Bluetooth-stereokuulokkeet

  Bluetooth

  Bluetooth-stereokuulokkeet

  Puhelut ja musiikki langattomasti

  Kytke vain Bluetooth-sovitin MP3-soittimen tavalliseen kuulokeliittimeen ja nauti langattomasta digitaalisesta stereomusiikista. Kun puhelin ja MP3-soitin ovat kytkettynä samanaikaisesti, voit kätevästi siirtyä puheluiden ja musiikinkuuntelun välillä.

Videot

[trigger to render Video Gallery]

Kuvat

Puhelut ja musiikki langattomasti

Muuta soittimesi langattomaksi!

 • Myyntipakkauksessa Bluetooth 3,5 mm:n sovitin

  Sinun tarvitsee vain kytkeä 3,5 mm:n Bluetooth-sovitin tavalliseen kuulokeliittimeen, jolloin sovitin tallentaa soittimen äänisignaalin ja muuntaa sen langattomaksi, Bluetooth-kuulokkeille sopivaksi Bluetooth-signaaliksi.

 • Bluetooth HSP/HFP-yhteensopiva - yleinen

  Bluetooth on langatonta tekniikkaa. Bluetooth on maailmanlaajuinen standardi, joten eri valmistajien Bluetooth-laitteet ovat yhteensopivia yhteisten profiilien avulla. Bluetooth-profiilit HSP (Handset Profile) ja HFP (Handsfree Profile) ovat tyypillisessä Bluetooth-kuulokkeiden käytössä vaadittavia profiileja. Jos matkapuhelimesi on HSP- tai HFP-yhteensopiva (kuten lähes kaikki Bluetooth-yhteensopivat puhelimet), tämä kuuloke toimii puhelimesi kanssa. Bluetooth-merkki ja -logo ovat Bluetooth SIG Inc:n omaisuutta, ja Koninklijke Philips Electronics N.V.:llä on niihin käyttöoikeus.

 • Bluetooth® Stereo (A2DP-yhteensopiva)

  Tämä Philips-laite tukee täysin Bluetooth Stereo (A2DP) -ominaisuutta. A2DP (Advanced Audio Distribution Profile) -yhteensopivuuden ansiosta näillä kuulokkeilla voi vastaanottaa stereomusiikkia kaikista A2DP-yhteensopivista Bluetooth-laitteista. Voit siis käyttää tätä kuulokkeita kaikkien yhteensopivien, A2DP-toimintoa tukevien laitteiden, kuten matkapuhelinten, tietokoneiden, Bluetooth-sovitinten ja MP3-soitinten kanssa.

 • Bluetooth-stereolaitteissa on digitaalinen äänenlaatu

  Ääni siirtyy digitaalisena langattomasti signaalina ja se muunnetaan analogiseksi signaaliksi vasta laitteessa. Tämän ansiosta häiriöäänet vaikuttavat äänenlaatuun vähemmän kuin analogisessa tekniikassa. Äänentoisto on siis mahdollisimman lähellä alkuperäistä tallennetta ja äänilähdettä.

 • SwitchStream - olet aina tavoitettavissa, vaikka musiikki soi.

  SwitchStream-toiminnon ansiosta kuulet kuulokkeista soittoäänen, kun saat puhelun Bluetooth-yhteensopivaan puhelimeen. Voit vastata puheluun kuulokkeista ja palata kuuntelemaan musiikkia puhelun päätyttyä. Olet aina tavoitettavissa, vaikka musiikki soi.

 • TailorMate-kuuloketekniikka - valitse tyylisi

  TailorMate-kuuloketekniikan ansiosta voit käyttää kaulariipuksen kanssa mitä tahansa tyyliisi sopivia, 3,5 mm:n liittimellä varustettuja kuulokkeita.

Näytä kaikki tekniset tiedot

Viimeksi katsotut tuotteet

Muita kiinnostavia tuotteita