat pelit näytön ulkopuolelle. Valo, ääni, ilma ja tärinä toimivat saumattomasti pelin kanssa ja laajentavat elämystä. Tutustu kaikkiin ominaisuuksiin

Videot

[trigger to render Video Gallery]

Kuvat

amBX PC-pelioheislaitteet

Huippuluokan sarja SGC5103BD/12 Etsi samanlaisia tuotteita

Näe, kuule ja tunne peli

Philipsin amBX-PC-pelioheislaitteilla

 • Useat RGB-LED-valot luovat yli 16 miljoonaa väriä

  16 miljoonaa väriä sisältävä synkronoitu valojärjestelmä tuo pelielämykseen lisätehoa täyttämällä pelaajan näkökentän ohjatulla valaistuksella. Näyttö ei enää ole rajoittaja pelin ja pelaajan välillä.

 • Monisuuntainen ääni ja 160 watin musiikkiteho

  Realismia lisäävä monisuuntainen ääni syntyy 2.1-kanavaisessa äänijärjestelmästä, joka takaa syvän basson ja kirkkaan diskanttiäänen.

 • Täristin ja tuulettimet, joiden nopeus jopa 5000 r/min

  Jokainen isku, potku tai laukaus tuntuu ranteeseen kiinnitettävän täristimen kanssa pelattaessa. Kaksi pöytätuuletinta simuloi realistisesti vauhtia ja liikettä. Yhdessä valo- ja äänitehosteiden kanssa nämä välineet saavat aikaan uskomattoman mukaansatempaavan pelielämyksen.

 • Valotehosteet nykyisissä peleissä

  amBX-valotehosteet toimivat useimmissa PC-peleissä.

 • Valoshow ja digitaalinen musiikki

  amBX sopii muuhunkin kuin pelaamiseen. Jos vietät juhlia tai vain rentoudut, järjestelmä reagoi musiikkiin ja täyttää huoneen upealla, hallitulla valoshow'lla. Voit myös muuttaa huoneen tunnelmaa jollakin tietyllä värillä tai erilaisilla valotehosteilla. Voit vieläpä luoda aivan omia valaistusjaksojasi säätämällä nopeutta, värejä ja voimakkuutta helppokäyttöisen vuorovaikutteisen ohjelmiston avulla.

 • Tunnelmavalaistus

  Ole rohkea ja tee omat väriluomukset: paletissasi on 16 miljoonaa väriä. Luo mielialaasi tai lempiviihteeseesi sopivia valaistuksia. Yhdistämällä valaistuksen haluamaasi musiikkiin voit luoda ikioman valoshow'n kotonasi.

 • 2.1-kanavainen äänijärjestelmä

  2.1-kanavainen äänijärjestelmä, jossa bassotehostus.

 • USB Plug and Play -liitäntä

  Helppokäyttöinen määritysten hallintaohjelma tekee asennuksesta vaivatonta. Ilmoita vain tuotteiden sijainnit huoneessa, ja hallintaohjelma asettaa kunkin tuotteen voimakkuustason täydelliseksi.

 • Pikavalintoja ja kehittyneitä ohjaustapoja

  Valoa, ääntä, amBX-tuulettimia ja täristintä ohjataan helppokäyttöisellä, esiin ponnahtavalla ohjaimella. Mukana on joukko pikavalintoja, mutta seikkailunhaluinen käyttäjä voi mukauttaa asetukset ja tehdä järjestelmästä aivan omanlaisensa. Ääntä ja valoa säätämällä ja tasapainottamalla voi luoda täydellisesti sopivan elämyksen mihin tahansa huoneeseen.

 • Sisältää pelejä

  Valmiita amBX-yhteensopivia pelejä.

Näytä kaikki tekniset tiedot

Viimeksi katsotut tuotteet

Muita kiinnostavia tuotteita