Nappikuulokkeet

  Tarkasti suunnattu ääni

  Nämä ergonomisesti muotoillut kuulokkeet, joissa on ainutlaatuinen akustinen kulmasäätö, ovat syntyneet intensiivisen tutkimuksen tuloksena. Luontevasti korviin sopivat kuulokkeet suuntaavat tarkan äänen tärykalvoon, mikä takaa häiriöttömän musiikin suoraan puhelimesta.

Videot

[trigger to render Video Gallery]

Kuvat

Tarkasti suunnattu ääni

matkapuhelimiin

 • Turbo bass -ilma-aukot tekevät bassosta syvän ja täyteläisen

  Turbo bass -ilma-aukot tekevät bassosta syvän ja täyteläisen

  Turbo Bass -ilma-aukot antavat ilman liikkua, jolloin bassoäänet toistetaan uskollisen syvästi ja rikkaasti.

 • Todella pehmeät kumisuojukset takaavat uskomattoman käyttömukavuuden

  Kumisuojusten erittäin pehmeä materiaali tuntuu todella miellyttävältä ja mukautuu korvasi muotoon. Korvakuulokkeet ovat nyt mukavammat kuin koskaan aiemmin.

 • Haarakaapelilla kaukosäätimen liittäminen on helppoa

  Standardinmukaisen johdon toisessa päässä on 3,5 mm:n liitäntä ja toisessa 3,5 mm:n liitin, joten voit liikkua vapaasti käyttäessäsi kuulokkeita.

 • Kuulokkeen akustinen kulmasäätö takaa tarkan äänentoiston

  Kuulokkeen akustisen kulmasäädön suunnittelussa on otettu huomioon ihmisen korvakanavan muoto. Kaiuttimen ääniaallot ohjautuvat suoraan tärykalvoon, ja tuloksena on paras äänentoiston taso.

 • Käyttömukavuutta miellyttävillä silikonikumista valmistetuilla korvatyynyillä

  Kuulokkeet on valmistettu erittäin pehmeästä materiaalista, joka tuntuu miellyttävältä ja istuu mukavasti korvalla. Kuulokkeet ovat niin mukavat, ettet haluaisi ottaa niitä pois.

 • Ergonomisesti muotoillut nappikuulokkeet istuvat korvaan luonnollisesti

  Kuulokkeen akustisen kulmasäädön suunnittelussa on otettu huomioon ihmisen korvakanavan muoto. Kuuloke sopi korvaan niin mukavasti, ettei sitä huomaakaan.

 • Laadukas kohinanvaimennus ja erinomainen ääni hiljaisellakin äänellä.

  Sinun ei enää tarvitse nostaa kuuluvuutta meluisassa ympäristössä. Kuulokkeen akustinen kulmasäätö ja täydellisesti istuvat nappikuulokkeet vähentävät taustahälyä merkittävästi. Äänenlaatu pysyy korkeana myös hiljaisemmalla äänenvoimakkuudella, ja akun käyttöaika pitenee.

 • Jatkojohto lisää johdon pituutta.

  Jatkojohdon ansiosta olet vapaa liikkumaan, eikä äänilähdettä tarvitse kantaa mukana. Johdon pituutta voi säätää tarpeen mukaan.

 • Kuulokkeet ja johto sopivat siististi kätevään pussiin.

  Kuulokkeet ja johto sopivat siististi ylelliseen pieneen pussiin.

 • Tarkasti viritetyt kaiuttimet toistavat laajan taajuusalueen

  Akustisesti viritetyt kaiutinohjaimet on suunniteltu toistamaan kaikkien tallenteiden laajimman mahdollisen taajuusalueen. Basso on syvä ja täyteläinen ja diskantti kristallinkirkas kaikessa musiikissa.

 • Mikrofonille sopiva kaapelipituus

  Kuulokkeiden kaapelin pituus on suunniteltu poimimaan kuulokeliitännän mikrofonin äänen parhaalla mahdollisella tavalla. Se optimoi myös kuulokkeiden kaapelin kokonaispituuden kuulokeliitännän kanssa. Kuulokkeiden liittimet mahdollistavat tavallisten kuulokkeiden (ilman mikrofonia ja tavallisella 3,5 mm:n kuulokeliitännällä) käyttämisen matkapuhelimen kanssa. Ne toimitetaan usein matkapuhelimien kanssa, mutta ne voidaan ostaa myös erikseen. Philips SHH1XXX -kuulokeliittimet ovat saatavilla useimpiin matkapuhelinmerkkeihin. Sen pituus matkapuhelimesta on myös suunniteltu optimaaliseksi.

Näytä kaikki tekniset tiedot

Viimeksi katsotut tuotteet

Muita kiinnostavia tuotteita