Bluetooth

  Kannettavan tietokoneen lisälaitteet

  Puhelut ja musiikki langattomasti

  Nauti PC:n musiikista, videoista ja VoIP-puheluista langattomasti digitaalisena stereoäänenä, joka syntyy 32 mm:n neodyymikaiuttimissa. Säädettävä OptiFit-niskasanka takaa äärimmäisen kuuntelumukavuuden. Päivitä PC mukana tulevalla USB-Bluetooth-sovittimella.

Videot

[trigger to render Video Gallery]

Kuvat

Puhelut ja musiikki langattomasti

PC-musiikkiin ja VoIP-puheluihin

 • Mukana USB Bluetooth -sovitin musiikinkuunteluun ja äänentoistoon

  Mukana toimitettava USB Bluetooth -sovitin tuo langattoman bluetooth-tekniikan pöytäkoneeseesi tai kannettavaasi. Sen avulla voit kuunnella musiikkia tietokoneesta tai soittaa langattomia VoIP-puheluita. Sovittimeen on asennettu valmiiksi kaikki tarvittavat ohjelmistot, joten niitä ei tarvitse itse asentaa tietokoneeseen.

 • FullSound parantaa äänenlaatua

  Mitä on musiikki ilman sielua ja sydäntä? Digitaalisen musiikin äänittämisen ja pakkaamisen aikana elävästä musiikista katoaa yksityiskohtia ja dynamiikkaa. FullSound on älykäs algoritmi, joka toimii kuulokkeissa olevassa sirussa. Se parantaa musiikin laatua ja palauttaa musiikin alkuperäisen dynamiikan, stereovaikutelman, basson ja diskantin paljastaen ennenkuulumattomia yksityiskohtia ilman säröä. FullSound on heti käytössä, mutta voidaan kytkeä pois ja palauttaa uudelleen.

 • EverClear-tekniikka selkiyttää puheluja

  Puhelut soitetaan usein meluisista ympäristöistä, jolloin keskustelujen seuraaminen on vaikeaa. Näissä kuulokkeissa Everclear-tekniikka suodattaa melun digitaalisesti, jolloin vastaanotetut ja lähetetyt äänisignaalit ovat selkeitä. Tekniikka tunnistaa äänekkäät ympäristöt ja säätää kuulokkeiden äänenvoimakkuuden sen mukaisesti.

 • Bluetooth® Stereo (A2DP-yhteensopiva)

  Tämä Philips-laite tukee täysin Bluetooth Stereo (A2DP) -ominaisuutta. A2DP (Advanced Audio Distribution Profile) -yhteensopivuuden ansiosta näillä kuulokkeilla voi vastaanottaa stereomusiikkia kaikista A2DP-yhteensopivista Bluetooth-laitteista. Voit siis käyttää tätä kuulokkeita kaikkien yhteensopivien, A2DP-toimintoa tukevien laitteiden, kuten matkapuhelinten, tietokoneiden, Bluetooth-sovitinten ja MP3-soitinten kanssa.

 • Bluetooth HSP/HFP-yhteensopiva - yleinen

  Bluetooth on langatonta tekniikkaa. Bluetooth on maailmanlaajuinen standardi, joten eri valmistajien Bluetooth-laitteet ovat yhteensopivia yhteisten profiilien avulla. Bluetooth-profiilit HSP (Handset Profile) ja HFP (Handsfree Profile) ovat tyypillisessä Bluetooth-kuulokkeiden käytössä vaadittavia profiileja. Jos matkapuhelimesi on HSP- tai HFP-yhteensopiva (kuten lähes kaikki Bluetooth-yhteensopivat puhelimet), tämä kuuloke toimii puhelimesi kanssa. Bluetooth-merkki ja -logo ovat Bluetooth SIG Inc:n omaisuutta, ja Koninklijke Philips Electronics N.V.:llä on niihin käyttöoikeus.

 • OptiFit-niskasanka

  OptiFit-niskasangan ansiosta kuulokkeiden säätäminen onnistuu kätevästi myös käytön aikana, jotta saat kuulokkeen istumaan mukavasti ja itsellesi sopivasti. Joustava nivel ja pehmeät, säädettävät korvasangat sijoittavat kaiuttimet oikeaan kulmaan korvaasi nähden, mikä takaa täydellisen äänentoiston.

 • SwitchStream - olet aina tavoitettavissa, vaikka musiikki soi.

  SwitchStream-toiminnon ansiosta kuulet langattomista Philips-kuulokkeista soittoäänen, kun saat puhelun Bluetooth-yhteensopivaan puhelimeen. Voit vastata puheluun kuulokkeista ja palata kuuntelemaan musiikkia puhelun päätyttyä. Olet aina tavoitettavissa, vaikka musiikki soi.

Näytä kaikki tekniset tiedot

Viimeksi katsotut tuotteet

Muita kiinnostavia tuotteita